Şimdi Ara

PHILIPS SHP 2500 Nasıl Bilirsiniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
15.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakketenci

geri götürmeyi düşünüyorum ses çok az çıkıyo tv ye bagladığımda ses iyi bass lar falan iyi ama ses seviyesi çok az geldi bana bakalım açıkçası boyle bi üründen bu kadar az ses çıkması tuhaf geldi

aynı ürünün kullanıyorum son sesle kulağıma takamıyorum ?

Orijinalden alıntı: Dağılın

quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

geri götürmeyi düşünüyorum ses çok az çıkıyo tv ye bagladığımda ses iyi bass lar falan iyi ama ses seviyesi çok az geldi bana bakalım açıkçası boyle bi üründen bu kadar az ses çıkması tuhaf geldi

aynı ürünün kullanıyorum son sesle kulağıma takamıyorum ?

şu anda sennheiser hd 202 kullanıyorum ve çok mutluyum tavsiye ederim
  • arkadaşlar yanıldıgınız bir nokta var bu kulaklıgın sesine az demişsini iğrenç demişsiniz ben sesi az diye aldım taktım pc ye gerçektende aç çıkıyordu ama realtek proğramını karıştırdım biraz ve sonuca vardım ben şuan win 7 kullanıyorum sağ altta çalışan realtek hd audio yöneticisini açın ve yeşil analog arka panel yazıyor ve kulaklı nereye takılıysa görünüyor zaten üzerine tıklayın ve açılan yerden kulaklık seçili olması lazım eğer ön hoparlor çıkışı yada arka hoparlor çıkışı tikli ise bunu kualklık yapın xp de ise aynı şekilde aygıtı düzgün seçmeniz gerekiyor.inanın sesten başım ağıryor bazen basslar kaliteli tizlerde aynı şekilde son seste bile kesinlikle bozulma yok.bu kulaklıgı alacaklar çok iyi bir bilgi bu kafadan dolma bilgilerle lütfen kulaklıgı kötülemeyelim kolay gelsin

Orijinalden alıntı: blacksaw1

arkadaşlar yanıldıgınız bir nokta var bu kulaklıgın sesine az demişsini iğrenç demişsiniz ben sesi az diye aldım taktım pc ye gerçektende aç çıkıyordu ama realtek proğramını karıştırdım biraz ve sonuca vardım ben şuan win 7 kullanıyorum sağ altta çalışan realtek hd audio yöneticisini açın ve yeşil analog arka panel yazıyor ve kulaklı nereye takılıysa görünüyor zaten üzerine tıklayın ve açılan yerden kulaklık seçili olması lazım eğer ön hoparlor çıkışı yada arka hoparlor çıkışı tikli ise bunu kualklık yapın xp de ise aynı şekilde aygıtı düzgün seçmeniz gerekiyor.inanın sesten başım ağıryor bazen basslar kaliteli tizlerde aynı şekilde son seste bile kesinlikle bozulma yok.bu kulaklıgı alacaklar çok iyi bir bilgi bu kafadan dolma bilgilerle lütfen kulaklıgı kötülemeyelim kolay gelsin

Laptopta realtech high def ses kartı var
    makinanın kendi kolonlarından daha iyi ses çıkıyor dostum
    1- Z5500 ün kulaklık cıkısı ile denedim sonuc - ses boot11 de ancak fısıltı seviyesinde duyulyor
    2-Toshiba full hd tv kulaklık cıkısı ile eh işte idare eder
    3-En iyi performansı HTC desire s ile aldım....

Yani 40 TL para verdim yazık günah.9 tl daha verip sony kulak içi kulaklık alsaymısım keşke 6-23000gibi bir değere sahip...

Yani beni tatmin etmedi.
    Tavsiye etmiyorum

Not : Kulaklarım iyidir.

