Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
430.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Biraz daha detayli arastirmalarim sonucu bir cok marka ve model icin kafa karistiran yorumlardan sonra, bende philips almaya karar verdim. Simdi oncelikle ve agirlikli olarak ps3 icin kullanacagim televizyonu, daha sonra hd>>>3d diye gider, pek fazla televizyon seyreden biride degilim. Maximum butcem 1500 lira daha altida olsa cok iyi olur ekran boyutuda muhim degil min. 32" tabi :) hem uygun fiyatli, hem de kaliteli bir urun almak istiyorum ve yardimlarinizi bekliyorum, tecrubelerinize dayanarak.

Öncelikle hayırlı olsun, bence şüphesiz doğru bir karar vermişsin.Tavsiye edebileceğim televizyon;http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192&SKU=EVPH37PFL4007H

Hem yenileme hızı iyi, hem de internetle oyunla ilgilenen biri olduğun için Smart TV olması da cabası.

Bence bu ürün hem fiyatıyla, hem özellikleriyle seni oldukça tatmin eder.

Eğer azcık bütçemi çıkarsan dersen, bundan iyisi şamda kayısı olur;
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

3D madem 3.tercih, bence gerek yok.Hem daha o kadar yayın ve materyal yok, hem de 3D diye o bütçene ekran boyutundan mahrum kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

Biraz daha detayli arastirmalarim sonucu bir cok marka ve model icin kafa karistiran yorumlardan sonra, bende philips almaya karar verdim. Simdi oncelikle ve agirlikli olarak ps3 icin kullanacagim televizyonu, daha sonra hd>>>3d diye gider, pek fazla televizyon seyreden biride degilim. Maximum butcem 1500 lira daha altida olsa cok iyi olur ekran boyutuda muhim degil min. 32" tabi :) hem uygun fiyatli, hem de kaliteli bir urun almak istiyorum ve yardimlarinizi bekliyorum, tecrubelerinize dayanarak.

Öncelikle hayırlı olsun, bence şüphesiz doğru bir karar vermişsin.Tavsiye edebileceğim televizyon;http://www.hepsiburada.com/liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192&SKU=EVPH37PFL4007H

Hem yenileme hızı iyi, hem de internetle oyunla ilgilenen biri olduğun için Smart TV olması da cabası.

Bence bu ürün hem fiyatıyla, hem özellikleriyle seni oldukça tatmin eder.

Eğer azcık bütçemi çıkarsan dersen, bundan iyisi şamda kayısı olur;
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-40-full-hd-led-smart-televizyon-40pfl5007h/productDetails.aspx?productId=evph40pfl5007h&categoryId=163192

3D madem 3.tercih, bence gerek yok.Hem daha o kadar yayın ve materyal yok, hem de 3D diye o bütçene ekran boyutundan mahrum kalma.

Hocam tesekkurler aciklamalariniz icin bende 5507 modelinde karar kildim. 3d pek onemli degil benim icin, yeterki oyun icin iyi bir panel alabileyim :) biraz daha para biriktirmem gerekecek, insallah alirim 1-2 haftaya kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar, pc deki film dosyalarını usb flash belleğe atıp tv ye takıyorum dosyaları görüyor ama filmleri görmüyor.Neden acaba ?

Bende bu gün 47PFL6687 modelini gördüm araştırırkende bu model çıktı karşıma.

Esas incelediğim modelde 47LM660S idi.

Şimdi benim bu TV lerden herhangibirini alma sebebim Film izlemek, PS3 ile oyun oynamak ve LİG TV de maçları izlemek.

Gelelim konumuza bu dediğim 3 modelden
    1 - 47LM660S
    2 - 47PFL6687
    3 - 47PFL6877

Bu modeller arasında hangisini alırsınız, NEDEN?

Aralarındaki bariz farklar nelerdir.

DTS handikabı DONANIMSAL MI yoksa YAZILIMSAL MI?

Alt yazı problemini çözen oldu mu? PHİLLER için...

Philipsleri görmem kafamı karıştırdı bu gün iyicene.

Emre bey acaba aldığınız TV nin ekranı mat mı yoksa LG deki gibi parlak ekran mı ?

İlginize şimdiden teşekkürler.

