Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.681
Cevap
22
Favori
423.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasan

    Merhabalar arkadaşlar,

    dün Dartyden 42Pfl [size=3]7665H/12 LED tv aldım. Yarın getirip kuracaklar inş. (6 taksit 1863tlye aldım bu arada -11,06,2011)

    Sormak istediğim bi iki soru var.

    > Cihazın dahili usb playerı altyazı desteklemiyor biliyorum. Acaba dual sesli mkv veya avi dosyalarında ikinci sese geçmek mümkün oluyor mu yoksa sadece ilk sesi mi oynatıyor?

    > Bu Led tv duvara monte ettiricem ince bir askı aparatı istiyorum ne önerirsiniz? Dartyde SONOROUS markasının 3lü bir paketi mevcuttu. Askı aparatı, 1,5mt hdmi kablo ve lcd temizleme seti: 3ü 119yaparken 69 tlye düşmüş olarak etiket koymuşlardı. Bu marka iyi midir sizce paket uygun mu?

    > Ürünün güncellemelerini yapan var mı? Son sürümü kurulum sırasında servise yükleteyim mi yoksa sonra kendim mi yüklesem? Son sürümden memnun musunuz? 606 gibi bi version osu vardı.

    Şimdilik bu kadar aklıma gelen sorular. Teşekkürler =)



    Cihazı güncelleme yapabildiniz mi? Özellikle altyazıda sorun oluyor. i harfleri y olarak çıkıyor, tam okunmuyor vs....

    Ayrıca nasıl güncelleme yapıyoruz? yardımcı olabilirseniz sevinirim...




  • 42PFL3507 almayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak.
    1-Bu modelde IPS panel mi var, LG mi üretiyor?
    2-SD performansı nasıl?
    3-Kanal geçişleri yavaş mı?
  • philips 42PFL3507H led tv aldık tvden memnunuz fiyata göre iyi bir tv ama bazen görüntüde çok az yani fazla belli olmıyacak şekilde yanıp sönmeler oluyor bu neden olur acaba bilen varsa yardımcı olsun lütfen tv nin özelliğiyse nerden kapatılacağını söylerseniz sevinirim .. saygılar
  • bizde aranıza philips 47 pfl 6007 modeliyle katıldık cumartesi günü ankara ankamall bimeks ten 2290 tl fiyatla aldım 230 tl lik hediye çeki verdiler kurulum yarın akşam olacak inşaallah ben de lg 660 ile arasında kaldım sadece philips adına güvenerek bu modeli tercih ettim hayırlısı bakalım.Fakat flash desteği olmaması bir eksik olarak gözüküyor .Bununda yazılımla giderilebileceği söyleniyor philips yetkililerine duyurulur.Bu arada bu problemin flash ile değilde hdmi 5 ile (yanlış hatırlamıyorsam ) giderilebileceğini gibi bir şey satıcı bana söyledi .Bu arada yetkili servis geldiğinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor acaba bu ölü piksel vs sorup sıkıştırsak mı acaba yada güncellemeleri falan ona yaptırıp bir aksilik çıkmamasını falan sağlamak gibi.. ilk mesaj için fazla uzun gibi ama baktım site güzel muhabbet de iyi dedim aklıma takılanalrı bi soruyim benim için bir tv ye çok fazla bir bütce ama girdik bir kere hayırlısı,şimdiden teşekkürler.




  • Merhabalar arkadaşlar 47PFL5604H/12 televizyonuma conax modül takmak istedim modul normalde tam oturmuyor dimi biraz dışarda kalıyor

