Şimdi Ara

Philips PicoPix 2480 ve Promacto X02 Cep Projektörü karşılaştırması (Bol resim içermektedir !..) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catik

hocam soyle bı durum var
    goruntu ıyı karanlıkda cok cok ıyı hatta ama

urun geldıgınde canım sıkıldı urunun ustunde cısıkler dolu sankı 2 ay kullanılmıs urun gıbı bu benım cok canımı sıktı.

ıade formunu doldurdum sanırım yollıcam hocam hafta ıcı urunu ger

ama sıfır gelmıs olsa gayet memnun kalacaktım urunden

Üzüldüm gerçekten.

Ne yalan diyim hepsiburada.com da o fiyata, ürün kendi distribütörünün elinde bile kalmamışken
    stoğunda olması bana ilginç gelmişti.

Teşhir ürünü olma ihtimali o zaman yüksek sanırım.

Peki ellerinde varmıymış başka sıfır ürün ?

Ayrıca ürünü beğenmenize sevindim. Umarım sorunsuz bir şekilde değişim olup yeni ürününüze bir an önce
    kavuşursunuz.

Saygılarımla...

• HOCSAM BANA yollanır yollanmaz urun stoktan kalkmıstı

ellerındekı tek urunu aldım bilmiyom yollımmı ama

ustu cızık dolu cok huylandım cım rahat etmez sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

HOCSAM BANA yollanır yollanmaz urun stoktan kalkmıstı

ellerındekı tek urunu aldım bilmiyom yollımmı ama

ustu cızık dolu cok huylandım cım rahat etmez sanırım

içiniz rahat etmeyecekse tabiki seçim sizin, haklısınızda.
    fiyat cidden iyi idi ama çizikler can sıkıcı bir durum tabi.

yakında çıkacak yeni modellerde var deniyor başka markalarda, isterseniz
    bekleyin biraz daha, iade edip.

Sizin adınıza üzüldüm ama her işte bir hayır vardır demişler...

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık farklı güzel bi inceleme.fiyat olarak daha makul olabilirdi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

eline sağlık farklı güzel bi inceleme.fiyat olarak daha makul olabilirdi galiba.

Teşekkür ederim.

Açıkçası D&R ın kendi mağazasında 1000 TL idi Philips Pico Pix 2480 ve ben sanal mağazasından 850 TL ye almıştım.

Bildiğim kadarı ile Promacto sadece bayi ağı üzerinden satıyor ve sanalmağazası yok ve D&R gibi arada 150 TL gibi bir fiyat farkı da olamıyor.

Ama dediğiniz gibi keşke 1000 TL seviyelerinde olsaydı keşke.

Kendimi Philips'i o kadara almışken Promacto hayli hayli o fiyatı eder diyip avutyorum şimdilik :)

Dün bir arkadaşımıza daha aldık Promacto X02 bu arada ve o da benim gibi hem iş hem eğlence için kullanacak.
    Dün gece konuştuğumuz da memnundu, fiyat/performans açısından.
    En azından onun bana dediği kadarı ile 1.500 TL yi gözden çıkarmıştı bu konu için :)

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

eline sağlık farklı güzel bi inceleme.fiyat olarak daha makul olabilirdi galiba.

Teşekkür ederim.

Açıkçası D&R ın kendi mağazasında 1000 TL idi Philips Pico Pix 2480 ve ben sanal mağazasından 850 TL ye almıştım.

Bildiğim kadarı ile Promacto sadece bayi ağı üzerinden satıyor ve sanalmağazası yok ve D&R gibi arada 150 TL gibi bir fiyat farkı da olamıyor.

Kendimi Philips'i o kadara almışken Promacto hayli hayli o fiyatı eder diyip avutyorum şimdilik :)

Dün bir arkadaşımıza daha aldık Promacto X02 bu arada ve o da benim gibi hem iş hem eğlence için kullanacak.
    En azından onun bana dediği kadarı ile 1.500 TL yi gözden çıkarmıştı bu konu için :)

Saygılarımla...

avantajı mobil bir cihaz olması ama kompact sonucta cogu ozelliği ksııtlanmıs ama mesela soyle bişey var bu tabi klasik.ama ne film izlemesi olur yani
    http://www.projeksiyonmarket.com/index.php?productID=552 tam bi fantazi n7000 le bağlayıp izle :)
    edit:cihaz 3d ve gözlük hediyeliydi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 22 Aralık 2012; 14:47:38 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Saygılarımla...

avantajı mobil bir cihaz olması ama kompact sonucta cogu ozelliği ksııtlanmıs ama mesela soyle bişey var bu tabi klasik.ama ne film izlemesi olur yani
    http://www.projeksiyonmarket.com/index.php?productID=552 tam bi fantazi n7000 le bağlayıp izle :)

Açıkçası linkteki ürüne baktığımda 3D olması harici bana göre artısı pek yok ama promacto da anaglif 3D oynatabiliyor ki demo videosunda
    ben beğendim yani :)
    Optoma ML500 ve LG HW300G modelini de Promacto'yu almadan önce incelemiştim ve son kararım mobilite de şansımda olmalı diye Promacto'dan yana oldu.
    Şimdi 2 mobil projeksiyon sonuçta fazla ama sanırım Philips'in gideceği yer belli, nişanlım :)

3.5 kg lık bir cihazı 500 gr lık bir alet gibi her yere götürme şansım da olmaz.
    Dediğiniz gibi tamamen arz talep meselesi.

Bahsettiğiniz ürünün ansilümeni de yüksek ama az evvel yazdığım gibi tamamen kullanım acı ile ile ilgili
    tercihler.

Daha güzelleri sizlerin olsun :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Saygılarımla...

Açıkçası linkteki ürüne baktığımda 3D olması harici bana göre artısı pek yok ama promacto da anaglif 3D oynatabiliyor ki demo videosunda
    ben beğendim yani :)
    Optoma ML500 ve LG HW300G modelini de Promacto'yu almadan önce incelemiştim ve son kararım mobilite de şansımda olmalı diye Promacto'dan yana oldu.
    Şimdi 2 mobil projeksiyon sonuçta fazla ama sanırım Philips'in gideceği yer belli, nişanlım :)

3.5 kg lık bir cihazı 500 gr lık bir alet gibi her yere götürme şansım da olmaz.
    Dediğiniz gibi tamamen arz talep meselesi.

Bahsettiğiniz ürünün ansilümeni de yüksek ama az evvel yazdığım gibi tamamen kullanım acı ile ile ilgili
    tercihler.

Daha güzelleri sizlerin olsun :)

Saygılarımla...

teşekkürler inşallah alırız.ben lcd yada led tv yerine dusunuyorum o yuzden daha yerleşik bişey bakıcam..tabi bir zaman sonra..bence kulanışlı cihazlar..bide ses yalıtımlı bi oda yapıp evime ,sinema salonundaymış gibi film izleme hayalim var tabi :D . teşekkürler tkrr.

• quote:

teşekkürler inşallah alırız.ben lcd yada led tv yerine dusunuyorum o yuzden daha yerleşik bişey bakıcam..tabi bir zaman sonra..bence kulanışlı cihazlar..bide ses yalıtımlı bi oda yapıp evime ,sinema salonundaymış gibi film izleme hayalim var tabi :D . teşekkürler tkrr.

Umarım tüm dilekleriniz en kısa süre içinde gerçekleşir :)

Saygılarımla...
  • inşallah sizinde tüm istedikleriniz olsun.teşekkürler
  • Saygideger Iron
    uzun zamandir projeksiyon chazlari hayalimdir. arastirman cok guzel ve ayrintili eline emegine saglik.
    peki bu cihazlardan birine digiturk plus i baglayip 399 kanaldaki 3d goruntuleri alabilirmiyim.
    olmadi diyelim
    3d samsung 46d7000 serisi bir tv im var ondan 3d goruntuyu bu cihaza aktarabilirmiyim?
    saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: scorp_tek

Saygideger Iron
    uzun zamandir projeksiyon chazlari hayalimdir. arastirman cok guzel ve ayrintili eline emegine saglik.
    peki bu cihazlardan birine digiturk plus i baglayip 399 kanaldaki 3d goruntuleri alabilirmiyim.
    olmadi diyelim
    3d samsung 46d7000 serisi bir tv im var ondan 3d goruntuyu bu cihaza aktarabilirmiyim?
    saygilar

Öncelikle güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Açıkçası, HDMI çıkışı olan her cihazı bahsettiğim her iki projeksiyona da bağlayabilirsiniz.

Philips in çıkışı mini HDMI, Promacto nun ise normal HDMI dır ancak bahsettiğiniz digitürk'ün HDMI çıkışından,
    her iki projeksiyona çıkış verseniz de bildiğim kadarı ile Digitürk'ün 3D yayını anaglif 3D olmadığı için malesef
    izleyemezsiniz diye biliyorum ama yine de 3D konusunda projeksiyon başlığında sorunuza cevap verecek veya
    burada daha deneyimli arkadaşlara sorsanız iyi olur.

Ben yine de sizin için kendi kullandığım Dreambox HD kutum ile biraz evvel test ettiğimde,
    şayet 3D yayın ekranı 2 ye bölüp izletmiyorsa, promacto'da da anaglif mavi-kırmızı gözlük ile izleyebiliyorsunuz ki,
    ben Turksat kablo üzerinden test yayını yapan 3D TEST kanalına baktım ve izleyebildim.

3D yayınları hariç, diğer HD kanallar da dahil tüm kanalları sorunsuzca izlersiniz.

Digitürk plus sahibi olmadığım için malesef deneme şansım yok ama
    Ayrıca TV nizin 3D olması önemli değil,önemli olan çıkış yapan cihazdır yani digiturk kutusu.
    HDMI çıkışı olan playstation3, dreambox veya digiturk plus, dsmart kutuları, bluray player lar da dahil tüm cihazlar
    ile kullanabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Saygideger Iron
    olmadi diyelim
    saygilar

Açıkçası, HDMI çıkışı olan her cihazı bahsettiğim her iki projeksiyona da bağlayabilirsiniz.

Philips in çıkışı mini HDMI, Promacto nun ise normal HDMI dır ancak bahsettiğiniz digitürk'ün HDMI çıkışından,
    her iki projeksiyona çıkış verseniz de bildiğim kadarı ile Digitürk'ün 3D yayını anaglif 3D olmadığı için malesef
    izleyemezsiniz diye biliyorum ama yine de 3D konusunda projeksiyon başlığında sorunuza cevap verecek veya

Ben yine de sizin için kendi kullandığım Dreambox HD kutum ile biraz evvel test ettiğimde,
    şayet 3D yayın ekranı 2 ye bölüp izletmiyorsa, promacto'da da anaglif mavi-kırmızı gözlük ile izleyebiliyorsunuz ki,
    ben Turksat kablo üzerinden test yayını yapan 3D TEST kanalına baktım ve izleyebildim.

3D yayınları hariç, diğer HD kanallar da dahil tüm kanalları sorunsuzca izlersiniz.

Ayrıca TV nizin 3D olması önemli değil,önemli olan çıkış yapan cihazdır yani digiturk kutusu.
    HDMI çıkışı olan playstation3, dreambox veya digiturk plus, dsmart kutuları, bluray player lar da dahil tüm cihazlar
    ile kullanabilirsiniz.

Saygılarımla...

saygideger iron dostum tesekkurlerimi sunuyorum. tabi bahsettigim 3d yeni nesil dedigimiz 2 ekrani ust uste bindirerek yapilan sistem.galiba bunun icin direk 3d uyumlu bir projeksiyon cihazi almak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Saygideger Iron
    olmadi diyelim
    saygilar

ile kullanabilirsiniz.

