Şimdi Ara

Philips Pc VoIP SHM1900 kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeks'den aldığım bu kulaklık ses performansı açısından gayet güzel fakat şöyle ufak bir problemim var.
    Kulaklığın sadece kulaklık kablosunu taktığımda en ufak bir sorun yok gayet kaliteli bir ses performansı ile kullanıyorum.
    Fakat aynı anda kulaklık ve mikrofon kablosunu taktığımda sol kulaklıktan gelen ses gidiyor ve sadece sağ kulaklıktan geliyor. Zaten kulaklıktan çıkan ses miktarı az. Birde sadece sağ taraftan ses gelip soldan gelmeyince psikolojisini bozuyor insanın

Kulaklığı sıfır aldım aldığımda açıp kullandığımda çıktı bu sorun. Acaba sorun kulaklıktamı yoksa bu VoIP dalgası ilemi alakalı birşey ?
    Eğer kulaklıkta sorun varsa değiştirirlermi bu kulaklığı ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 8 Mayıs 2010; 16:37:15 >

• VoIP programın kapalı durumdayken MSN yada SKYPE üzerinden dene, olmadı bir arkadaşından rica edip farklı bilgisayardan dene, sadece bu şekilde anlaşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

VoIP programın kapalı durumdayken MSN yada SKYPE üzerinden dene, olmadı bir arkadaşından rica edip farklı bilgisayardan dene, sadece bu şekilde anlaşılır.

VoIP programı falan kurulu değil ondanmıdır acaba ?
    Bunun programı varsa nerden bulabilirim
    Fırsat bulursam arkadaşımda denerim bu gün ama umarım üzerinden 1 hafta geçmiş kullanıcı hatasıdır falan demezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 8 Mayıs 2010; 17:40:42 >

• 1 haftayı sorun edeceklerini sanmıyorum. MSN ya da skype üzerinden dene, arkadaşında da dene, sorun varsa aldığın yerden değiştirirler, sorun bilgisayarımda diye 1 hafta uğraştım, arkadaşımın PC sine taktım ordada sorun olunca size ancak geri getirdim dersin. kolay gelsin...
  • Kulaklığı arkadaşımda denedim çalıştı.
    Ses driverimi silip tekrar kurduğumda arka panele taktım ve sorunsuz olarak çalıştı fakat ön paneli aktif ettiğim zaman bir şekilde gene aynı sorun ortaya çıktı bunun sebebi nedir bir fikri olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.