Şimdi Ara

Philips'in en yeni en iyi kahve makinesi! 'Philips Cafe Aromis 8000 serisi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Philips Cafe Aromis 8000, hem tasarımsal hem de yapısal hem de içecek lezzeti olarak belirgin şekilde geliştirilmiş, yeni nesil bir ürün. Philips’in tam otomatik kahve makineleri arasında gerçekten yeni nesil bir makine. Soğuk demleme, hayli sessiz öğütücü ve demleme ünitesi, yapay zeka destekli Barista Asistanı uygulama desteği, LatteGo Pro sistemi, gelin detaylarına inelim.

• Bence philips kahve makinelerinin süt kabı hiç pratik değil Siemens veya benzeri cihazlarda hortum var hatta hortum artı süt kabu olanlar var, hortumun borusunu istediğin kaba daldırıp kullan sütü, sonra hortumu temizlemesi çok kolay ve kendi kendini basınçlı buharla temizliyor.

Su filtresinin uzun dayanması için mutlaka damacana veya arıtılmış su kullanın, içinden çıkan su sertlik testini yapınca musluk max derece yüksek, damacanada en alt strip renk bile değiştirmemişti. yurt dışı alışveriş yasaklanmadan önce alibaba'dan bunların 8 tanesini bir pakette TR'deki bir tane fiyatına almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 12 Mayıs 2026; 09:41:33 >
  • sıcaklık çok önemli benim içim lattede 50 derece çok çok kötü 5 bin serisi var bende o bile 60-70 arası.. sizden ricam kahve severler için sıcaklık önemli detay buna da değinseydiniz keşke burak bey incelemelerinizi seviyorum ama bu önemli detay atlamasaydınız sevinirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 12 Mayıs 2026; 11:22:26 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    5. dakikada gösteriyor, 67.5 derece bardakta. sıcak bardağa koyarsan heralde 75 derece felan olur.

• korozyon kullanıcısına yanıt
    bu konuda biraz kötü işte birçok marka 70 in altına düşürmüyor özellikle gaagia bu konuda çok iyi 75-80 bandına rahat veriyor normal bardak sıcaklığında kahveyi,
    heleki süt sıcaklığındada cadorna çok iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 14 Mayıs 2026; 16:47:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.