Saygılarımla...

saygideger iron dostum tesekkurlerimi sunuyorum. tabi bahsettigim 3d yeni nesil dedigimiz 2 ekrani ust uste bindirerek yapilan sistem.galiba bunun icin direk 3d uyumlu bir projeksiyon cihazi almak gerekiyor.

Cevabı siz vermişsiniz zaten :)
    Aynen öyle, 3D projeksiyonlara bakmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Saygılarımla...

Sayın Iron, öncelikle hem philips web sayfası hem de buradaki açıklayıcı, net ve harika paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim... Ben de epeydir bu güzel teknoloji harikası cihazları S3 telefonumla kullanmak üzere araştırıyorum, siz satın alıp bir de deneyimlerinizi paylaşmışsınız ki buna gerçekten minnettarım. Ben de hali hazırda 2006 dan beri hd home theatre prj kullanıcısıyım, ancak hemen hemen aynı görüntüye sahip bu taşınabilir cihazları görünce aklım gitti :) Sorularıma geçersek;

1- Bu cihazları TAVANA çevirerek kullanabilir miyiz ( ht prj olmuyor, yatarken tavanda film seyretmek güzel bir fantezi )
    2- Gördüğüm kadarıyla siz de samsung kullanıcısısınız, android telefonları bu cihazlara bağlarken sıkıntı yaşadınızmı? mesela asus p1 bağlanmıyor cep telefonlarına
    3- Çok gürültü yapıyorlar mı?
    4- Ağırlık benim için hiç önemli değil ama, sizce promacto çok mu büyük filipe göre?
    5- Benim gibi 0 dan alacak olsanız ve 1 tercih hakkınız olsa, hangisini tercih edersiniz, bana tavsiyeniz ne olur? Sadece film seyretmek için düşünüyorum

Şimdiden saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

quote:

quote:

Saygılarımla...

Sayın Iron, öncelikle hem philips web sayfası hem de buradaki açıklayıcı, net ve harika paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim... Ben de epeydir bu güzel teknoloji harikası cihazları S3 telefonumla kullanmak üzere araştırıyorum, siz satın alıp bir de deneyimlerinizi paylaşmışsınız ki buna gerçekten minnettarım. Ben de hali hazırda 2006 dan beri hd home theatre prj kullanıcısıyım, ancak hemen hemen aynı görüntüye sahip bu taşınabilir cihazları görünce aklım gitti :) Sorularıma geçersek;

1- Bu cihazları TAVANA çevirerek kullanabilir miyiz ( ht prj olmuyor, yatarken tavanda film seyretmek güzel bir fantezi )
    2- Gördüğüm kadarıyla siz de samsung kullanıcısısınız, android telefonları bu cihazlara bağlarken sıkıntı yaşadınızmı? mesela asus p1 bağlanmıyor cep telefonlarına
    3- Çok gürültü yapıyorlar mı?
    4- Ağırlık benim için hiç önemli değil ama, sizce promacto çok mu büyük filipe göre?
    5- Benim gibi 0 dan alacak olsanız ve 1 tercih hakkınız olsa, hangisini tercih edersiniz, bana tavsiyeniz ne olur? Sadece film seyretmek için düşünüyorum

Şimdiden saygılarımla...

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Sorularınıza madde madde cevap vereyim, izninizle.

1- Açıkçası böyle bir fantazim olmadı ama sizin için şimdi denedim her iki cihaz ile de ve sorun yok :)

2- Evet Samsung Galaxy NOte I ve II kullanıyorum. Her iki ürünle de MHL adaptör üzerinden sorunsuz bir şekilde bağlayıp izleyebiliyorum.
    Hatta her iki cep projeksiyonunun sesi de bana göre 2 kişi izlerken gayet yeterli ama olurda yeri geldiği zaman daha büyük bir ortamda izlemek isterseniz,
    ben gerekirse sesi ya NOte I veya II den ya da projeksiyon üzerinden "logitech boombox mini" ye stereo kablo ile aktarıp veya BT üzerinden sesi daha da yükseltiyorum.

