< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips Hue Hakkında (101. sayfa)

-
-
arkadaşlar samsung tizen de hue uygulaması ile ambiyans yapıbiliyormuş neler lazım yapan varmı ?
-
Hocam oncekı sayfalarda hıc bır yerde bulamayacagınız kadar detaylı bılgı var. Bıraz okumanız yeterlı.
-
Benim hanım da tasarımını begenmedi philips 4'lü spotun, iptal ettim, mevcut avizeye e27 hue alıp taktım. tv standinin altına gradient lightstrip ve hue irislerle mevcuttaki ambilight tv'ye senkronladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sloveny -- 21 Kasım 2023; 11:29:29 > -
-
Bulundugum sehirdeki avize magazalarında yon verilebilir ray spot tarzı avize bulamadım ben de maalesef... Yön verilebilir spot avizeyi de internetteki muadillerinin yarısı fiyatına sipariş ettim amazondan :) Amazon bu muhtesem kasım kampanyasında baya basarılı oldu bana göre
-
Amazondan sipariş verdiğim ürünler köprü kutu ve TV arkasina yapistirdigimiz lightstrip ürünü ps5 ile senkronize ettim, ancak telefondan ışıklandırmayi kapattigimda led şeritler tam sönmüyor sanki tam nasıl kapatıyoruz bir ayarı mi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bu konu hakkında servisle görüştüm hdmı sync box lazım tam ışıkların kapanması için yoksa karanlık sahnelerde siyah kısımlarda hafif ışık geliyor beyazımsı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 3 lü buldum acaba aynı markamı varsa link alabilirim üstad bana göre de gayet başarılıydı Amazon bu Kasım'da benim ihmalime geldi sync box kaçırmam
tabiki, amazonda hatta 6 kollusu daha uygun 4 kollusundan ama 6 kollu olan oturma odam icin fazla kacar diye dusunmedim. Koctas vb sitelerde fiyati 2700-3500₺ civari iken amazonda 1800₺
Benim aldigimin linki:
Fırsat: Lucea Derma 4'lü Krom Avize 4 x E27 Duy, Metal, Cam, 33 x 18 x 62 cm https://www.amazon.com.tr/dp/B081DFCB1F?ref_=cm_sw_r_apin_dp_V5HRKXEBRCV4HDV0QDS5&language=tr-TR
Teşekkürler üstad bende bunun 3lusunu sepete attım bu markanın ürünleri kaliteli 6 li daha uygun ama oturma odasına fazla gelir dediğiniz gibi
Evet, kullanilan camlarin alti karartilmis hafif, isik kaynaginda goz almasin diye
Kutusunu aldım 3900 TL koprusude var senkronize de sıkıntı yok çok güzel oldu benim sorunum TV arkasina yapistirdigimiz LED şeridi kapattigimda yada TV yi kapattigimda ışıklari tam sönmüyor bekleme modunda kaliyor gibi boşuna enerji çekiyor tam olarak kapanması için bir ayarı varmı yada benmi yanlış yapıyorum
Spotlar için tv yi konumlandırdığınız yer ve duvarın genişliği önemli. Hemen hemen sizinkine benzer bir yerde benim tvnin konumu ama duvarım geniş ve spotlar gizli aydınlatma için yapılmış olan alçıpana monteli. Aslında spotlar iyi iş çıkarıyor. Sadece benim spot tutucuları değiştirmem lazım. Avizemde şapkalı tip olduğu için ışık sizinkiler kadar geniş bir alana yayılmıyor. Benimki bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 21 Kasım 2023; 12:34:20 >
-
Hayırlısı olsun. Burada biraz eşlerinde meraklı olması gerekiyor bu konulara. Ben bu açıdan biraz şanslıyım. :)
-
Tesekkürler, size de.
-
Bugun e27 rgb ampulu yenıden 738TL'den actılar. Ihtıyacım yoktu ama aldım. 55 euro Avrupa satıs fıyatı. Turkıye'de de ucuz degıl ama yınede harıka bır fıyat stratejısı uyguluyor nethouse.
Bu arada cuma ya kadar sync box ısteyenler bence takıpte kaldın. Her an bır ındırım yapabılırler yıne 3900 gıbı.
Kasım'dan sonrada gecmıs olsun. Yuzde 60 zam gelecekmıs.
-
arkadaşlar selam, tv için ambiyans yapmak istiyorum . ama şerit yapıştırmak istemiyorum arkasına. Philips Hue Play 2'li Ekopaket ile bu işe yarar mı aynı performansı alabilir miyim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X