• ben normal pc de deniyorum zaten pc yide yeni topladım corei7 950 gigabayt x58 ud3r anakartın ses çıkışı güzel ben çok iyi sonuç aldım zaten her aletin ses çıkışı farklıdır

Orijinalden alıntı: blacksaw1

ben normal pc de deniyorum zaten pc yide yeni topladım corei7 950 gigabayt x58 ud3r anakartın ses çıkışı güzel ben çok iyi sonuç aldım zaten her aletin ses çıkışı farklıdır

DÜN tv cıkısı ile national hd seyrettim eh işte dedirtti gece 1 deki evin sessizliğini düşünürsek tabi

Elimden bir çok kulaklık geçti:
    philips (kulak içi, stüdyo tipi, 4 model),
    sony (kulak içi, 4 model),
    aiwa (eskiler bilir)(kulak içi),
    panasonic (kulak içi),
    sanyo (kulak içi) ve
    creative (kulak içi, 2 model)
    sennheiser HD 202

bu kadar kulaklık içinde bendekilerden sadece sennheiser 202 ile philips shp2500 modelini karşılaştırırım, çünkü birbirlerine çok yakınlar ses kalitesi olarak.

hatta bakın yine küçük bir test yaptım akşam akşamki almak isteyenler ona göre hareket etsinler.

PHILIPS SHP 2500 Nasıl Bilirsiniz...

kısaca farklar şu:

philips 2500:
    malzemesi daha basit, ses izolasyonu çok az, kulağı daha çok terletiyor. ses'i çok kısık, orta ayar üstüne çıkamıyorsunuz, direk olarak TV'ler için yapılmış ama kaç tane tv normal bir mp3 yada diğer ses kaynaklarından daha yüksek oktavda ses veriyorki acaba?
    ancak; ses kalitesi mükemmel, yukarıdada bahsettim bi çok kulaklık kullandım, ama bundaki bass derinliği ve tiz kalitesi beni gerçekten şaşırttı, hemde bu fiyata. bana göre tek eksiği sesinin kısık olması, ama gerçekten can sıkıcı bir eksiklik, az sesli bir odada birileri tv izlerken siz müzikten haz alamıyorsunuz!!! hangi akla hizmet hala anlamış değilim.

sennheiser 202: malzeme kalitesi 10 numara, ses kaliteside 10 numara, sesi sonuna kadar açıp zangır zangır dinleyin, bozulma olmuyor kolay kolay. ancak bassların temizliği netliği ve derinliğinde biraz shp2500'ün gerisinde kalıyor malesef. müzik olarak new age chillout enigma tarzı dinlerim. bu tip müziklerde gizli bass'lar vardır, her sistemde duyamazsınız, bu nedenle gayet başarılı şekilde test edebiliyorum kulaklıkları.

sonuç: sessiz ortamlarda derin basslı müzikler için azcık daha fazla haz almak isterseniz shp2500, ancak herdaim her yerde minimum ödün vererek kaliteli müzk için sennheiser.
    ben ikisinide aldım çatlamaktan kurtuldum hehe.

• sennheiser ın malzemesi bile farklı be hocam
    philips acayip terletiyor kulakları
    ben memnun değilim şahsen
  • SHP 2500 kulaklığı bilgisayara ilk bağlayıp denediğimde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.Ses seviyesi gerçekten azdı.Sonra Asus'un anakartla birlikte gelen soundMAX-sonicfocus ayarlarını kurcalayarak oldukça yüksek ve kaliteli ses elde ettim.Şu an Winamp'ta ses seviyesi %50 yi geçince rahatsız etmeye başlıyor , o derece yüksek.Kulaklığın en dikkat çekici yanı derin bassları.Malzeme kalitesi de hiç fena değil.

Özetle bilgisayarda yazılımla ses seviyesi sorununu halledebilecekler için fiyatına göre harika kulaklık.30 tl ye bulunabiliyor.

