Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
128
Favori
368.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim önceki Philips bu yüzden bozuldu ya da ömrü kısa sürdü anakart arızası verdi. Tabi 7304ten sonra bu modeller biraz daha güven verdiği için açıkçası kendim de fişi çekerek kullanmadım. Yine de button mapper gibi bir program yükleyip bir tuşa kapatma menüsü atayabilirsiniz. O zaman bekleme değil de kapatma yapıyor, ama yine de bekleme halindeki ışık kırmızı yanıyor, yani fişi çekme gibi olmaz sanırım ama sizin sorununuzu çözebilir.

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizinbabası -- 8 Şubat 2023; 21:33:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,

65PUS8506 sahibiyim. Sanırım son güncelleme sonrası olan bir soruna çözüm bulamıyorum. TV sesleri normal ancak izlediğim içerikte konuşma-diyalog sesleri aşırı kısık ve boğuk çıkıyor. Teknik servisi aradım ancak bu hafta benzer çok sayıda şikayet aldıklarını, sonraki güncellemeyi beklemem gerektiği söylendi ancak haftalarca bu şekilde beklemek istemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? USB ile başka bir versiyona mı geçsem?

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam güncellemenin içeriğini nerden öğrenebiliriz banada geldi dün akşam yaptı otomatik.

• MARCO kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, maalesef benimde bilgim yok bu konuda. Bende sizin gibi tv'nin verdigi uyarıya istinaden otomatik yaptırdım. Bir farklılıkta hissetmedim açıkçası kullanımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Philips’e ulaştım, bahsettiğim ses problemini çözmek amaçlı dün bir güncelleme yatınlanmış. Muhtemelen odur

• Dogrumu bilmiyorum ama youtube gördüm 58pus8507 ile toshıba 58ua2263 panelleri ayniymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Şubat 2023; 17:7:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba modeli bilmiyorum ama 58pus8507nin paneli 8506 ya da 8505ten kötü denecek gibi değil. VA panele göre gayet iyi renk gamı var, kontrast iyi, açılar ise aynı diğerleri gibi kötü, hatta açılar öncekilere göre bir tık iyi de olabilir. Sadece daha belirgin oranda color banding denen şey var.

Toshiba modelin yakın zamanda 8-9bin aralığında satılması tabi çok dikkat çekici ama Philips de gidip o fiyatlara tv getirmez bize. Tabi şu var ki, eskiden aynı fiyat bandında Philips'in panelleri LG'den, Samsung'dan daha iyi olurdu, şimdi vestel grubu ile yarışır olmuş gibi, üzücü.

• 8506 kulanıp yeni güncellemeyi yükleyen oldumu acaba durum nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hüseyinask H kullanıcısına yanıt

Bi sıkıntı yok herşey normal Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. 

Teşekkürler 👍

• Tavsiye ettiğiniz görüntü modu nedir arkadaşlar?

Canlı mı Doğal mı kullanıyorsunuz yoksa kişisel ayar mı yaptınız doğal ayarda renkler güzel ama parlaklık çok kısık kalıyor

canlı'da parlaklık iyi ama renkler yapay

İzlerken aşırı yansıma yapıyor gündüz akşam da lambayı açınca ekranda avizeyi seyrediyorum

Türkiye'de yansıma önleyici ekran filmi bulmak mümkün mü acaba?

Hepsiburada Trendyol'da çok baktım ama sadece çocuklar televizyona oyuncak fırlatınca kırılmaması için olan koruyucular var

herkes yorumlarda yansıma yapıyor demiş

örnek olması açısından şöyle bir şey bu bahsettiğim yansıma önleyici film eğer bulursam beni salona sinema perdesi almaktan kurtaracak

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.amazon
    Mat Parlama Önleyici TV Ekran Koruyucu/Anti Mavi Işık Filmi/Yansıma Önleme Oranı%90'a Kadar Göz Yorgunluğunu Giderir, Kabarcık Yok/A / 70inç 1563/908mm (39inç 856/478mm)
    https://www.amazon.com.tr/%C3%96nleyici-Koruyucu-Oran%C4%B1-90a-Yorgunlu%C4%9Funu-Kabarc%C4%B1k/dp/B09W1XJJ3F

Bu arada 8506 panel bilgisiyle ilgili bulabildiğim tek kaynak bu

incelemek isteyen arkadaşlar bakabilir keşke tv'mizde hangi panelin olduğunu da öğrenebilseydik 8505'de öğrenebiliyorlar ama

8506'da öğrenmenin yolu yok şu anlık

https://www.inceleriz.com/philips-50pus8506-panel-teknik-ozellikleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 19 Şubat 2023; 10:7:58 >

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/shorts/T6SIixVIvZQ?feature=share

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ekrandaki uzunlamasına ölü pikselden dolayı cihazımı garantiye gönderdim, bugün tam 21’inci gün ancak halen ses seda yok.

TV’ler için olan müşteri hizmetlerini arayınca Philips doğrudan servisin numarasını veriyor ama servis de genel merkeze gönderildi diyor.

Kedi fare oyunu oynuyoruz adamlarla, bu konuda düzgün bilgi alabileceğimiz başka herhangi bir kanal mevcut mudur?

• Abst A kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine başvurun ve konuyu Adem Helvacı'ya iletin.

Adem Helvacı'nın söylediklerine göre Philips müşteri hizmetleri konusunda Türkiye en kötü hizmeti veren firma.

Bozulan parçaları ikinci el iade televizyonlardan söktükleri parçalarla değiştiriyorlar sıfır parça değişimi yok ve bilgi seviyeleri çok düşük.

• shunter kullanıcısına yanıt

hocam sizin paylaştığınız alman olanda OLED yazıyor. bir problem olur mu acaba?

• Muco kullanıcısına yanıt
    Ben onu yükledim hocam sorunsuz kullanıyorum.

• shunter kullanıcısına yanıt

Sorun çıkarsa eski versiyona dönmeyi nasıl yaparız hocam?

• izmirlibo kullanıcısına yanıt
    Üstte arkadaş paylaşmıştı ilk sayfaya eklendi herhalde geriye dönüş .

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.