Şimdi Ara

Philips PicoPix 2480 ve Promacto X02 Cep Projektörü karşılaştırması (Bol resim içermektedir !..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
9.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: ynsmrnl

Başarılı Bir alet ben test ettim süper :)

Beraberinde kesinlikle trip pod olması lazım

Kesinlikle katılıyorum.

Geçen gün, Eminönü tarafına gitmiştim ve 40 TL ye bir tripod aldım, rahat ettim :)

Saygılarımla...

edit: yazım hatası

hocamm su an takıpdeyım bugun yarın alma fıkrım var hepsiburada da 2 tane daha cep tıp var bırı 650 kusur digeri 940 kusur.

linkleri koyucam burdan sizce bunların ozellıklerı almaya deger mı yoksa philips olmus mu :)

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-c112-pico-cep-tipi-50-ansilumenprojeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisacerc112&categoryId=15530#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/liste/optoma-pk320-dlp-wvga-854x480-100-ans-20001-led-piko-cep-tipi-projeksiyon-cihazi/productDetails.aspx?productId=ofisoptpk320&categoryId=15530#Gorseller

• Mobilim acikcasi ve cok inceleme firsatim olmadi ama optoma modeli fena gozukmuyor.
    Yakindan gorup inceleme sansim olmadanda kendimce fazla yorum yapamiyorum ama ozellikler acisindan gayet iyi gozukuyor.
    Acer da dahili pil yok gordugum kadari ile ve picopix e yakin hatta bir iki ozellik acisindan da optoma iyi duruyor.
    Nette arastirip, kullanan var mi ve yorumlarina bakmak lazim bence.

Cok fazla yardimci olamadim ozur dilerim.

Saygilarimla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelem güzel fakat biraz eksik olmuş sanırım. Bu cihazın çözünürlüğü 854 x 480 .
    Bu ancak 720p ele kadar destek verir demek. Yani bu cihazla full hd filmleri izleyemezsiniz. Çok sıkıştırır görüntüleri.
    Pille ancak 55 ansilümen gücünde görüntü verebilir diyor. Buda oda ışığında bu pille sunum yapmayı unutun demek. Girişlerin bir çoğu mini.
    Gerçek gücü 80 ansilümen olan bir cihaz ışıklar açıkken görüntüyü unutun.
    Ben LG nin HW 300 modelini kullanıp perişan olanlardanım. Üstelik onun çözünürlüğü 1280 x 800 dü. Ansilümen değeri 300 dü.
    Bu cihazlarla ancak karanlıkta yakın mesafelerden küçük ekran net görüntüler alabiliyorsunuz. Kullandım ve pişman olarak, çok ucuza elden çıkardım.
    Gök kuşağı efekti, lag problemi dikkatli gözlerden kaçmayan bir DLP hastalığı.

Bu modeller eskidi artık. Bundan çok daha mükemmel Led ler çıktı artık 500ansilümen, 700 ansilümen mini projeksiyonlar var hemen hemen aynı fiyata ve 1280 x 800 gerçek çözünürlükteler hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_karakoç

İncelem güzel fakat biraz eksik olmuş sanırım. Bu cihazın çözünürlüğü 854 x 480 .
    Bu ancak 720p ele kadar destek verir demek. Yani bu cihazla full hd filmleri izleyemezsiniz. Çok sıkıştırır görüntüleri.
    Pille ancak 55 ansilümen gücünde görüntü verebilir diyor. Buda oda ışığında bu pille sunum yapmayı unutun demek. Girişlerin bir çoğu mini.
    Ben LG nin HW 300 modelini kullanıp perişan olanlardanım. Üstelik onun çözünürlüğü 1280 x 800 dü. Ansilümen değeri 300 dü.
    Bu cihazlarla ancak karanlıkta yakın mesafelerden küçük ekran net görüntüler alabiliyorsunuz. Kullandım ve pişman olarak, çok ucuza elden çıkardım.

Bu modeller eskidi artık. Bundan çok daha mükemmel Led ler çıktı artık 500ansilümen, 700 ansilümen mini projeksiyonlar var hemen hemen aynı fiyata ve 1280 x 800 gerçek çözünürlükteler hepsi.

Haklısınızdır.