    Birde otomatik tanıması lazım dimi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Philips 42PFL4307K modelini aldım.Hd ve 3d li filmler oynatmada çok sıkıntılı.ileri sarma geri sarma yapmıyor çoğu filmde.Bazı 3d filmleri açmıyor.Çin tabletlerinde açıp sorunsuz ileri geri sarabilen filmleri benim Tv yapamıyor.İnternet Tv si yavaş.Kanal geçişleri yavaş.Hd kanallarda 5-6 sn bekliyorsun neredeyse. Müşteri hizmetleri kalitesi benim gözümde 0. Önce seni bir azarlıyorlar. sonra sıkıntımı anlattım.kusuru hep benim donanımlarda buldular.500 gb harddisk fazladır kaldırmayabilir,usb flash düşük,lg harddisk kalitesiz,seagete harddiski hızı düşük abuk sabuk şekilde donanımları kusurlu buldular.en son tavsiyeleri ise bir Media Player alıp onunla film izlememi tavsiye ettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARS003

    bizde aranıza philips 47 pfl 6007 modeliyle katıldık cumartesi günü ankara ankamall bimeks ten 2290 tl fiyatla aldım 230 tl lik hediye çeki verdiler kurulum yarın akşam olacak inşaallah ben de lg 660 ile arasında kaldım sadece philips adına güvenerek bu modeli tercih ettim hayırlısı bakalım.Fakat flash desteği olmaması bir eksik olarak gözüküyor .Bununda yazılımla giderilebileceği söyleniyor philips yetkililerine duyurulur.Bu arada bu problemin flash ile değilde hdmi 5 ile (yanlış hatırlamıyorsam ) giderilebileceğini gibi bir şey satıcı bana söyledi .Bu arada yetkili servis geldiğinde nelere dikkat etmemiz gerekiyor acaba bu ölü piksel vs sorup sıkıştırsak mı acaba yada güncellemeleri falan ona yaptırıp bir aksilik çıkmamasını falan sağlamak gibi.. ilk mesaj için fazla uzun gibi ama baktım site güzel muhabbet de iyi dedim aklıma takılanalrı bi soruyim benim için bir tv ye çok fazla bir bütce ama girdik bir kere hayırlısı,şimdiden teşekkürler.

    öncelikle hayırlı olsun,fakat servisten bence fazla bir şey bekleme en azından bana gelenler öyle idi,hemen kurup kaçıyorlar.Sıkıntılı durumlarda yukarıda da yazdım müşteri hizmetleri böyle bir marka için FACİA bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soner26

    Arkadaşlar ben Philips 42PFL4307K modelini aldım.Hd ve 3d li filmler oynatmada çok sıkıntılı.ileri sarma geri sarma yapmıyor çoğu filmde.Bazı 3d filmleri açmıyor.Çin tabletlerinde açıp sorunsuz ileri geri sarabilen filmleri benim Tv yapamıyor.İnternet Tv si yavaş.Kanal geçişleri yavaş.Hd kanallarda 5-6 sn bekliyorsun neredeyse. Müşteri hizmetleri kalitesi benim gözümde 0. Önce seni bir azarlıyorlar. sonra sıkıntımı anlattım.kusuru hep benim donanımlarda buldular.500 gb harddisk fazladır kaldırmayabilir,usb flash düşük,lg harddisk kalitesiz,seagete harddiski hızı düşük abuk sabuk şekilde donanımları kusurlu buldular.en son tavsiyeleri ise bir Media Player alıp onunla film izlememi tavsiye ettiler.

    Oynatımda sıkıntı yapan filmleri mkvmerge ile olduğu tekrar muxing yapıp oynatmayı dene.Format profili L4.2 ve üzerindeki mkvleri açmayabilir.Format profilinide H264 Level Editör ile L4.1 veya daha alt bir değere düşürebilirsin.Philips müşteri hizmetleri maalesef tüketiciyi bilgilendirme yönünden çok zayıf, maillere bile çoğunlukla kopyala yapıştır şeklinde cevap veriyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soner26

    Arkadaşlar ben Philips 42PFL4307K modelini aldım.Hd ve 3d li filmler oynatmada çok sıkıntılı.ileri sarma geri sarma yapmıyor çoğu filmde.Bazı 3d filmleri açmıyor.Çin tabletlerinde açıp sorunsuz ileri geri sarabilen filmleri benim Tv yapamıyor.İnternet Tv si yavaş.Kanal geçişleri yavaş.Hd kanallarda 5-6 sn bekliyorsun neredeyse. Müşteri hizmetleri kalitesi benim gözümde 0. Önce seni bir azarlıyorlar. sonra sıkıntımı anlattım.kusuru hep benim donanımlarda buldular.500 gb harddisk fazladır kaldırmayabilir,usb flash düşük,lg harddisk kalitesiz,seagete harddiski hızı düşük abuk sabuk şekilde donanımları kusurlu buldular.en son tavsiyeleri ise bir Media Player alıp onunla film izlememi tavsiye ettiler.

