Amazonda satılan bazı ürünlerde güvenlik etiketi var bazılarında yok. Mesela daha önce aldığım E27 başlangıç kiti Hue spot başlangıç kiti Gradient light stripler falan hepsinin üzerinde güvenlik bandı vardı daha önce açılmış olup olmadıklarına dair ama en son aldığım Hue iris de güvenlik etiketi yok hatta iade edip tekrar aldım yeni gelen İris de de güvenlik etiketi yok. |
Philips Hue Hakkında (103. sayfa)

-
-
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu yeni gördüm. (Keşke görmeseydim )
Bilgisayarımda 2 adet hue ışığı kullanıyorum. Ambiyans aydınlatma olarak gayet güzel bir hava katıyor. Şimdi sizin yazdıklarınızı okurken aklıma bir şey geldi. Ben salonda tv’de apple tv kullanıyorum. Apple tv ye hue uygulamasını indirsem, bu uygulamayı kullanırken pc de olduğu gibi ambiyans aydınlatma kullanabilir miyim?
Cevap evet ise ışık olarak ne alınmalı? Şerit led mi yoksa şu dikey ya da yatay yerleştirilen ışıklar mı alınmalı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung tvlerde şu anda uygulama ne kadar en son alan varmı ? yazılımı aldık kullandık memnun kalmadık iade durumu varmı?
-
14 gün içinde iade hakkı var diye yazıyor, bende alım aşamasındayım light stripleri takınca alacağım 130 dolar. philips ve smsungu aradaım uygulama bizim ulkede hala aktif değil diye iki tarafta tarih veremiyor ence kullanıclar olarak toplanıp mail atalım talepte bulunalım yoksa ocak ayından bu zamana kadar aktif olmayan uygulama bayağı cok bekletecek gibi bizi
-
Hocam maalesef olmuyor. Sync Box şart. Ya da bilgisayara hue sync yükleyip ekranı yansıtmanız gerekiyor.
2022 ve sonrası samsung tvlerde bölgeyi İngiltere yaparsanız Hue Sync App uygulamasını satıp alıp box olmadan ambilight tvler gibi ışık senkronizasyonu yapabilirsiniz.
amazon
Philips Hue Play, Akıllı LED Aydınlatma, Siyah, Güç Adaptörü Dahilhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FXRS4ZW?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1Adaptorlu, teklı dusunenler ıcın cok ıyı fıyat. Cıftlısı var bırde ama ıcınden tek adaptor cıkıyor
amazon
Philips Hue Play Pack Ambiance Beyaz ve Renkli, Siyah, 2.6.6W Temel Paket Kiti, Alexa, Google Assistant ve Apple Homekit ile çalışırhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Doppelpack-Millionen-steuerbar-kompatibel/dp/B07FYDGD7R/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=16TOB08MNYNB8&keywords=Philips+Hue+Play&qid=1700759033&s=home&sprefix=philips+hue+play%2Chome%2C226&sr=1-1Yarını beklıyorum. Yarından sonra zaten herhalde ay sonu faturadan dolay ınternetımı kesecekler uzun sure yazamayacagım buralara :)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Evde 2 light bar, 3 bulb, bir tane de masa lambası var.
Hatta 3 tane de yeelight mevcut :)
Bunların tamamı Apple Home'a bağlı ve oradan kontrol edebiliyorum.
Fakat buraya kimseyi ekleyemiyorum. Örneğin eşimi eklemeye çalıştığımda home'a hiçbir şekilde ekleyemiyorum.
Evde ipad var, onu hub mu yapmam gerekiyor, eğer öyle ise nasıl yapacağım? :)
-
hub olarak kullanabilmeniz için apple tv yada apple home pod olması gerekiyor.
-
Berkan hocam sakin
Merhaba arkadaşlar,
Philips hue bridge ve 2adet hue play aldım.
Bu sync box kutusu olmadan ekran renkleri ile senkronize etmek gibi bir durum var mı?
