Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.151
Cevap
132
Favori
151.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ha doğru kusura bakma bizim zamanımızda aylık ödeme yoktu, tek seferlik alıyorduk. Paran yanmasın diye söyledim. Reddit forumlarına sor en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

İlk aldığımdan beri (2 seneden fazla oldu) İngiltere bölgesindeyim.

Apple TV de olduğu için yerel uygulamalarda sıkıntı yaşamıyorum.

içerikler ingilizce (BBC vs) Almanca’dan iyidir

Bu arada Hue app Samsung Türkiye uygulama mağazasında yayınlanmış mı diye bakmaya geldim.

Neredeyse 3 senedir uygulama Türkiye mağazasına gelemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 12 Kasım 2025; 17:15:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hue app'ın Turkıye'ye gelmemesı emın olmamakla beraber sanırım Samsung'un sorunu. Yanlıs hatırlamıyorsam Sıgnıfy musterı hızmetlerınden bu sekılde bılgı verılmıstı. Ama ne olursa olsun yanı kabul edılebılır bır sey degıl.

Hue uygulamasını bır kez satın aldıgınızda her bolgede "Satın alınanları gerı yukle" yontemıyle kullanabılıyorsunuz. Ben bolgeyı Ingıltere yapıp bu sekılde kullanmıstım.

ben ingiltere de(rue app uygulaması için, yoksa Türkiyede oturuyorum) kullanıyorum.

@berkans hocam ben Almanya’dan kiralayarak kullanıyordum.Onu da iptal etmedim. İngiltere bölgesi yaptığımda kiralık olarak kullanmaya devam edebilirmiyim herhangi işlem yapmadan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Berkan hocam selamlar.

Samsung televizyonun bölgesini TR'ye çekip satın alınanları geri yükle dediğimde hue app gelecek ve güncelleme almaya devam edecek mi?

Çok uğraştım ama Tizen’de sanırım bu özellik kapanmış. Son güncellemelerle iyice kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 12 Kasım 2025; 21:56:49 >

Merhaba

Hayır gelmeyecek cunku hue app TR'de yok!!!!!

Uygulama magazada olmadıgı ıcınde "Satın alınanları gerı yukle" secenegıne ulasamıyorsunuz cunku bu secenek uygulmayı actıktan sonra gelıyor.

• mrb arkadaşlar. yeni taşınacağım evde 2 adet avize yeri mevcut. salon 28 metrekare. bu avize yerlerine birer tane 1600er lümenlik hue alsam (rengi değişebilenlerden) normal aydınlatma ihtiyaçlarıma da yeterli olur mu?

aldığım avizelerin tek duyu var bu yüzden ancak birer tane (toplam 2 ampül salonun iki farklı yerinde) ampül kullanabileceğim.

avizelerim ikea gullsudare serisi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.