Açıkçası bu projeksiyon cihazlarında ilk cihazım ve ilk deneyimim.
    Cihaz full HD görüntüleri oynatıyor yani hafıza kartına yüklediğiniz 1080 P çözünürlülükteki videoları sorunsuz açıyor demek istemiştim.
    Şayet cümlem yanlış anlaşılıyor ise düzeltirim tabiki.
    Ben 1080 P videoları 1080 P olarak oynatıyor demek istemedim zaten.

Ben ışıklı bir ortam da bile ilk incelediğimde bana yeterli olduğunu düşündüm ve amacım da film-dizi ve mobilite olduğu içinde
    çok farklı arayışlara girmedim.

Oda ışığında da mobil olarak ta ışık gücü benim için yeterli oluyor açıkçası.
    Hatta sunum da yaptım ki çok da rahatsızlık vermedi bana veya sunum yaptığım kişilere.

Mesela, hepsiburada da şöyle bir ürün de var hatta birkaç özelliği daha da iyi gözüküyor ama gözümle görmediğim
    bir ürün içinde çok fazla yorum yapamıyorum.

Optoma PK320 DLP

Mutlaka daha güzel cihazlarda vardır ama benim için dediğim gibi pilli olması ve mobilite için uygun olması.
    Bahsettiğiniz yeni, üzerinde pili olan ve yüksek çözünürlülükte bu boyutta hangi cihazlar var ise ben de bilmek ve incelemek isterim.
    MArka ve model yazarsanız çok makbule geçer.
    Sonuçta değiştiredebilirim, çok fazla sorun etmem yani.

Daha güzelleri sizlerin olsun.

Saygılarımla...

edit: yazım hatası düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 15 Eylül 2012; 20:25:17 >

• bende carsamba aksamina kadar iron arkadasin inceledigi modeli yani konu basligindaki modeli siparis vericem

iron word dosyalari pdf dosyalarindaki yazilari 4 5 mt uzaklikda net bir sekilde okuyabiliyoz mu ogrenciler icin soruyorum da

bi arkadas yorumda baska bi model icin yazi okumak sorunlu film izlemek gayet uygun demis te

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

bende carsamba aksamina kadar iron arkadasin inceledigi modeli yani konu basligindaki modeli siparis vericem

iron word dosyalari pdf dosyalarindaki yazilari 4 5 mt uzaklikda net bir sekilde okuyabiliyoz mu ogrenciler icin soruyorum da

bi arkadas yorumda baska bi model icin yazi okumak sorunlu film izlemek gayet uygun demis te

Acikcasi daha hic boyle bir seyi denemedim ama sizin icin bugun dener
    ve bilgilendiririm.

Saygilarimla...

• terettlerim olsada artik bi projeksiyonm olsun ya

:)

• quote:

terettlerim olsada artik bi projeksiyonm olsun ya

Yogunluktan bugun deneyemedim ozur dilerim :(

Yarin halletmeye calisacagim.

Saygilarimla...

• quote:

quote:

Saygilarimla...

hocam yanında hangı kablolar gelıyo

ben note baglıcam ya hepsıburadan projeksıyou alırken yanına eklım

gerekenlerı yaarsanız hocam
  • Ben de öğrencilerim için böyle taşınabilir yeri geldiğinde pille çalışabilen bir ürün almayı düşünüyorum. Ama sınıf ortamında kullanabilir miyim o biraz düşündürüyor acaba ışığı yeterli olur mu? İngilizce dersi için dersin başında öğrencilerin öğrenmesini istediğim bir kaç kelimeyi yazı ve resimli bir şekilde powerpoint halinde göstermeyi, arada bir kısa vidyolar izletmeyi düşünüyorum. Araştırma halindeyim ve fikirlerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • hocam videolara bak ilk mesajdaki gayet yeterli duruyo

gerce benim fen lab da siyah perdeler var sorun yasamam isikda sanirim...

bakalim yarin geceye kadar siparis vermeyi dusunuyom bende

• quote:

İncelem güzel fakat biraz eksik olmuş sanırım. Bu cihazın çözünürlüğü 854 x 480 .

hocamm bu yazdiklarinizi linklerle desteklesenizde incelesem ben dediginz gibi ve 800 tl civari cep tipi goremedim bulamadimm

• quote:

quote:

quote:

Saygilarimla...