Yardımcı olabilecek pek kimse yok sanırım...
  • arkadaşlar babama hediye olarak ledtv almak istiyorum. kullanacak kişi sadece d-smart kullanıyor ve 3d, smart tv özellikleri gereksiz. 46 veya 47inc sadece hd d-smart izlemek için max 1900tlye ne önerirsiniz? aramalarım sonucu 47pfl4007H/12 de karar kıldım, fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
    Bu bozulma herzaman olmuyor. Örnek vermek gerekirse trt1hd de bir film izliyorum adam sadece kafasını normal bir hızda sağa sola hareket ettiriyor ve yüzü bulanıklaşıyor, hemen trthd yi açıyorum orda maç var, daha hızlı sahneler ama en ufak bozulma yok. İkiside hd kanal ikiside cam gibi görüntü ama birinde yatay hareketlerde görüntü bozuluyor diğerinde bozulmuyor.????
    Şuan için Philips almayı düşünüyorum. Aynı sıkıntılar bundada varmı.?
    Birde son olarak 32" de alabileceğim en son ve en full özellikli model hangisidir.
    İlgi gösterip cvp veren arkadaşlara şimdiden tşkr ederim. iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 3 Eylül 2012; 17:33:30 >

• ** 40PFL5007H İncelemesi **

arkadaşlar selam ben de sizin yönlendirmenizle Teknosa'dan 1600 TL'ye 40PFL5007H aldım. Vatan'da uydu alıcılısı aynı fiyatmış ama sağlık olsun. Aceleciliğimin kurbanı oldum yine:(

Cihaz PC'ye, X360'a, PS3'e ve kablo tv'ye bağlı.

Artılarını eksilerini alacak arkadaşları yönlendirmek için yazayım:

+Işık sızdırması olayı çok az. Bende sadece sağ alt köşede varla yok arası. Forumda paylaşılan Sam. ve LG fotolarından çok korkutmuştum. Bu anlamda mutlu oldum.

+Tam siyah ekranda denedim, bulutlanma da çok hafif, ortada varla yok arası. Burada da sorun yok.

+Siyahı gösterme başarısı iyi gibi. Griyi siyah diye yutturmuyor.

+İstisnasız bütün düzeltme efektlerini kapatınca oyunlarda ghosting vs. olmuyor. Dün Fifa 12 (xbox 360) ile denedim topta falan hiç sorun yok. Input Lag de hissetmedim. Yalnız yine de Clear LCD yi açmalı mıyım bilemedim? 100 Hertz e onunla çıkıyormuş sanırım? Bu arada netliği de birkaç tık azalttım tabii.

+Wi-Fi sorunsuz bağlandı, Android ve IOS uygulamaları düzgün çalışıyor. .mkv divx vs. oynatmada sorun yok gibi.

+SD yayınlarda kenarlardaki siyahlıklara göre dinamik zoom in out yapması benim hoşuma gitti.

+Kanallara isim verme konusunda düşük bir karakter sınırlaması yok. Aynı zamanda her cihaz için ayarları hatırlama olayı eski LG'imde bu kadar iyi değildi.

+Dış çerçeve önü metalik kaplama, ayak da ona uygun renkte plastiğin üzeri cam yüzeyli. Arka da plastik yerine metalik olsa iyiydi.

-Menü/arabirim biraz yavaş ve çok basit, çok sade. Bu devirde siyah beyaz menü mü olur ya? Ayıp etmişler.

-Smart Tv çok çok yavaş, bu yüzden kullanacağımı hiç sanmıyorum. Gerçi zaten hızlı da olsa kullanmayacaktım pek.:)

-Sesi eski LG 32LH3000'den sonra çok tiz geldi, halbuki arkasına subwoofer bile koymuşlar. Daha iyisini beklerdim. Sanırım bir de ses sistemi masrafı çıkacak. İnce televizyonlarda bu işler böyle herhalde?

-Altyazılarda TR karakterler için her defasında ayar yapmak biraz sıkıcı.

-Uzaktan kumanda da aynı arabirim gibi biraz gösterişsiz. Samsung'lar daha iyi gibiydi.

-80 TL mi ne farkla 3d li 5507h alınıyor. Pasif gözlük olsa onu alırdım.

-3 hdmi kablomdan en eski olanını beğenmedi, 20 liraya yeni kablo aldırdı.

-içinden kullanım kılavuzu çıkmadı nedense.

Sonuç olarak, tavsiye edebilirim. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Eylül 2012; 17:03:59 >

• Bende bir 40PFL5007H kullanıcısıyım artık

Birkaç ayardan sonra sd uydu alıcısı ile gayet güzel görüntü çıktı.
    Usb'den 320 gb harddiskimi sorunsuz görüyor.Dts sesleri çözemiyor
    Ben altyazıya takıldım.Bazı türkçe karakterleri desteklemiyor ve herhangi bir altyazı ayarı yok yada ben bulamadım.
    Philips 42PFL6057K - Philips Matchline FR-975 AV Receiver -Yamaha CDX 810 - Bose 301 -Tannoy 622 Center- Polk audio FXi3 Bi-Directional surround
  • merhaba arkadaşlar
    42pfl7676k smart led 3d kullanıyorum
    ntvspor - trt vs. diğer maç yayınlayan kanallardaki şifreyi nasıl kaldırıyoruz bizim televizyonlarda bilen varsa yardım etsin lütfen
    real-barca maçını yine 37 ekran karasal tvmde izlemeke istemiyorum
    şimdiden teşekkürler selamlar...

