Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
133
Favori
135.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makazaruz

Bizde ki kurdan dolayı baya yüksekmiş fiyatı , videolardan baktım çok güzel gösteriyor.Oyun konsollarına da takılıyormuş acaba gecikme yapar mı oyunlar da sonuçta hdmi Tv arasına bir de bu cihazı koyacağız.

PS4 Pro ile birlikte Hdmi sync box kullanıyorum. Bir gecikme olmuyor ve oyun keyfi artıyor.

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir araştırıp olmadı paraya kıyıp alacağız Netflix Amazon prime ve ps5 için kullanacağım yoğun olarak tabiki Apple music de olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar forum dostları ;

Bende en osunda hdmı sync bouma kavuştum akşam üstü bir kurulum yapayım bakalım nasıl olacak?

2 li hue play takılı ayrıca odada çapraz abajurda hue starter colorlarım var. Apple music için programlarında olduğunu öğrendiğim iyi oldu.

• sierratr1 kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Nerden ve kaça aldınız acaba ?

Uygun olsa düşünebilirim belki de 2000 TL veresim gelmiyor. Çok özel bir içerik izleyeceksem bilgisayarı bağlıyorum zaten çalışıyor senkronizasyon.

• Selamlar forum dostları ;

Bende en sonunda hdmı sync boxuma kavuştum akşam üstü bir kurulum yapayım bakalım nasıl olacak?

2 li hue play takılı ayrıca odada çapraz abajurda hue starter colorlarım var. Apple music için programlarında olduğunu öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierratr1 -- 28 Ekim 2020; 11:16:46 >
    Güle güle kullanın bende bugün sipariş ettim bakalım nasıl olacak keyfi harcalamar devam ediyor :)

• Arkadaşlar bakın bu hue olayı çok tuhaf :)

Sadece 1 starter set ile başladım.

Şuan 14 Ampül 2 Lightstrip 2 Hue iris 2 Hue Bloom olarak devam ediyor.

Muhtemelen bir kaç ürün daha alıcam ev bazen pavyona dönüyor :)

Sırf bu yüzden televizyonu bile Philips alıyorum.

Hdmi box'lar yurt dışında okuduğum kadaryla gecikmeden ciddi rahatsız olanlar vardı ama buradaki arkadaşlar gecikme yok demiş.

Sanırım bu gecikme olayı Philips televizyonlara nazaran bir gecikme olabilir.

• ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

Selamlar Amazon Tr den 2031 tl ye aldım. Gerçi başka bir sitede daha buldum aşağı yukarı aynı fiyat fakat yanına miband4 veriyordu. Açıkçası güvenemedim oradan almadım. Benim macımda pil şişmesi sorunu var değiştirmedim elektriğe bağlıykende bazen açılıyor bazen açılmıyor. Oyüzden bağlayıp işlevi kullanamıyordum.

• runeterra kullanıcısına yanıt

Vallaha bahçe için olanları gözüm kesse alacağımda hem adetli almak için bayağı pahalı hemde köpeklerime güvenemiyorum. :)

Hocam ben de Starter Pack 3 (3 adet E27, Kumanda, Hue Bridge) ile başladım, şu an;

-6 adet renkli GU10
    -2 adet beyaz GU10
    -6 adet renkli E27
    -2 adet renkli Hue Play
    -2 adet renkli Hue Go
    -1 adet renkli Hue Irıs
    -3 adet Hue Hareket Sensörü
    -1 adet Hue Akıllı Buton
    -1 adet Hue 2m Lightstrip

ve tabi ki Philips 65" TV sahibiyim.

Bunlarla ilgili soruları olan varsa hepsini cevaplayabilirim :)

Bazen amazon.de'den daha uyguna geliyor hocam :)

Amazon.com.tr indirimlerinide takip edin bazen inanılmaz güzel fiyatlara iniyor.

Ben en son hue renkli 2'li paketi 274 tl almıştım. Şimdi o fiyatlara mümkün değil

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Akıllı buton tam ne işe yarıyor acaba?

