Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.614
Cevap
127
Favori
371.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mbaydar76

Burada 7805 in tüm panelleri IPS ve 8505 in ise 43/65 IPS panel diye bilgiler var.

Twitterdan "philips tv türkiye " yazdım pvr olmamasını. Hiç kullanmayacak da olsam bu PVR işinde size destek vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Bu arada siz 7805 için soruyorsunuz. Öncelikle tek fark işletim sistemi değil. Panel de farklı onu da dikkate alın. 50 inç için fiyata baktım vatanbilgisayarda 4999tl gözüküyor. 8505 ise 5099 tl den satıldı dün. Bu fiyat farkına zaten mantıklı değil. Aradaki fark 500 tl ve üzeri ise düşünülebilir. İlerde gerekise android box alınıp devam etmek için.

cevabınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi az bir fark olacaksa değmez gibi duruyor. 70 inç araştırma yapıyorum hali hazırda xiaomi mi box 4s mevcut zaten :) fiyatları biraz daha takip edeyim.

• quote:

Hocam bu sorunuz buradaki kullanıcılar bilemediği için muhtemelen cevapsız kalıyor. Dediğiniz işletim sistemini kullanan modoller için acılan bir sayfa da yok ise yapacağınız bu tv için mağazaya gidip kendiniz deneyimleyeceksiniz. Yada reddit tarzı yabancı siteleri bakıp onlar ile ilgili birşey bulmaya çalışacaksınız.

Alıntıları Göster

Aynen hocam malesef saphi kullanan tv lere ait bir sayfa yok, dün mağazada denemek istedim video ile gittim testte ettim görüntü kalitesi beni tatmin etti açıkçası menü akıcılığınıda beğendim tabi uygulama vs açma şansım olmadı, oradaki görevli arkadaş marketinde iptv uygulaması olduğunu da söyledi sağolsun tabi kullanımı nasıldır henüz bilmiyorum, dediğiniz gibi yurtdışı sitelere de bakacağım tekrar sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

saphi yavaş bir sistem iptv uygulaması vardır ama ne kadar verimli bilemiyorum. Abimde 6 yıllık bir philips var uygulama bölümünde netflix yok smart tv düşünüyorsanız saphi elverişli bir sistem değil benim gördüğüm

teşekkür ederim cevabınız için, mağazada video ile birlikte denemedim menü akıcılığı iyiydi tabi normal kullanımda nasıldır bilmiyorum.

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    @chemsul un video suna şimdi baktım benim kullandığım TV deki Linux olan sanırım menü böyle değil saphi ise bile eski bir sürümü.
  • Herkese merhaba, tv özelliklerini yeni öğrenmeye başladım. Öncelikle aradığım televizyon özelliklerini belirteyim sizden tavsiye almak istiyorum;

Boyut: 65" ile 75" arası

Marka: Philips, Samsung, LG, Sony

Fiyat: 6500tl ile 8500tl arası

Kullanım Planı: Yaklaşık 3 buçuk metre mesafede, karşıdan, tv ünitesiyle kullanmayı planlıyorum. Yerel kanallar yerine daha çok film izlemek için kullanacağım. 

Beklentim: Görüntünün tabiki 4k olması ve mümkünse şu özelliklede olması: IPS panel, airplay özelliği, ambilight özelliği.

Çekincelerim: Görüntü yenileme hızı 60hz civarındaki tv ler de görüntü çok mu kötü olur? Kronik sorunu olan tv almak. Satış sonrası hizmet kalitesi. Normal tv kanalı izlerken görüntü bozulmaları. Geçtiğimiz günlerde baktığım tv fiyatları düşmeye başladı. Bu düşüş neden ve sizce ne kadar daha düşer?

Özellikle ambilight özellikli tv aradığım için şu üç tv de kaldım. Fakat uygun olursa diğer markaların daha kaliteli tvlerine de sonradan ambilight özelliği ekleyebilirim.

Sorum: Philips'in aynı boyutlu 2 televizyonunda bu fiyat farkı neden var ve sizce değer mi? Eğer özellik olarak çok fark yoksa 70" olan modeli almak daha mantıklı geliyor. Sizin düşünceleriniz neler, ve bahsettiğim özelliklerde başka TV öneriniz olursa çok memnun olurum.

1. Philips 65PUS7805 65" güncel fiyatı: 6800tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus7805-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,754536527.html
    2. Philips 65PUS8505 65" güncel fiyatı: 8400tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus8505-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,754536523.html
    3. Philips 70PUS7805 70" güncel fiyatı: 8100tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-70pus7805-4k-ultra-hd-70-178-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,755175847.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora Akıllı Ev -- 22 Aralık 2020; 17:35:5 >

• quote:

Youtube de bununla ilgili arama yapınca ilk çıkan

Sağolun hocam görmemişgim ben bu video yu menüsü aynı gibi ama videoda anlatan arkadaşın bahsettiği gibi bir ağırlık hissetmedim açıkçası tekrar deneyeceğim tabi video 2018 de çekilmiş onunda etkisi vardır mutlaka.
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Benimde mağazada hördüğüm tv nin menüsü birberi aynı değil ama genel itibari ile benziyor, yalnız videodaki arkadaşın dediği gibi bir yavaşlık sezmedim tabi video 2018 de çekilmiş o günden bu yana geliştirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora Akıllı Ev

Herkese merhaba, tv özelliklerini yeni öğrenmeye başladım. Öncelikle aradığım televizyon özelliklerini belirteyim sizden tavsiye almak istiyorum;

Boyut: 65" ile 75" arası

Marka: Philips, Samsung, LG, Sony

Fiyat: 6500tl ile 8500tl arası

Kullanım Planı: Yaklaşık 3 buçuk metre mesafede, karşıdan, tv ünitesiyle kullanmayı planlıyorum. Yerel kanallar yerine daha çok film izlemek için kullanacağım. 