Orijinalden alıntı: snnsmz

merhaba arkadaşlar
    ntvspor - trt vs. diğer maç yayınlayan kanallardaki şifreyi nasıl kaldırıyoruz bizim televizyonlarda bilen varsa yardım etsin lütfen

canlı chat sistemi ile müşteri temsilcisine bağlandım
    biss şifre çözme sisteminin ilk yazılım güncellemesinde ilave edilmesini talep ettim
    son derece ilgili ve yardımcıydılar
    bu konuda siz diğer arkadaşlarım da gerekli hassasiyeti gösterirseniz
    gelecek yazılımda biss sistemi televizyonlarımızda mevcut olabilir

Philips pfl6097 55" tv.yi yeni aldım. Fakat tv stand by konumundayken tekrar açmak istediğimde açılmıyor. Tekrar açmak için fişi çekip tekrar takarak açabiliyorum

Servisi aradım, yazılım güncellemesi yapın dediler. Bu akşam yapacağım, fakat bana çok da mantıklı gelmedi.
    Bu problemi yaşayan arkadaşlarım oldu mu? Ne önerirsiniz?
    Eğer yazılım update sonrası aynı sorun devam ederse tv.yi yenisiyle değiştirmeli miyim?

Desteklerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: kenomi

Merhaba Arkadaşlar,

Philips pfl6097 55" tv.yi yeni aldım. Fakat tv stand by konumundayken tekrar açmak istediğimde açılmıyor. Tekrar açmak için fişi çekip tekrar takarak açabiliyorum

Servisi aradım, yazılım güncellemesi yapın dediler. Bu akşam yapacağım, fakat bana çok da mantıklı gelmedi.
    Eğer yazılım update sonrası aynı sorun devam ederse tv.yi yenisiyle değiştirmeli miyim?

hmmm ilk kez duyuyorum bunu
    bizim tvlerin bi gıcıklığı mı desem ne desem bilemedim
    sadece kumandadaki açma-kapama tuşuyla açılıp kapanması
    eğer kumanda ile açamıyosan yazılım mazılım hikaye bence
    sen yine de güncel yazılımı bi yükle bak bakalım
    baktın olmuyo hiç kazıma iade yada değişim iste bence

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

canlı chat sistemi ile müşteri temsilcisine bağlandım
    biss şifre çözme sisteminin ilk yazılım güncellemesinde ilave edilmesini talep ettim
    son derece ilgili ve yardımcıydılar
    bu konuda siz diğer arkadaşlarım da gerekli hassasiyeti gösterirseniz
    gelecek yazılımda biss sistemi televizyonlarımızda mevcut olabilir

samsung ve lg müşteri hizmetleri teknik servisi vs... hepsiyle konuştum.. yazılımla olacak iş değil çünkü donanım mı bilmem nesi yokmuş

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

hmmm ilk kez duyuyorum bunu
    bizim tvlerin bi gıcıklığı mı desem ne desem bilemedim
    sadece kumandadaki açma-kapama tuşuyla açılıp kapanması
    eğer kumanda ile açamıyosan yazılım mazılım hikaye bence
    sen yine de güncel yazılımı bi yükle bak bakalım
    baktın olmuyo hiç kazıma iade yada değişim iste bence

snnsmz sağol cevabın için..
    Güncelleme yaptım bir değişiklik olmadı.
    Teknik servis çağırdım, tekrar kurulum yaptıracağım bakalım ne olacak.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

sevgili kenomi
    diğer forumhttp://forum.donanimhaber.com/m_61534046/mpage_8/key_/tm.htm
    konusundaki Puxavidas arkadaşımız da aynı dertten müzdalip
    bugün 13.00 dan sonraki yazışmalara bir göz at istersen belki yardımcı olur.

• Benim 42PFL4606 LCD tvmin paneli kenarlardan parmakla dokununca içeri göçüyor. Bu normal mi? Sizlerde nasıl merak ediyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Ne zaman öleceğimiz önemli değildir, önemli olan nasıl öleceğimizdir. Bize düşen şerefimizle ölmektir.
    Psn: pashaoglu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

arkadaşlar philips'in 8000 serisi türkiye de satışa çıkmadı mı? ben birtürlü internette bulamuyorum, özellikle aradığım model 46PFL8606K/02 bu, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bahsettiğin model 2011 model tv dir ve kapalı kutu bulman çok zor.2012 modelin kodu PFL8007K dır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.