NOte u kullanmak için MHL adaptörüne ihtiyacınız olacak.
    Ayrıca tüm girişleri mini.

Yani üzerinde mini usb,mini hdmi, SD kart girişi (mini değil) mevcut.

Siz ayrıca bir tarafı mini hdmi diğer tarafı hdmi kabloda alın bence çünkü, olurda HD bir uydu alıcısını
    benim gibi bağlamak isterseniz ya da PS3 gibi biroyun konsoluna, işte o zaman bu kablo işe yarayacak.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

hocamm bu yazdiklarinizi linklerle desteklesenizde incelesem ben dediginz gibi ve 800 tl civari cep tipi goremedim bulamadimm

Bende açıkçası merak içinde bekliyorum,önceki mesajımda da zaten ifade etmiştim.
    Bu fiyat kategorisinde ve pili üzerinde olan farklı modellerin isim ve linklerini, zahmet olmaz ise.

Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygilarimla...

NOte u kullanmak için MHL adaptörüne ihtiyacınız olacak.
    Ayrıca tüm girişleri mini.

Yani üzerinde mini usb,mini hdmi, SD kart girişi (mini değil) mevcut.

Siz ayrıca bir tarafı mini hdmi diğer tarafı hdmi kabloda alın bence çünkü, olurda HD bir uydu alıcısını
    benim gibi bağlamak isterseniz ya da PS3 gibi biroyun konsoluna, işte o zaman bu kablo işe yarayacak.

Saygılarımla...

hocam bır taraf mini usb bir taraf mini hdmi kablo mu oluyo
    bu mhl adaptor

hocam bulamadım bi tane gordum sanırım 50 tl cıvarı

20-25 tl ye bulunmaz mı hocam ınternetten bu kablo

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-evo-3d-mhl-adaptor-micro-usb-hdmi-fullhd-62047947

bu mu hocam... hdmı kablo hedıye diyo hediye olan kısım zaten projeksıyonun yanında cıkıyo mu
  • http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7000-Galaxy-Note-HDMI-Kablosu_6231.html#0

bi de bunu buldumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 19 Eylül 2012; 10:03:46 >
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-evo-3d-mhl-adaptor-micro-usb-hdmi-fullhd-62047947

bu mu hocam... hdmı kablo hedıye diyo hediye olan kısım zaten projeksıyonun yanında cıkıyo mu

Bu ve alttaki urunde olur.
    Ancak bu urunde hediyesi olan hdmi kablonun her iki tarafida buyuktur ki bi tarafi
    mini hdmi olmasi picopiz ile kullanmaniz icin gereklidir.

Saygilarimla...

• Arkadasım ben dediğim gibi sınıflarımda kullanmayı düşünüyorum iki sınıfımda hiç gun ışığını kapatacak tül perde yok acaba ona rağmen is görür mü bunu soruyorum zira sizin video ve fotoyu çektiğiniz yerde sanırım pek ışık yok gece çekilmiş sanırım foto ve video senden rica etsem gun ışığının biraz olduğu bir odada foto çeker mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende carsamba aksamina kadar iron arkadasin inceledigi modeli yani konu basligindaki modeli siparis vericem

Cihazın kendi yerleşik hafızasına veya hafıza kartına atacağınız PDF dosyalarını cihaz görmüyor veya ben de bir sorun var ama,
    NOte u cihaza bağladım ve sizin için PDF ve WORD dosyaları açtım.
    Ortalama 4-5 metre mesafeden sorunsuz bir şekil de gözlükle okudum ki benim gözler uzağı biraz zor görüyor :)

Herhangi bir sorun veya sıkıntıya rastlamadım.

Yanlız aldığım günden beri fazlaca araştıramadım ama sanki bana görüntünün üst taraftaki bölümü yani +7+ ün 4 de 1 i diye düşünün
    sanki birazcık bulanık gibi hissettirdi ya da benim gözlerden bu kanıya varıyorum :)

Ama dediğim gibi PDF ve WORD de NOte ile açmalarda sorun yok ve gayet okunabiliyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.