Hocam temel prensip olarak ışıkları açıp kapamaya, renk değiştirmeye ya da kısmaya yarayan ufacık bir buton.

Ama iPhone özelinde konuşursam bu buton 'Ev' uygulamasından da görünüyor ve ayar yapılabiliyor ve bu sayede Ev uygulamasına kayıtlı diğer cihazlarıda açıp kapatabiliyorsunuz.

Örnek bir otomasyon örneği vereyim;

Butona bastığında, ışıklar rengarenk moda geçip, ses sistemide müzik çalmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Arkadaşlar bakın bu hue olayı çok tuhaf :)

Sadece 1 starter set ile başladım.

Şuan 14 Ampül 2 Lightstrip 2 Hue iris 2 Hue Bloom olarak devam ediyor.

Muhtemelen bir kaç ürün daha alıcam ev bazen pavyona dönüyor :)

Sırf bu yüzden televizyonu bile Philips alıyorum.

Hdmi box'lar yurt dışında okuduğum kadaryla gecikmeden ciddi rahatsız olanlar vardı ama buradaki arkadaşlar gecikme yok demiş.

Sanırım bu gecikme olayı Philips televizyonlara nazaran bir gecikme olabilir.

Bahsedilen gecikmeler yazlımsal olabilir şimdileri bu gecikmeler yaşanmıyor

• Hdmi sync box olmadan bilgisayardan netflix’i tv’ye yansıtarak nasıl ışık-görüntü senkronizasyonu yapabiliriz? Bilgisayardaki hue sync uygulamasıyla bir türlü netflix’i ışıklarla senkronize edemedim.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bi heveslendirme videosu bi youtube paylaşımı falan yok mu sistemi görüp gaza gelsek :)

Bize bi ilham verin bi video bi görsel paylaşın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: aliboduroglu

Hdmi sync box olmadan bilgisayardan netflix’i tv’ye yansıtarak nasıl ışık-görüntü senkronizasyonu yapabiliriz? Bilgisayardaki hue sync uygulamasıyla bir türlü netflix’i ışıklarla senkronize edemedim.

pcye kurduğun hue ayarlardan tv ekranını seçiyormusun birde ilk kurmada hue programıkurulurken Bridge ye tıklayın diyor bu işlemide yapmış olman lazım

• black100 B kullanıcısına yanıt
    Bu ayarlar dediğiniz gibi. Sorun şu ki bilgisayardan netflix açıp chrome cast özelliği ile kablosuz olarak tv’ye yansıttığımda bilgisayardaki oynatma duruyor ve tv’den devam ediyor. Işıklar da bilgisayar ekranına göre çalıştığından tvdeki görüntü ile değil bilgisayardaki görüntü ile senktonize oluyor. Yani yayınlamayı başlattığımda eşzamanlı olarak hem tv’de hem de bilgisayarda film oynamıyor.

Görüntü aktarmayı kablo ile değil de chrome cast ile yaptığım için tv’yi seçilebilir 2. ekran olarak görmüyor hue uygulaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliboduroglu -- 31 Ekim 2020; 13:9:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliboduroglu

Bu ayarlar dediğiniz gibi. Sorun şu ki bilgisayardan netflix açıp chrome cast özelliği ile kablosuz olarak tv’ye yansıttığımda bilgisayardaki oynatma duruyor ve tv’den devam ediyor. Işıklar da bilgisayar ekranına göre çalıştığından tvdeki görüntü ile değil bilgisayardaki görüntü ile senktonize oluyor. Yani yayınlamayı başlattığımda eşzamanlı olarak hem tv’de hem de bilgisayarda film oynamıyor.

Görüntü aktarmayı kablo ile değil de chrome cast ile yaptığım için tv’yi seçilebilir 2. ekran olarak görmüyor hue uygulaması.

muhtemelen sorun ordadır malesef pek bilgim yok bu konuda chrome cast aktarma halindeyken ekran kartı ayarlarından tv gözüküyor ise tv yi ana ekran yapın o zaman problem kalmaz sanırım yada kabloya geçiceksin

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.