Orijinalden alıntı: alpkop

gençler bende bir şeyler eklemek istiyorum:

Elimden bir çok kulaklık geçti:
    philips (kulak içi, stüdyo tipi, 4 model),
    sony (kulak içi, 4 model),
    aiwa (eskiler bilir)(kulak içi),
    panasonic (kulak içi),
    sanyo (kulak içi) ve
    creative (kulak içi, 2 model)
    sennheiser HD 202

bu kadar kulaklık içinde bendekilerden sadece sennheiser 202 ile philips shp2500 modelini karşılaştırırım, çünkü birbirlerine çok yakınlar ses kalitesi olarak.

hatta bakın yine küçük bir test yaptım akşam akşamki almak isteyenler ona göre hareket etsinler.

kısaca farklar şu:

philips 2500:
    malzemesi daha basit, ses izolasyonu çok az, kulağı daha çok terletiyor. ses'i çok kısık, orta ayar üstüne çıkamıyorsunuz, direk olarak TV'ler için yapılmış ama kaç tane tv normal bir mp3 yada diğer ses kaynaklarından daha yüksek oktavda ses veriyorki acaba?
    ancak; ses kalitesi mükemmel, yukarıdada bahsettim bi çok kulaklık kullandım, ama bundaki bass derinliği ve tiz kalitesi beni gerçekten şaşırttı, hemde bu fiyata. bana göre tek eksiği sesinin kısık olması, ama gerçekten can sıkıcı bir eksiklik, az sesli bir odada birileri tv izlerken siz müzikten haz alamıyorsunuz!!! hangi akla hizmet hala anlamış değilim.

sennheiser 202: malzeme kalitesi 10 numara, ses kaliteside 10 numara, sesi sonuna kadar açıp zangır zangır dinleyin, bozulma olmuyor kolay kolay. ancak bassların temizliği netliği ve derinliğinde biraz shp2500'ün gerisinde kalıyor malesef. müzik olarak new age chillout enigma tarzı dinlerim. bu tip müziklerde gizli bass'lar vardır, her sistemde duyamazsınız, bu nedenle gayet başarılı şekilde test edebiliyorum kulaklıkları.

sonuç: sessiz ortamlarda derin basslı müzikler için azcık daha fazla haz almak isterseniz shp2500, ancak herdaim her yerde minimum ödün vererek kaliteli müzk için sennheiser.
    ben ikisinide aldım çatlamaktan kurtuldum hehe.

Yorumları yukardan aşağı okurken bu iletiyi ben yazdım sandım biran; kulaklıklar aynı aynı masa ve benzer perdeden bende de var!

Yorumlar zaten direkt ben yazmışım gibi..

• Siperişi verdim hepsiburda'dan bakalım gelsin deneyelim. ben gece film izlerken pcden mecburen kulaklıkla dinliyorum ve kablosu 4,5 - 5 metre olması lazım ki yatağımda takabileyim yoksa kasayı çek iktir sıkıldım bu 6m kablo görünce aldım açıkçası ama yorumlar pek iç açıcı değil.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • Merhaba ürünü buradaki yorumları okuduktan sonra biraz çekinerek aldım. Ürün şu an itibari ile geldi şu an kulağımda müzik dinliyorum. elimde bir adet sph1900 mevcut onunla kıyaslayabiliyorum sadece. kablosu gerçekten şaka gibi 6m ama ses bu 6m yüzünden azalıyor gibi geldi bana. sph 1900 %30 falan daha fazla sesli ama arada bariz bir ses farkı var çok kaliteli sph1900'e göre. Az diyince sakın kısık ses algılanmasın gayet güzel tatmin edici bir sesi var ama öyle zangır zangır bağırmıyor. Hele benim için geceleri taktığım için gece bu ses fazla file. dışarı ses kaçırmıyor, malzemesi kaliteli. 28 liraya aldım bu fiyatta bir ürün yani 100 liralık ürünle bir tutmanın manası yok. Özetle çok yükses sese ihtiyaç duymuyorsanız benim gibi film müzik dinlemek istiyorsanız ve uzunca bir kabloya ihtiyacınız varsa bu fiyat aralığında gayet memnun edecek bir ürün alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• Konuyu hortlatacağım ama bende de lanet shp 2500 var ve ses baya kısıktı ve elimde çok eski genius sp-p110 hoparlör vardı onun kulaklık girişine takınca bariz normal sesi aldı anlaşılan uyduruk bir girişe takmak lazım .

