Şimdi Ara

Philips televizyon ana kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı forumlar iyi günler dilerim bu elektronik kartta bir sıkıntı görebiliyor musunuz televizyonumuz açılmıyor da. Philips televizyon ana kartı Philips televizyon ana kartı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba.

Yakınlarda bir TV tamircisi var mı? Şu yasaklar ve kriz geçtikten sonra bir baktırın isterseniz.

Hiç anlamıyorsanız ellemeyin o kart TV'nin güç kartı. Boştayken bile çarpılabilirsiniz.

Evet, bir anormallik var sanki o da köprü diyotta. Ammmaaaaaaa... Sadece orası mı bozulmuştur? Hahh!

İşte bundan sonrası TV tamircisinin işi.

Devrede kontrol edilmesi gereken bir sürü yer var. İsterseniz ellemeyin. Direk tamirciye başvurun.

• emrahasan E kullanıcısına yanıt
    Tamam elektrikçiyseniz rahat anlaşırız. TV'nin power ışığı hiç yanmıyorsa sigorta atık olma şansı yüksek ama sigorta ilk girişteki bazı amcaların delikanlı adama yamuk yapması neticesinde atmıştır. Sırasıyla girişteki varistöre bakın. Sonra köprü diyota bakın.

Kısaca ben şöyle iki video atayım size. Şu corona günlerinde izlemesi güzel olur.

Şu bir (tamir videosu):

Şu iki (bu tip güç kaynakları nasıl çalışıyor):

• Evet güç ışığı yanmıyor üstünde 250 v bir cam sigorta var ben fazdaki dalgalanma dan şüphelendim sonuç olarak elektronik bi malzeme bu işlerle çok karşılaştık dalgalanma da faz yüksek geldiyse yapmış olabilir mi acaba ?

• emrahasan E kullanıcısına yanıt
    Olabilir abi. Ama sigortayı attıracak kadar yüksek dalgalanma hemen girişteki varistörü de uçururdu. Sağlam görünüyor fotoda.

Daha önce de dediğim gibi detaylı muayene gerekiyor. paralel bağlı 4-5 tane 100W ampulü devreye seri bağlayıp kısadevreyi bulana kadar devam etmek gerekiyor. Verdiğim videolarda çok güzel anlatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv kartı...
    21 yıl önce açıldı
    Pc için tv kartı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.