    Html 5 sayfaları dizi-mag.com un sayfaları mesela, artık flash player yerine her yerde bunlar olmaya başlıyor appledan dolayı. Bildiğiniz üzere apple ürünleri de flash sayfaları desteklemiyor, html 5 sayfaları destekliyor. Flash tamamen internette gezinimi yavaşlatan, sorunlu bir sistem. Apple internette sıkıntısızsa, hızlıysa en büyük sebeplerinden bir tanesi de budur.Radikal bir karar alarak ürünlerine koymuyorlar, Philips de koymuyor inşallah daha iyi bir gezinim ve kullanıcı dostu internet için samsung ve lg de paralarından çok tüketiciyi düşünüp kaldırır flash desteğini.




  • selam ben 46pfl5605/12 modelini kullanıyorum.Ama ne yapsam istediğim görüntü ayarlarını elde edemiyorum.sizlerin kendi kullandığınız ve memnun olduğunuz görüntü ayarı nedir acaba?

    birde digiturk iq plus kullanıyorum video formatı 1080i mi yapmalıyım 1080p mi?
  • 47PFL6907K/12 Kullanıyorum

    119cm
    1920*1080 Pixel
    3D

    ve her zaman philips diyorum sony almaya param yetmedi philips aldım geçen arkadaşım geldi benim televizyonum bu kadar gösteremiyor dedi :)
  • Beyler, PHILIPS 42PFL4007K/12 modelinde kanal ekleme nasıl oluyor, bir tane kanal ekleyeceğim ama eski recevier'da olduğu gibi fekans yazma yeri yok. Yardımcı olurmusunuz.
  • 42LW570S kullanıyorum. Güncellemeden sonra hem HD hem de SD kanallarda görüntü çok güzel. Başka hiç bir televizyonda bu parlaklık ve kaliteyi bulamadım gerçekten, maşallah. Ama Smart TV'si berbat, çok yavaş yeni televizyonlarda nasıldır bilmem.
  • yılların Philips kullanıcısıyım, ama pazar endişesi yüzünden eskiden 5-7-8-9 serisi varken şu anda 3 den 9 a kadar seri var.
    uygun fiyata satıp para kazanmak istiyorlar herkes gibi. alacağınız televizyonu iyi bilmeniz gerekir, neyi ne kadar yapıyor. indirip kılavuzunu okumanız lazım.
    mesela 3d led alacaksanız en az 400 hz olmalı. alt değerlerde titreme daha çok olacaktır. philips eskiden usb den oynatılan hd filmlere alt yazı desteği vermiyordu artık var mı bilmiyorum. mkv film seyredecekseniz kesinlikle harici medya player almalısınız. paranız çoksa dune, azsa wd live. daha düşük modelleri tavsiye etmem.
    ve şu anda philips alacaklara 6 ve üstü seriyi tavsiye ederim. hatta 7 ve 8..9 lar çok pahalı ama mükemmel tv ler.
    philips tv lerde 4 tane grafik işlemci kullanılır. perfect pixel hd engine en iyisidir. pixel precise hd ise oldukça iyidir. bu işlemcilerde 7-8-9 serilerinde kullanılıyor.
    almadan önce bunları bilmelisiniz yada bilene sormalısınız. ben tv yi tv olsun diye alırım. smart vb hikaye. samsung un karşısında el sallıyor eleman algılayana kadar ohohh..diğerleri mükemmel değil yani. bunlar yeni teknoloji ve sorunsuzlaşması zaman alır.