Sycn box ta sıkıntı yaşıyorum hdmı de hdmı 2 de görüntü gidip geliyor ve 2 hdmı fazla cihaz takınca apple tv kumandası ses açma kısma yapmıyor çok ilginç duruj kaç kere sıfırladım hdmı kablosu değişti aynı bunun garantisi bitti teknik servis bildiğim kadarı ile geçen seneye kadar garantisi olanları yurtdışına gönderiyordu garanti bitenlere nasıl bir yol izleniyor bilgisi olan varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sync box geldiginden beri cok test edemedim, iade edip ambians modları ile hue ısıklarını kullanmaya niyetlenmistim senkron olmadan. Haftasonu birkac videoda daha denedim hue aksesuarları ile syncbox performansını. apple tv uzerinden syncbox ile hue aydınlatmaları tv'nin ambilight ışıklarını gecikmesiz takip edebiliyor gercekten, iade etmeye kıyamayacam. soylenildigi gibi zaman kaymasını goremedim. 4k 120hz destekli yeni versiyonu cıkana kadar kullanacam sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sloveny -- 25 Kasım 2023; 21:10:42 > -
Nasıl sakın olurum Gürbüz hocam :)
amazon
Philips Hue Gradient Signe Akıllı Led Masa Lambası, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Hue-Gradient-Signe-Lambas%C4%B1/dp/B09C3PPCKF/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=G0AFo&content-id=amzn1.sym.4f1bdd4f-c1d5-4b9e-a5a4-e8217e56dc43&pf_rd_p=4f1bdd4f-c1d5-4b9e-a5a4-e8217e56dc43&pf_rd_r=S914A4R9NXGKDB9NASY5&pd_rd_wg=2Squ6&pd_rd_r=beb964fc-6dc6-43f3-8913-aa553a4105d4&ref_=pd_gw_dealz_cs&th=1Bır yıl oncekı fıyatına dondurduler neredeyse. 2634TL su an.
-
Hue go v2 Yerine bu daha mı mantıklı olur gradient diye? Tv ile senkronize kullanıyorum 2 Adet go v2 yi.. gradient lightstrip + 2 adet go v2 şeklindequote:
Orijinalden alıntı: berkansNasıl sakın olurum Gürbüz hocam :)
amazon
Philips Hue Gradient Signe Akıllı Led Masa Lambası, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Hue-Gradient-Signe-Lambas%C4%B1/dp/B09C3PPCKF/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=G0AFo&content-id=amzn1.sym.4f1bdd4f-c1d5-4b9e-a5a4-e8217e56dc43&pf_rd_p=4f1bdd4f-c1d5-4b9e-a5a4-e8217e56dc43&pf_rd_r=S914A4R9NXGKDB9NASY5&pd_rd_wg=2Squ6&pd_rd_r=beb964fc-6dc6-43f3-8913-aa553a4105d4&ref_=pd_gw_dealz_cs&th=1Bır yıl oncekı fıyatına dondurduler neredeyse. 2634TL su an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
tabi hocam daha mantıklı olur. Bu urun gradient olduğundan dolayı aynı anda üç renk verebilir ve çok daha güzel bir görsel ortaya çıkar. Go’lar tek renktir. Bende de aynı şekilde Go yerine ekranı sağında ve solunda hue olay var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur yalnız bazı durumlara göre de değişir, hue+spotify olayını kullanacaksanız lambalar çok daha işlevsel ve eğlenceli bu anlamda led şerite göre. Ama sadece tvdeki içerikse gradient şerit daha isabetli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spotıfy ılk cıktıgında test abonesıydım ve bır kez sadece orada kullandım deneme amaclı. Bır dahada acmadım. Ancak yınede bu ısın mantıgını bılen bırı olarak sunu dıyebılırım kı e27 artı gradıent karısımı daha basarılı olur.
-
Arkadaşlar bir sorum var.
Ben zamanında hue lightstrip v4 ile, tv ünitesini oradan da tv nin arkasını döşedim.
Şimdi tv ünitesi arkasını bırakıp, tv arkasına koyduklarımı söküp kütüphaneye takmak istiyorum. Çünkü tv için gradient setten alıcam.
Tabiiki böyle olunca lightstrip güç adaptörüm hala tv ünitesinin orada kalıyor.
2 metre daha led almak yerine sadece prizini(güç adaptörü) bir yerden bulma şansım olur mu? Umarım anlatabilmişimdir.
Bir de bu gradient ve lightstrip v4 ler arasında parasına değen bir fark var mı sizce? Parlaklık sanırım en büyük sebep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahadirAykt -- 26 Kasım 2023; 18:7:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X