Şimdi Ara

PHILIPS SHP 2500 Nasıl Bilirsiniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
15.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brev

Aynen öyle,paket hasarlı ürün sennheiser hd 201 (82,43 TL) Yanlız anlamadığım birşey var sağlam kutulu ürünler kampanyalar ile bundan ucuza satılıyor.Özellikle gittigidiyorda 74.99 tl çok iyi kartlar boş olsa alırdım.Bütçem şuan ancak 25-30 tl'lik ürün almaya yetti.

n11'de paket hasarlı ürün.
    http://www.n11.com/paket-hasarli-sennheiser-hd-201-kulakustu-kulaklik-siyah-P16996102

n11'de (80,24TL)
    http://www.n11.com/sennheiser-hd-201-kulaklik-P14563132?cid=700502_sennheiser-hd-201-kulaklik-P14563132

Kliksada (81,90TL)
    http://www.kliksa.com/urun/sennheiser-hd-201-kafa-bantli-kulaklik/900121307?ref=akakce&v=1.81.6

Mediamarktta (79,90'a) satılıyor.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SENNHEISER-HD-201-Kulak%C3%BCst%C3%BC-Kulakl%C4%B1k,103452,465576,948739.html?langId=-14&etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=ucuzu&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=ucuzu.com&et_lid=99&et_cid=99

Ürün gittigidiyorda 74,99 TL'ye satılıyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sennheiser-hd-201-kulakustu-kulaklik-siyah-103486172?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

anladım hocam,

çok pahalı hepsi. rusyadan 45 tl ye alabiliyorum onu.
    ama senhheiser 419-429 veya 439 aliyim diyordum, babam alıcam , tabletten kalsik müzik dinlemek için.. hangisi alsam bilemedim..

derken...
    hocam bu ne?
    http://www.n11.com/philips-shp2000-stereo-kulaklik-kafa-bantli-P15634686

amazonda ebayden 20 dolar, bu fiyata nasıl atılıyor turkiyede anlamak mumkun degil,
    bu fiyata inanılmaz bir F/P oranı var, hiç ok adar para dokmesem mi acaba diyorum sennheisera, sdonucta Besleyici bir TAblet! amfi de degil ki..

• sennheiserın ucuz kategori ürünlerini hep başarısız bulmusumdur, sahteleri satılmasın diye cıkardılar..
    kulakiçinde street II yi cıkardıkları gibi, nikonun üst xeviye makinalarda çok iyi olup da , compactlarda çamur gibi olması gibi..
    Philips shp2000 sanırım stok fazlası falan vardı 49TL'den 19 TL'ye düşmüş gerçekten uçuk bir indirim olmuş zararına mı satılıyor depo mu boşaltılıyor o tarz birşey herhalde.Ha birde SHP2000 olsun 2500 olsun sesi düşük diye şikayetler var bu sebeplede fiyat kırmış olabilirler valla ürün gelince test edicem artık şu aşamada fazlaca yorum yapmak istemiyorum.Yurtdışından epeyce kullaklık satın alan arkadaş var,sanırım yinede yurtdışından ürün almak daha avantajlı.

Tablet içine ucuz yollu bir ürün sanırım daha uygun olacaktır.Tabletin ses çıkış gücüne ve "-dB" cinsinden değerlerine bakıp ona göre bir ürün seçmek daha mantıklı olacaktır.Çoğu kişi kulakiçi kulaklıklar ile kullanıyor tabletleri,sph2000 biraz hantal kaçabilir sonuçta tabletler taşınabilir cihazlar.Mesela ben TV ve desktop PC'de kullanacağım sph2500'ü.Tabletim olsaydı daha küçük ve taşıması kolay ürünlere bakardım.Tabletin yanında kocaman kulaklık biraz komik oluyor.Tabi genede siz bilirsiniz sph2000 19TL çok cazip bir fiyat yedek alıp bir köşeye bile konabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

Philips shp2000 sanırım stok fazlası falan vardı 49TL'den 19 TL'ye düşmüş gerçekten uçuk bir indirim olmuş zararına mı satılıyor depo mu boşaltılıyor o tarz birşey herhalde.Ha birde SHP2000 olsun 2500 olsun sesi düşük diye şikayetler var bu sebeplede fiyat kırmış olabilirler valla ürün gelince test edicem artık şu aşamada fazlaca yorum yapmak istemiyorum.Yurtdışından epeyce kullaklık satın alan arkadaş var,sanırım yinede yurtdışından ürün almak daha avantajlı.

