< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Ağustos 2024; 15:21:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
arkadaşlar merhaba. bu kahve makinelerinin sarf malzemelerinin muadili yada uygun fiyatlısı için nerelere bakabilirim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 12 Ağustos 2024; 11:23:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
filtre, gres, temizleme tableti ve kreç sökücüsünü aldım. oring takımını ne kadar zamanda değiştirmek gerekiyor. |
|
|
HIRSIZ VAAAAAR!!!
|
|
Arkadaşlar merhaba. Umarım herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir. Dikkatimi çeken bir konuda Size danışmak istedim. Resmi philips sitesinde ve videolarında yağlama yapılacak aparatlar belirtiliyor. Ancak, bu noktalar dışında da yağlama yapılması önerilen parçalar olduğunu okuyorum mesajlarda. Bu konuda net bir video ya da mesaja ulaşamadım (varsa da ben ulaşamadığım için böyle yazıyorum, kusura bakmayın). Son tahlilde, yağlamayı hangi parçalar için yapmalıyız, yardımlarınızı istirham ederim. Sağlıcakla, |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Ağustos 2024; 17:13:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Ağustos 2024; 17:15:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
3347 modeli var, şöyle bi sorun var. Bardağı sadece yarım kahve dolduruyor,bunun ayarı falan var mıdır ¿ |
|
tepsiye çok su atıyorsa 0-ring lerden biri yıpranmıştır.. yoksa servislik durum. demleme ünitesinin arkasında ki iki kırmızı contayı çevirerek kontrol edin. yıpranmış ise contayı ali express yada forumda bir arkadaştan temin edin.. amazonda da var takım olarak. ilk mesajda ali exp linkleri mevcut |
|
Conta servisten temin ediliyor. Fakat huniyi satmadıklarını motor kısmını komple değişim yaptıklarını belirttiler. Huniyi amazondan temin ederek montajını yaptım. Açmışken de öğütme ayarını biraz incelttim. Daha iyi oldu bir süre sonra biraz daha inceltebilirim. |
arkadaşlar bu makinada aşağıdaki kahveyi deneyen oldu mu ? biliyorsunuz tam otomatik makinalarda en iyi lezzeti genelde koyu kıvamlı çekirdekler veriyor. Bu nedenle uzun süredir tchibo barista espresso çekirdeklerini kullanıyorum ve memnunum ama arada diğer çeşitleri de merak ediyorum. 250 gram için aşağıdaki kahve çok pahalı ama sizlerin de görüşlerini almak istedim, özellikle soğuk kahve yapımında starbucks'da içtiğimiz Double shot iced shaken espresso lezzetine yaklaşabilir miyim ? Starbucks Sumatra 250 gr Çekirdek Kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/starbucks/sumatra-250-gr-cekirdek-kahve-p-840704386 |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 31 Ağustos 2024; 14:48:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
eyvallah hocam teşekkür ederim |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|