Arkadaşlar xp de en az 1 yıldır kullandığım harici harddiskim var fakat sürekli müşterilerimin bilgilerini yedekliyorum ve bazen xp kopyalayamıyor ve saatlerce nerde kaldığını bulmaya çalısıyorum aslında saatlerce deil biraz abarttım;) bu gün vista kurdum ama malesef hdd'yi tanımıyor ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim nette driver gibi bişey bulmaya çalıştım ama bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar hiç yardımcı olucak yokmu yav 10 gün oldu konuyu açalı
Nasıl bir uyarı alıyorsunuz? Disk yönetiminden görebiliyor musunuz? Harici hddniz başka bilgisayarda çalışıyor mu? Biraz daha ayrıntı..
şu anda xp deyim hiç bir sorun yok hertürkü işlem yapabiliyorum fakat vistada görüyor, aygıtyöneticinde ise driveri yüklenmemiş bir donanım olarak görüyor. disk yönetimine hiç bakmadım açıkçası...
quote:
Orjinalden alıntı: erdalkacar
şu anda xp deyim hiç bir sorun yok hertürkü işlem yapabiliyorum fakat vistada görüyor, aygıtyöneticinde ise driveri yüklenmemiş bir donanım olarak görüyor. disk yönetimine hiç bakmadım açıkçası...
Bu hatayı vistada iken bütün USB girişlerinde mi yaşıyorsunuz?
Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş donanıma sağ tıklayıp güncelleştir diyiniz.
bütün usblerde yaşıyorum ve güncelleştir dedim,aygıtla beraber gelen cd yi takın der öyle bir cd yok çözüm ara dedim ondada güncellestirme çıkarttıonu indirdim kurma işlemini başlattım fakat uygun deil gibisnden bir hata çıkarttı ama secenek pek fazla yoktu 32bit ve 64bit vardı beni işletim sistemim 64bit ama olmadı güncelleştirmenin hem ingilizcesini indirdim hem türkçesini indirdim aynı hata malesef