Bildirim
Philips SHE 9500 KULLANAN VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaş,sen ne kullanıon? HANGİ PLAYER ? BELİRTMEMİŞİN
ben ikisinide kullandım ep630 tizler teneke gibi
ses bunda daha temizdi ama bass'lar ep630'un yanına bile yaklaşamaz 9500'de
sonuçta ne istediğine bağlı daha doğrusu ne dinlediğine
ep630u alıpta bu ne biçim kulaklık deme şansın var.sonuçta bass ağırlıklı ses verio
ben sana biraz daha para ekleyip cx300 almanı öneririm o kadar dengeli ses verioki ben TRANSA GEÇTİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 18 Mayıs 2007; 1:58:44 >
-
Valla dostum bende her türlü müzik çalar var.Telefonum creative muvo slim mp3 falan filan...
cx300 kafama yatmaya başladı ama parasını verip de sonra dediğin gibi teneke sesi dinlemek istemiyorum... -
ozaman denemeden almamanı önermek gerekiyor. -
Nasıl deniycez ki? Kim kutuyu açıp dinlettirir? Var mı böyle bi uygulama?
Zaten bilgi almak için soruyoruz.Gidip deneyelim demeyi bende biliyorum... -
denemek,işte en önemli konu da bu elbette her satılan yerde deneme imkanı yok ancak çevrenizde varsa bu daha mümkün,oda yoksa şansınıza kalmış,yani deneme yanılma metodu. -
philips'in kaliteli bir kulaklik üretebildiğini henüz görmedim ben.. verilen paraya değmiyor yaptığı hiç bir kulaklık..
sennheiser cx300 ise, ilk aldiğimda tizlerinin begenmememe rağmen, 10 gün geçtikten sonra kendini çok topladı tam istediğim gibi ses vermeye başladı..
eger paldır küldür bas duymak yerine daha dengeli bir bas-mid-tiz'i olan bir kulaklik arıyorsanız cx300 idealdir fiyatına göre.. -
ıyy philips she9500 kulaklık iğrenç biey düzgün ses vermiyodu üstüne üstlük gitti sağ tarafı basınç yaptı bende kestim sadece psp de kullanıyorum rahat oluyor fakat yinede iğrenç bi kulaklık....bende psp kulaklığı ve bu kulaklık sağlamken psp 90db olmasına rağmen n91 de süper bi kaliteyle çaldı inanamadım sony işte ama bu çok kötü şimdi de cx-300 ısmarladım geliyo çok mutluyum herkez güzel şeyler yazmış cx-300 hakkında çok heyecanlandım şimdi merakettim kalitesini
-
canavar gibi kulaklık neden camur atıosun ki sana göre gofret bana göre cukolata -
kardeş nesi canavar gibi yaw bass denen bişey yok kulaklıkta şuan duruyo bende ama hala sevmiyorum kendime gittim 1 milyon daha fazla verip cx-300 aldım ses tartışılmaz bile cx-300 ün yanında çok kötü kalıyo valla iyiki almışım cx-300 ü bidaha bu kulaklık hariç kulakiçi almam ama sen sevdiysen kulaklığı o ayrı renkler ve zevkler tartışılmaz nede olsa.. -
abi ben yanılıp yenilip aldım d&r den 60 ytl verdim burn in yapmama rağmen teneke gibi bass sesleri var ipod da kullandım philips baştan dandik abi alabiliyosan cx300 al -
evet katılıyorum sana alabiliyosann kesinlikle cx300 al arkadaş garantili almış ben orjinal ama garantisiz 36 ya aldım kesinlikle başka kulaklıllarla tartışılmaz bile -
@Altug98, bence senin aldığın kulaklık arızalıymış :) Zaten sağ taraf basınç yapmış falan..
Ayrıca o SHE9500 kulak içi bir kulaklıktır, dolayısıyla tek kullanırsan hiç tat alamazsın, iyi olmasını bekleme tek kulakla zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaelthas -- 14 Aralık 2007; 15:36:41 > -
arkadaşlar
9500,9501,8500 ve ep 630 arasında kaldım tavsiyeniz hangisidir? -
nasıl aldın bu kulaklığı yahu yazık pararna onun yerine cx 300 alsan daha iyi -
Arkadaşlar SHE9501 i kullandım Ipod'un orjinal kulaklığı kadar net ve güzel bass-tiz sesleri veriyor çözüm sadece kulağınıza uygun köpüğü bulup onunla kullanmak... Ben en büyüğüyle çok güzel ses alabiliyorum... Bir yere giderken ipod'un kendi kulaklığıyla philips SHE 9501i de götüyüroyum... ben Teknosa'dan 29 a almıştım... Bugün baktım hala daha 29 YTL... Bence sesi kötü diyen arkadaşlar uğraşsınlar kulaklarına oturtsunlar ondan sonra.... -
quote:
Orjinalden alıntı: Kaelthas
@Altug98, bence senin aldığın kulaklık arızalıymış :) Zaten sağ taraf basınç yapmış falan..
Ayrıca o SHE9500 kulak içi bir kulaklıktır, dolayısıyla tek kullanırsan hiç tat alamazsın, iyi olmasını bekleme tek kulakla zaten...
çift kullandığımdada teneke gibi ses çıkarıyodu..verilen parayı hak etmeyen bi kulaklık... -
SHE9500'i bir ay kadar evvel Kadıköy yazıcıoğlunun yanında ki uzun pasajda ki bir dükkandan aldım.. 30 lira dediler pazarlık edip,24 liraya aldım.. Hiç iyi kulaklık değil.. Kulak kanal içi kulaklık olmasına rağmen izolasyonu kötü.. Dışarıda ki sesler duyuluyor.. ayrıca dışarıya da çok ses veriyor.. çünkü lastiğin arkasında dört tane simetrik hava deliği var... buradan dışarıya acayip ses çıkyor... Yani ep 630 gibi kimseyi rahatsız etmeden yüksek volüm müzik dinleyemek imkansız.. Zaten bu kulaklık hiç tutulmadı;ilk piyasaya çıktığında 50-60 liraya satıyorlardı şimdi 25-30 liraya kadar düştü fiyatları..
Düzgünve kaliteli bir kulaklık alacaksanız shennesier cx300'den şaşmamak lazım... -
quote:
Orijinalden alıntı: @ltuğ
ıyy philips she9500 kulaklık iğrenç biey düzgün ses vermiyodu üstüne üstlük gitti sağ tarafı basınç yaptı bende kestim sadece psp de kullanıyorum rahat oluyor fakat yinede iğrenç bi kulaklık....bende psp kulaklığı ve bu kulaklık sağlamken psp 90db olmasına rağmen n91 de süper bi kaliteyle çaldı inanamadım sony işteama bu çok kötü şimdi de cx-300 ısmarladım geliyo çok mutluyum herkez güzel şeyler yazmış cx-300 hakkında çok heyecanlandım şimdi merakettim kalitesini
herhalde kulaklık senin kulağına uygun falan değildi hea ???
ıyy dediğin kulaklıklığın 24k altın iletkeni yeter ayrıca çokta sağlam bassı var bahsettiğin cx300e görede fiyatına göre katlar o kulaklığı ses kalitesinde bile o kulaklıktan daha iyi she9500 yok artık dedim bu yorumun üzerine ve dayanamadım bunu yazdım saygılar ...
-
ben bu kulaklığı dün 12 liraya aldım arkadaşlar.. philips she9500.. sizin fiyatlar niye böyle uçuk anlamış değilim..
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklık tamiri
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X