|
cihaz daha elime ulaşmadı ilk kurulum için çağıracağım o dönemde sorarım. Aynı model yada 42lm660 olması lazım bende kaç kere usb veya hdd taktım olmadı acaba digiturk üzerinden denediğim için mi olmadı ki hiç kendi uydusunu kullanmadım televizyonun :) |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
sırf yorum yazmak için üye oldum :) 19.08.2020 Tarihine kadar 55PUS7304 modelini araştırdım ama görüntüsü fena olmasa da sesi ve kumanda kalitesi yırtılma titreme falan derken iyice soğudum. 3 gün önce hepsiburada da bu model indirime girdi 5300 den 5000 tl ye düştü, karta para yatırana kadar stok bitti üzüldüm, iyi ki de stok bitmiş. aynı gün akşamı 50PUS8505/62 olan model media markt'a gelmiş ve mağazada inceleme şansı buldum ve satın aldım :) dün kurulum yaptılar akşam 2-3 saat kuracaladım tv'yi zaten fabrika yazılımı 1 temmuz 2020 yüklü geldi onu güncelledim, kumandadaki pil seviyesi bile tvden görünüyor kumandasının yazılımı da güncelleniyor tv görüntüsü 55PUS7304'e göre gözle görülür güzel, bass ve tiz dengesi mükemmel son seste bile cızırtı yok, sağdan soldan aşağı ve yukardan bakarken beyazlama belki %5 veya %10 ama göze hiç batmıyor, kümanda malzemesi ve çerçeve metal, tv gerçekten çok sağlam duruyor, ambilight ışıkları odayı aydınlatmaya yetiyor bile, internet bağlantı hızı mükemmel, netflix 4K HDR paketim var, 100mbit fiber internetim var modem yan odada, emin olun TV'yi açıp netflixten filmi açmak 10 saniye falan sürüyor. Kanal geçişleri 4 saniye civarında, ama menü ve uygulama geçişlerinde hiçbir problem yok tv zaten performans serisi olarak geçiyor ram 3 gb rom 16 gb, 5400 fiyat bandında alınabilecek en iyi tv şuan bu, görüntü konusunda gerekli ince ayar yapmak için onlarca özellik var, biraz uğraşırsanız ideal ayarı yakalarsınız ve mükemmel tv nizi kullanabilirsiniz. Youtube kanalıma 2 adet video attım, devamı gelecek :) Soru ve istediğiniz özellik detayını söylememi isterseniz bana yazın cevaplarım. 
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt