Şimdi Ara

philips kullananlar yardımlütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips 660 kullanıyorum telefonun sol alt kosesinde konusma balonu seklinde bi simge cikti. nedir bi turlu bulamıyorum. kullanma klavuzundada yazmıyor. bilen varmıdır. o simge nedir nasıl gider.

• up
  • telefonumabak'a sor
  • tahmin ettiğim simgeyse eğer hızlı mesaj simgesi olmalı. birisi sana msj gönderdiği zaman sen msjı açmadan doğrudan ekranda akmaya başlıyor mesaj. telefonundaki tuşlara atanan kısayollara bi bak, muhtemelen tuşlardan birine uzun basarak açmış olmalısın. aslında güzel bi özellik zaman zaman biriyle ardarda seri mesajlaşmalar yapıyosan çok işine yarıyo, mesaj geldiği gibi akmaya başlıyo, okuyosun. ok'e basıp cvp yazıyosun, ok'e basıyosun gönderiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

tahmin ettiğim simgeyse eğer hızlı mesaj simgesi olmalı. birisi sana msj gönderdiği zaman sen msjı açmadan doğrudan ekranda akmaya başlıyor mesaj. telefonundaki tuşlara atanan kısayollara bi bak, muhtemelen tuşlardan birine uzun basarak açmış olmalısın. aslında güzel bi özellik zaman zaman biriyle ardarda seri mesajlaşmalar yapıyosan çok işine yarıyo, mesaj geldiği gibi akmaya başlıyo, okuyosun. ok'e basıp cvp yazıyosun, ok'e basıyosun gönderiyo.

benimde aklıma bu geldi ama pekde emin değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

tahmin ettiğim simgeyse eğer hızlı mesaj simgesi olmalı. birisi sana msj gönderdiği zaman sen msjı açmadan doğrudan ekranda akmaya başlıyor mesaj. telefonundaki tuşlara atanan kısayollara bi bak, muhtemelen tuşlardan birine uzun basarak açmış olmalısın. aslında güzel bi özellik zaman zaman biriyle ardarda seri mesajlaşmalar yapıyosan çok işine yarıyo, mesaj geldiği gibi akmaya başlıyo, okuyosun. ok'e basıp cvp yazıyosun, ok'e basıyosun gönderiyo.

ELLERİN DERT GÖRMESİN TŞKLER. TA KENDİSİ
  • Yaşasın donanimhaber kardeşliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım !! Philips Ampul
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim:) philipsle ve raksla ilgili sorularınızda bana gelebilirsiniz;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.