Şimdi Ara

Philips MCD-122 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dinleyen veya fikri olan var mı.peşin 285 lira fiyatı var.dvd player olması bir özellik ama onun yerine 200 liraya sadece müzik seti olarak bir önerisi olan varsa o da olur.çünkü 70-90 lira arasında bir sürü dvd player var.anlaşılacağı gibi en fazla çıkabileceğim rakamlar bunlar.işin özü 280 lira civarında dvd dahil bir sistem bakıyorum.5+1 düşünmüyorum çünkü müzik ağırlıklı kullanacağım.2. el ise düşünmüyorum.

• bende de mcd 510 var herşeyinden gayet memnunum ses gerçekten çok süper basslar olsun tizler olsun bence bu modelde iyidir
  • teşekkürler.elektronik marketlerden birine gidip sesini dinlemek istiyorum.çok büyük beklentim yok zaten.farklı görüşler alırım diye sormuştum ama bu fiyat çerçevesinde pek alternetifte yok zaten.
  • büyük beklentin yoksa al derim ben mcd 510 da öle büyük bişey değil küçük ama vurduğu basslar gerçekten inanılmaz hemde boğmuyor sesi mcd ler iyi benim bildiğim
  • Selam.

Bende de Mcd 510 var ancak aldığımdan beri sırasıyla cd ve kaset çalar kısmı bozuluyor 3 kez servise gitti ancak nafile; cd çalar kısmı gene cd leri okumuyor.

Bunların dışında cihazın görünüşü ve bas seslerin tokluğu gayet iyi,tizler ise normal ancak dsc den "rock" seçilmemişse dinlenen tarza göre yetersiz kalabiliyor,ağır tempolu müziklerde incredible sound çok güzel bir surround sağlarken hızlı tempoda açıldığında ses / bas kayıplarına neden oluyor.

Cihazı sırf kitaplığıma uyumlu görüntüsü ve tok sesi için elden çıkarmamıştım ama zaman içinde garantisi de bitince tekrar servise vermek istemedim,bu şekilde kabul edecek bir arkadaşıma hediye edip Mcd 122 almayı düşünüyorum,benzer özelliklere sahip Sony ler neredeyse 1.5 - 2 misli daha pahalı,sesleri biraz daha net denilebilir ama basları Philips gibi tok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 15 Ekim 2010; 1:51:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.