    görüntü ayarlarında şikayet eden arkadaşım digitürk ün hangi paketine üyesiniz. tv nin hakkını verebilmesi için moiemax hd yi seyretmeniz lazım. 1080p olmadı 1080i ayarlayın. hd kanallar arasında bile kalite farkı var. en iyisi moviemax. 11. kanal.

    philips yaşadıkça başka tv almayı düşünmüyorum. yaşayacak mı 4 senesi var daha. belki bilmiyorsunuz %70 i dünyanın en büyük panel üretisicine satıldı. 4 yıl sonra ya tamamen satılacak philips tv tarih olacak, yada satışlarından memnun kalınırsa adı yaşamaya devam edecek. (eskiye nazaran kalitesi üst serilerde aynı düşük serileride çıktı malum-satışları arttı diye biliyorum)satılan firma şu anda piyasada aoc diye bilinen monitörleri üreten firma. zaten tv firmaları panellerini başkalarından alıyor, mesela sony artık kendi panel üretmiyor. üreticiler lg-samsung-sharp ve adını duymadığımız tayvan, çin, hong kong menşeli firmalar.

    umarım phlips tv lerinizden uygun ekipmanla kullandığınızda memnun kalırsınız. bende 8684 42 inç var 3 yıl önce aldım, şu anki favorim 8 serisi 55 inç olanı..yenisini almaya daha çok var, 4k ları bekleyeceğim tabi birazda ucuzlamalarını 3-5 yılda tv değiştirecek kadar zengin değiliz.

    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/22892/cat?origin=#/why-philips/picture-quality

    ekranın sağındaki ok la sağa doğru ilerleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Haziran 2013; 11:49:05 >




  • 7008 ve 8008 modelleri yeni çıktı. özellikleri çok iyi.
  • Arkadaşlar Philips 42'' 6907 kullanıyorum smart tv de cşdeo nasıl izliyebilirim yardım edermisiniz?
  • Arkadaşlar Philips 42'' 6907 kullanıyorum smart tv de video* nasıl izliyebilirim yardım edermisiniz? (az önceki msjda harfler karışmış özür dilerim.)
  • En güzel yol bilgisayarı TV'ye bağlamak :) Diğer türlü Smart TV uygulamaları da internet tarayıcısı da çok tatmin etmez ,iş görmez. Philips'te bildiğim kadarı ile en azından 2013'e kadar olan modellerde internet tarayıcıdan video oynatma desteği yoktur. Tek YouTube uygulaması iş görür. Bir de yeni Digitürk Play ile Lig TV uygulaması eklendi onlar iş görür.
  • Beyler bir yardım edin lutfen 47'' 6000 series televizyonum var normal izliyordum amblight falan açık kapadim televizyonu bi 40dakika sonra yeniden açmaya çalıştim televizyonun kırmızı standby ışığı söndü ve hala açamıyorum bi reset düğmesi falan varmı yoksa servisemi vermeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvefsanesi

    En güzel yol bilgisayarı TV'ye bağlamak :) Diğer türlü Smart TV uygulamaları da internet tarayıcısı da çok tatmin etmez ,iş görmez. Philips'te bildiğim kadarı ile en azından 2013'e kadar olan modellerde internet tarayıcıdan video oynatma desteği yoktur. Tek YouTube uygulaması iş görür. Bir de yeni Digitürk Play ile Lig TV uygulaması eklendi onlar iş görür.

    2011 model 55pfl7006 kullanıyorum.
    smart tvsinin internet browser kısmı yavaş. ama donanım haber videolarını oradan ekranı büyüt opsiyonu ile tam ekrana kadar büyütüp izleyebiliyorum.

    HDMI çıkışlı bir laptopum veya Mele A1000G gibi bir smart boxum olsaydı hiç uğraşmaya değmez.
    Ayrıca youtube pekçok videoyu göstermiyor. Çünkü mobile için kullanım hakkı verilmemiş vs. vs.
    bu nedenle 2013 modelleri bilemem ama daha önceki modellerin smart tvleri bir tatlı huzurdan öteye geçemiyor.




  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.