3- Açıkçası her iki cihaz da film izlerken bana çok sesli gelmedi.Philips bu konuda boyutunun biraz daha küçük olması sebebi ile sanki bir gıdım daha sessiz :)

4-Açıkçası her iki ürüne de halen sahibim ve ikisinin özelliklerini karşılaştırdığım zaman, yeri geldiği zaman hafıza kartına türkçe altyazılı film atıp izlemek isterseniz,
    bunu Philips malesef Türkçe karakter sorunu nedeni ile sağlıklı yapamıyor.
    Ve bir hafta önce Philips'i Türkiye'ye ithal eden firmadan bir yetkili ile görüştüğümde malesef şu anda Türkçe karakter desteği için hiç birşey diyemiyoruz denildil.
    Promacto X02 de ise bu sorunsuz ama yeni güncelleme yakında gelecekmiş, o zaman altyazı karakter seti ve yazı karakterlerine siyah çerçevede eklendiğinde
    kesinlikle Promacto avantajlı olacaktır.
    Film izleyeceğinizi özellikle belirttiğiniz için, kısa mesafe de Promacto X02 de kullanılan özel lens sayesinde daha geniş bir görüntü aldığım da aşikar.
    Promacto nun çözünürlülüğü ve ansilümen değerini de göz önüne aldığımız da, dürüstçe söylemek gerekirse Promacto X02 daha iyi bir cihaz ikisi arasında kıyaslamada.

Boyut olarakta benim karşılaştırmada ki fotoğraflarımı baz alabilirsiniz, hatta birinde elim üzerinde fotoğraflamıştım.

Tavsiyelerimle Promacto X02 den iki arkadaşım daha aldı geçen ay ve memnunlar açıkçası.

Umarım size de bir faydam dokunur.

Şimdiden hangi ürünü seçerseniz seçin , iyi günler de kullanın.

Saygılarımla...

• Philips Pico Pix 2480 de malesef Türkçe karakter sorunu son firmware güncellemesini yapmama rağmen
    halen devam etmekte ve Türkiye'ye Philips PicoPix 2480 i getiren firma ile görüştüğüm de bu konuda malesef atılan bir adım yok diye belirttiler.

Bu tarz ürün alacaklar için bilgilendirmek istedim.

Saygılarımla...
  • X02 bende de var. Genelde arkadaşlarımla oyun oynarken filan kullanıyoruz. Şu "rescaling" olayından dolayı ortaya çıkan lag'dan söz edip duruyorlardı. Grafik kartından çıkan çözünürlükle projeksiyonun doğal çözünürlüğü uyuşmayınca bu sorun yaşanıyormuş. Ama ben öyle bir sorun göremedim, delay neredeyse sıfır. İşlemci hızıyla alakalı demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 24 Ocak 2013; 10:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

X02 bende de var. Genelde arkadaşlarımla oyun oynarken filan kullanıyoruz. Şu "rescaling" olayından dolayı ortaya çıkan lag'dan söz edip duruyorlardı. Grafik kartından çıkan çözünürlükle projeksiyonun doğal çözünürlüğü uyuşmayınca bu sorun yaşanıyormuş. Ama ben öyle bir sorun göremedim, delay neredeyse sıfır. İşlemci hızıyla alakalı demek ki...

Açıkçası ben PS3 de sadece PES oynarım ki bende böyle bir lag'a rastlamadım ve memnunum.

Bilgilendirmeniz için de teşekkürler.
    İyi günlerde kullanın sizde.

Saygılarımla...
  • Çok emek isteyen bir açıklama olmuş, kaleminize sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.