Beklentim: Görüntünün tabiki 4k olması ve mümkünse şu özelliklede olması: IPS panel, airplay özelliği, ambilight özelliği.

Çekincelerim: Görüntü yenileme hızı 60hz civarındaki tv ler de görüntü çok mu kötü olur? Kronik sorunu olan tv almak. Satış sonrası hizmet kalitesi. Normal tv kanalı izlerken görüntü bozulmaları. Geçtiğimiz günlerde baktığım tv fiyatları düşmeye başladı. Bu düşüş neden ve sizce ne kadar daha düşer?

Özellikle ambilight özellikli tv aradığım için şu üç tv de kaldım. Fakat uygun olursa diğer markaların daha kaliteli tvlerine de sonradan ambilight özelliği ekleyebilirim.

Sorum: Philips'in aynı boyutlu 2 televizyonunda bu fiyat farkı neden var ve sizce değer mi? Eğer özellik olarak çok fark yoksa 70" olan modeli almak daha mantıklı geliyor. Sizin düşünceleriniz neler, ve bahsettiğim özelliklerde başka TV öneriniz olursa çok memnun olurum.

1. Philips 65PUS7805 65" güncel fiyatı: 6800tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus7805-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,754536527.html
    2. Philips 65PUS8505 65" güncel fiyatı: 8400tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus8505-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,754536523.html
    3. Philips 70PUS7805 70" güncel fiyatı: 8100tl https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-70pus7805-4k-ultra-hd-70-178-ekran-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati,755175847.html
    Hocam tv arayışımız neredeyse birebir bir aynı bende 3.5-4 mt civarından izliyeceğim, 65 inç yerine 70 inç arıyorum. Birazda malum fiyat odaklı baktığımdan 70PUS7805 modeline yoğunlaştım geçtiğimiz haftasonu MM 7.170 e sattı çok arada kaldım ama almadım belki düşer yine diye bakalkm takipteyim yine.

Tabi sisinde belirttiğiniz gibi başka bir model bulursam 70 inç fiyat farkı çok olmayan onuda alabilirim.

Philps te en çok cezbeden Ambligt sizinde dediğiniz gibi gerçekten çok keyifli duruyor.

Ekleme : Şu an Vatan da 7.450 TL ye düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 22 Aralık 2020; 20:31:25 >

• Bora Akıllı Ev kullanıcısına yanıt

iki modelde ips panel yanılmıyorsam aralarında ses destek farkı olabilir. En önemlisi işletim sistemi farkı biri android diğeri saphi panel büyüdükçe sıkıntısıda büyüyor şeklinde bir izlenimim var bana sorarsanız 58" bile yeterli o mesafeye ama tercih meselesi o konuda bişey diyemiyorum.

• Yazilan sorunlarin hic biri yok bende bugun kurulumu yaptilar. Tv yi vatandan aldim. Kutudada en ufak deformasyon yoktu. Birazda şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun teknoloji tamamen şans işi oldu malesef bence büyük firma olan firmalarda bile hiç beklenmeyecek sorunlar sıkıntılar olabiliyor. Hele ölü piksel vs vs tam şans(hoş sony de duymadım ama araştırmadımda bütçeyi aştığı için) En önemli süreç taşınma anlaşılan yolda biraz hırpalandığında sorunlar baş gösteriyor.

• Galatasaray maçını izliyorum Keskinlik ve renk kalitesi artmış gibi. Acaba güncelleme ile mi alakalı yada maç 4k mı yayın yapıyor 🤔 4k kutu yok bende ama format etkiliyordur kesin
  • Merhaba arkadaşlar. Bu tv de dosya silmeme izin vermiyor. Benim tv ye bağlı bir hdd var içerisindeki filmleri izledikçe silmek istiyorum ama beceremedim. Değişik dosya yöneticileri ile denedim ama sadece dosya okuma yetkisi var diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

Öncelikle hayırlı olsun teknoloji tamamen şans işi oldu malesef bence büyük firma olan firmalarda bile hiç beklenmeyecek sorunlar sıkıntılar olabiliyor. Hele ölü piksel vs vs tam şans(hoş sony de duymadım ama araştırmadımda bütçeyi aştığı için) En önemli süreç taşınma anlaşılan yolda biraz hırpalandığında sorunlar baş gösteriyor.

Bugün biraz önce trt 1 de masumları izledim. Çok uydu kanalları izlemiyorum ama görüntü çok net geldi. Bende birkaç gün önce güncellendim. Güncelleme sürüm notlarına bakmak lazım. Çok sanmıyorum ama, siz de yazınca acaba düzeltme falan mı yaptılar. Birde şu Pvr işini çözseler

• Sürüm notlarına baktım pek bir şey anlamadım. Daha çok 2019 modellerine düzeltmeler yapmışlar. Belki göz bu tv ye anca alıştı.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler, araştırdığım kadarıyla saphi işletim sisteminden pek memnun kalınmamış başka Tv'lere yöneleceğim.

• cceviz kullanıcısına yanıt
    Hdd ile alakalıdır dosya yöneticisi olmadan silme ve yazma izini vermiyor olabilir. Herhangi birşey kopyalamaya çalışın TV den belli olur. Xplore yöneticiyi beğeniyorum ben.

@chemsul trt en kaliteli hd yayını veriyor zaten ülkede. Gözle ben o hisse kapılıyorum en azından. Sürüm notlarında anlaşılacak bişi yok detayı yazmamışlar.
  • @jagatai

Hocam bütün dosya yöneticilerini denedim, olmuyor. Uygulama ayarlarından izinlere gittim, izinlerde sadece dosya okuma izini seçeneği var.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.