Tablet içine ucuz yollu bir ürün sanırım daha uygun olacaktır.Tabletin ses çıkış gücüne ve "-dB" cinsinden değerlerine bakıp ona göre bir ürün seçmek daha mantıklı olacaktır.Çoğu kişi kulakiçi kulaklıklar ile kullanıyor tabletleri,sph2000 biraz hantal kaçabilir sonuçta tabletler taşınabilir cihazlar.Mesela ben TV ve desktop PC'de kullanacağım sph2500'ü.Tabletim olsaydı daha küçük ve taşıması kolay ürünlere bakardım.Tabletin yanında kocaman kulaklık biraz komik oluyor.Tabi genede siz bilirsiniz sph2000 19TL çok cazip bir fiyat yedek alıp bir köşeye bile konabilir.

yoo anladım,
    10inch tableti de aileme aldım sadece wifi ev kullanımı için. merak ediyorlardı.
    kulakici onları rahatsız eder ))

rusyadan gelecek olan var, onla sennheiser da getirebilirim ama yine besleme sorunu olup philipsle aynı performansı verebilir gibime geliyor.

ses dusuklugu sorununu biliyorum, zaten yuksek dinlemezler olmadı poweramp gibi prgramlarla boostlu kullanırlar.

ben kendim masaustu pc icin koss40 ve razer kullandım,

kulakici oalrak da f/p kralı olan sony m4h1 var. üstatlar bile sony diyince agız burun kıvırmıyor bu kulakiçi model için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 9 Şubat 2014; 21:09:09 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Sennheiser'da pek öyle sesle ilgili bir problemden şikayet edilmemiş sanırım daha uygun bir ürün olabilir.Açıkcası ses düşüklüğü hususunu iyiden iyiye merak ettim doğrusu sabırsızlanıyorum ürün biran evvel gelsede test edebilsem.Belkide abartılacak bir durum yokstur,sonuçta herkesin gözü/kulağının algısı farklı.Birde 19 TL gerçekten ucuz alıp memnun kalmasak bile çok üzülecek bir durum yok sonuçta borsada/kumarda para batırmıyoruz.
  • Ürün geldi birkaç gündür deniyorum idare eder.Ne çöpe atılacak bir ürün nede göklere çıkartılacak bir ürün vasat bile denebilir.Ses kısıklığı olayına gelirsek öyle bir durum var fakat bu ses düşüklüğünden ziyade birinci viteste arabayı son gazla bağırtırsınya öyle bir durum var sanki yani cihazın kapasitesi bukadar.Bazı arkadaşlar amfi vb.. güçlendiriciler ile sorunu çözmüşler sanırım benim böyle bir mukayese yapma şansım yok geceleri filim izlemek için güzel.Ses kalitesi genel olarak iyi fakat genel olarak bir boğukluk var kulaklığın gırtlağına yapışmışlar gibi ses çıkıyor sanki.Sesleri kendi limitleri içinde düzgün ve olması gerektiği gibi veriyor baslar ve tizler güzel.İş görür ama bütçeniz el veriyorsa daha güzel ürünlere bakın.Uzun kullanımda kulağımı acıttı biraz acaba boşluk kısmı kulağı komple içine alsa daha iyi olmazmıydı diye aklımdan geçirdim.Bunun yanısıra ebat olarak büyük denebilir ama çok ağır değil idare eder.Birde dikkat ettiğim bir hususta şu konuşmalar ve konuşma sesleri benim 5-10 TL'lik kıytırık ürüne göre bir tık düşük ve netliği düşük gibi geldi bana.Onun dışında gerçekten 6m kablo oldukça uzun yarın birgün bu kulaklık bozulursa bu kabloyu yeni kullaklığınız için uzatma olarak kullanabilirsiniz.Kablonun uzun olması çok işime yaradı.Kablo üzerinde ses kontrolü olması ayrı bir güzellik.Özetle artılarını eksilerini tablo olarak vereyim.