Bakalım bende baya araştırma yaptım kafam allak bullak oldu,yorumlarda ses seviyesi düşük diyen çok kişi var bir o kadar da ses seviyesi yeterli diyen var anlamak mümkün değil.Sanırım yüksek ses isteniyorsa amfi ile kullanmak daha mantıklı bu cihazı.Birazdan sipariş vereceğim umarım üzmez üzsede fiyatı epey düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 6 Şubat 2014; 23:33:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

Mıknatıs tipi "Ferrit" yazıyor benim bildiğim en iyisi "neodymium" mıknatıs belki bu bile sesin kuvvetini etkiliyor olabilir.Tabi kablo uzunluğuda etkili olabilir.

Bakalım bende baya araştırma yaptım kafam allak bullak oldu,yorumlarda ses seviyesi düşük diyen çok kişi var bir o kadar da ses seviyesi yeterli diyen var anlamak mümkün değil.Sanırım yüksek ses isteniyorsa amfi ile kullanmak daha mantıklı bu cihazı.Birazdan sipariş vereceğim umarım üzmez üzsede fiyatı epey düşük.

iyi ki hortlamış ben de bakınıyorum )))

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Ben siparişi verdim dün,gelince daha detaylı yorum yaparım.Kablo uzunluğu benim için iyi oldu,ses kaliteside iyidir inşallah.

Ben siparişi verdim dün,gelince daha detaylı yorum yaparım.Kablo uzunluğu benim için iyi oldu,ses kaliteside iyidir inşallah.

valla ben mikrofon istemiyorum,
    tablette dinlenicek, ve de kısa kablo daha iyi bile olur bana..

sh2000 N11de 20 tl gonderi ddahil inanılmaz fiyat.
    bu nasıl olur anlamak mumkun degil?? Amaonda ebayde 20 dolar, aklım almadı

Sennheiser'ların düşük modellerinde de baya indirime gidilmiş.Bütçemi biraz genişletme imkanım olsaydı onlardan alırdım.

Bazı ürünlerde de paket hasarlı denmiş ve bir miktar indirim yapılmış.Mesela benim aldığım da paket hasarlı ürün normal fiyatı 37TL ben 27TL'ye aldım.Kablo uzunluğu benim için önemli TV seyrediyorum bazen de bilgisayardan birşey izlerken dinlerken yatağa uzanıyorum iyi oluyor.Şuan kullandığım ürün 1,8 metre ve yatağa uzanınca yay gibi geriliyor nerdeyse kopacak tabi geçici olarak kullandığım için idare ediyor.

• quote:

Buldum ilanı %60 indirim ile o fiyata düşmüş nasıl bir indirimse o anlamak mümkün değil.

Sennheiser'ların düşük modellerinde de baya indirime gidilmiş.Bütçemi biraz genişletme imkanım olsaydı onlardan alırdım.

Bazı ürünlerde de paket hasarlı denmiş ve bir miktar indirim yapılmış.Mesela benim aldığım da paket hasarlı ürün normal fiyatı 37TL ben 27TL'ye aldım.Kablo uzunluğu benim için önemli TV seyrediyorum bazen de bilgisayardan birşey izlerken dinlerken yatağa uzanıyorum iyi oluyor.Şuan kullandığım ürün 1,8 metre ve yatağa uzanınca yay gibi geriliyor nerdeyse kopacak tabi geçici olarak kullandığım için idare ediyor.

anlamadım hocam,
    paket hasarlı mı denmiş? n11de mi?
    sennheiser indirimi? n11de mi?

• _____________________________
    Br@veHeart

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.