+Fiyat ucuz denebilir.
    +Kablo uzun ve kablo üstünden ses kontrolü.
    +Ses kalitesi iyi.Baslar-Tizler dengeli.
    +Ses çözünürlüğü yeterli,düşük kalite mp3 vb.. sesler artık fark yapıyor.128kb mp3 ile 320kb,CD kalitesi vb.. 1500 kb DTS müzikler artık fark yapıyor diğer kulaklıkta çok fark yapmıyordu.
    +İzolasyon iyi gece kullanımları için müsait.
    -----------------------------------------------------
    -Ses seviyesi yetersiz gelebilir.
    -Uzun kullanımda biraz kulakları acıtabilir.
    -Kablo sağa sola dolanıp rahatsız edebilir.Veya uzun olduğu için çabuk hasar görebilir.

Son olarak ucuz yollu iş gören bir cihaz.

• Şu an SHP2500 ile müzik dinliyorum. bir kaç yıl önce 25-30 tl civarı Teknosa'dan almıştım. Eve geldiğimde müzik kalitesini duyduğumda resmen ağzım açık kalmıştı. Bu fiyata böyle kaliteli ses ve güçlü baslar. Ses kısıklığı diye bir şey de yok arkadaşlar. Bendeki PC, i7 920 işlemci Gigabyte X58 UD5 di sonra anakartı değiştirdim Asus P6 X58 D Premium taktım. Her iki anakartta da son derece yüksek ve kaliteli ses aldım. Hatta geceleri bir kaç defa eşim uyanıp, sesini kısmam için diğer odadan gelip uyarmıştı beni. Yalnız dikkat edilmesi gereken anakartın ses ayarlarının iyi yapılması gerekli. Yani HD Audio yöneticisi kısmından iyi ayarlamak gerek. Çıkış aygıtı hoparlör falan değil direkt kulaklık seçili ve stereo olacak, birde EQ ayarının iyi yapılması gerekli. Bu kulaklık TV de sinema izlemek için yapılmış, yani kablo uzun olduğu için ses çıkışının çok güçlü olması lazım. İşte bu yüzden anakartın arkasındaki çıkışlara takılması gerekli. Her iki anakartta da kasanın ön çıkışından verim alamadım. Son olarak; Plastik kalitesi biraz vasat. Benimkinin bir kaç yeri şu an bantlı ama hala işimi sorunsuz görüyor.

Anlayacağınız; kesinlikle F/P ürünü. Şiddetle tavsiye derim.

Edit: Kulak içi kulaklıklar bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor, ancak bunda saatlerce müzik dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunbuloglu -- 9 Mayıs 2014; 0:50:15 >

• Çok memnunum, harika ve ucuz bir kulaklık. Kullanırken dikkat etmek gerekiyor, her tarafı plastik, fazla zorlanırsa kırılabilir.
    İlk arabam!: Jetta 1.4 tsi 140 bg. 2008 (2012-...)
    İkinci arabam: Avensis 1.6 2012 132 bg.
    Efsane geri döndü: Mazda 323 1.5 familya 2000
  • Bu arada ses düşüklüğü probleminin anakart ses çıkışlarının yetersizliği dolayısıyla olma ihtimali yüksek zaten ben dahil birçok kullanıcının tecrübeleride bu doğrultuda.Güçlü çıkış verebilen bir sokete taktığınıza emin olun.Eğer cihazınızın çıkışları yetmiyorsa basit bir amfi iş görebilir...

Yukardaki arkadaşın anakartında kullanılan ALC889 çipi içerisinde kulaklık amfisi(builtin headphone amplifier) özelliği barındırıyor,buda kulaklıktan iyi ses almak için gerekli bir özellik.

Birde bu kulaklık mı yoksa aynı görünümde başka bir kulaklık mı bilemiyorum fakat "DOĞA İÇİN ÇAL#??" müzik kliplerinde çok kullanılmış belki ucuz ve kaliteli bir ürün olduğu için bu kadar çok kullanılmıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=2UcbHrcFN7c#t=230
    http://www.youtube.com/watch?v=2UcbHrcFN7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 19 Haziran 2014; 21:07:27 >

• Bu shp2500 modelini kablo uzunluğundan dolayı almak istiyorum. Fiyat olarak en uygun neresidir? Sıcak fırsat felan var mıdır?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.