Şimdi Ara

philips hts335W mi yoksa philips hts3357 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba,
    philips hts3357 veya wireless kablosuz philips hts335W modeli ev sinema sistemi almaya karar verdim.

    arka buyuk kolonlarin kablosuz olmasi nedeniyle philips hts335W modelini secmek istiyorum.
    hts335W alirsam wireless baglanti yuzunden sorun yasayabilir miyim?yani hts335W modelinde 2 buyuk kolon arasindaki kablosuz erisim FM vericisi ile oluyormus galiba.
    evin icinde cep telefonunun calmasi veya cevredeki diger radyo sinyalleri veya wireless ADSL sinayalleri sebebi ile hts335W modeli calisirken bir cizirti olusup olusmayacagini merak ediyorum?

    bir de kolonlar FM vericisini gormezlerse ses de kalite dusuklugu olur mu acaba bu konu hakkindaki yorumlarinizi rica ediyorum

    yani kisacasi, hts3357 yerine hts335W almamizin ne gibi avantaji veya dezavantajlari olur?

    yorumlarinizi icin simdiden tesekkur ederim.



  • Selamlar,

    Bu sistemi birkaç gündür kullanıyorum.

    Almadan önce forumları ve cihazın teknik dokümanları incelemiştim. Öncelikle şunu söyliyeyim, arka hoparlörlerin kule tipi olmasına gerek yok. Ben özellikle buna dikkat ettim almadan önce. Benim evde arka hoparlörler için duvarda monte yerleri hazırdı. Ben de küçük hoparlörleri arkaya bağladım "kablosuz alıcıya" ve kuleleri de öne koydum. Tüm soketler aynı tip olduğu için bağlantıda sorun yaşanmıyor. Sadece arka hoparlörleri bağlayacağınız yerde alıcı üniteyi bağlamak için 220 girişi olması gerekiyor o kadar. Böylece aradaki tüm kablo karmaşasından kurtuluyorsunuz.

    Kabosuz alıcı verici sorularına cevap olması açısından, cihazda çok iyi bir filtre sistemi var. Cep telefonu ve diğer kablosuz cihazlardan etkilenmiyor. Alıcı ve vericinin birbirini direkt olarak görmesi gerekmiyor.

    Ses kalitesi çok iyi. Ev içinde zaten yüksek ses seviyelerine ulaşamıyorsunuz. Bence bas ve tiz sesler oldukça tatmin edici.

    USB bağlantısı çok kullanışlı. Toshiba 1gb belleğe MP3, foto ve divx kopyaladım sorunsuzca açtı. Tek yapmanız gereken belleğe FAT format atmak, diğer format tiplerini görmüyor.

    HDMI özelliği olması çok iyi.

    DVD okuyucu, taktığım tüm DVD leri okudu.

    Eksileri ise, divx'lerde film ile altyazı isimleri aynı olmalı ki bu zaten biliniyor, ana ünite biraz büyük, küçük ve kapalı TV altlıklarına sığmayabilir, arçelik tv'nin kumandasındaki ses kısma tuşu ile cihazın kumandasındaki AUXin tuşu karışıyor. Bir de kumandası biraz basit gibi geldi.

    Yine de bunlar oldukça küçük sorunlar ve sistemin tüm özellikleri düşünüldüğünde gözardı edilebilir.

    Bence şu an piyasada fiyat/performans olarak bakıldığında alınabilecek en iyi ürün.

    Almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

    İyi günler.
  • peki giriş çıkışlar nasıl, ozellikle ses bağlantılarında uydu ve pc de eklenebilir vaziyette mi:
  • Tabiki, ben uydu alıcımın ses çıkışını cihazın audio in girişine bağladım. Sorunsuz çalışıyor. Ama sonuçta 2 kanal ses geliyor uydudan ve sistem sanal bir surround oluşturuyor. Bunu unutmamak lazım.
  • optik ya da koaksiyel ses girişi yok sanırım cihazda, bu kötü, pc'yi tvye bağlıyp sesi burdan almak isteyenler zorlanacak
  • Koaksiyel dijital giriş mevcut ama böyle bir sisteme bilgisayar bağlamazdım herhalde.
  • neden ? televiyonun yanında bir htpc varsa bağlaman icap edebilir

    quote:

    Orjinalden alıntı: polysilicon

    Koaksiyel dijital giriş mevcut ama böyle bir sisteme bilgisayar bağlamazdım herhalde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: unpop

    optik ya da koaksiyel ses girişi yok sanırım cihazda, bu kötü, pc'yi tvye bağlıyp sesi burdan almak isteyenler zorlanacak



    Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. merak ettiğim konu şu:
    optik yada koaksiyel çıkışlar ne anlama geliyor? ne demektir? hangi bağlantıda kullanılır?


    uydu alıcısını bu alete bağlayıp normal tv kanallarınıda ses sisteminden almak istersem nasıl olur?
    mantıklı birşey mi? öyle ise bu sistem bu konuda iyimidir?


    birde şunu sormak istiyorum. usb girişten usb hdd bağlamak mümkün mü????
  • sorularımı cevapladığınız için şimdiden teşekkürler.
  • bildigim kadarıyla yazıyorum daha ayrıntılı anlatacak arkadaslar vardır
    optik yada coaxiel baglantılar, baska bir kaynaktaki 5.1 sesi bu cihaza aktarmana ve kayıpsız olarak 5.1 ses almana yarar....
    mesela bu baglantılarla laptopunu veya htpc ni
    yada hd recevir uydu cihazini baglar ve 5.1 ses alırsın...
    tabi diger kaynaktan gelen yayınında 5.1 formatında olması gerekir..
  • ben kablolu modelini aldım ve scarttan bağladığımda hiçbir sorunum yok. fakat, hdmi kablosuyla full hd tvme bağladığımda nedense kötü bir görüntü geliyor. bu nedendir acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 27 Ocak 2008; 16:01:34 >
  • Arkadaşlar,

    Bu sistem USB harddisk desteklemiyor. Zaten bunu konu kullanım klavuzunda da yazmış. Sadece flash disk destekleniyor.
  • işte bu çok kötü oldu. Daha iki gün önce teknosa da baktım ama maalesef benim bilgilerim teknik elemanlarınkinden daha ayrıntılı. USB sorunundan haberi yok. Harddisk bağlamada sorun olur mu diyorum, hepsi bağlanır diyor
  • USB Harddisk i FAT32 ile formatlasak bile gormuyor mu?
    Ayni sorun simdi kullandigim Philips DVD Player da vardi, FAT32 ile formatlayinca artik gormeye basladi.
    Kullandigim HDD 40GB lik...
  • arkadaşlar bu sistemin kablolu olanını beğenmiştim ama duyduğum kadarıyla kule tipi hoparlörler surround muş.. yani arkada duracakmış tv nin sağ ve solunda değil.. doğrumu gerçekten? ve eğer doğruysa tam tersi bağlasam sistemin full fonksiyonundan yine yararlanabilirmiyim tam randıman alabilirmiyim acaba?
  • 4 yıldır PHILIPS LX3950W arka hoparlöleri kablosuz ev sinema sistemi kullanıyorum. DVD-Player'a bağlanan kablosuz ses vericisi ile arka hoparlölerin bağlandığı ses alıcısı arasında en az 3m mesafe olması gerektiği belirtilmiş. Ben de bu mesafe 3m'yi biraz geçiyor. Aynı odada kablosuz modem, telsiz telefon mevcut. Bunlardan etkilendiğini görmedim. AMA benim asıl sorunum DVD'leri doğru dürüst okuyamayıp, çoğunlukla sorun çıkarması. Bendeki eski bir model olduğu için HDMI veya component çıkışı da yok. Bu nedenle yeni bir DVD-Player alacağım muhtemelen ve kesinlikle PHILIPS olmayacak!
    Kırmızı ve beyaz renkli klasik RCA (toss) analog ve coaxial digital ses girişleri var. Uydudan analog ses bağlantısı yaptım. Yerli kanallardan CNBCE dışında stero yayın yapan var mı, bilmiyorum AMA CNBCE'deki stero dizilerde Prologic-II ile surround ses alabiliyorum, uydudan yaptığım stero analog bağlantıyla. Zaten uydudan hangi kanallar 5.1 dolby digital yayın yapıyor ki? Belki de 5.1 dolby digital surround ses yayını için HD-Uydu Receiver şarttır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 23 Şubat 2008; 13:36:39 >
  • arkadaşlar bu PHILIPS 3357/51 sisteminin kablolu olanını beğenmiştim yani yazdığım modeli.. ama duyduğum kadarıyla kule tipi hoparlörler surround muş.. yani arkada duracakmış tv nin sağ ve solunda değil.. doğrumu gerçekten? ve eğer doğruysa tam tersi bağlasam sistemin full fonksiyonundan yine yararlanabilirmiyim tam randıman alabilirmiyim acaba?

    ayrıca bu sistemde yani dvd sinde hdmi çıkış var.. peki hdmi çıkışı olan bir lcd tv alırsam tek bir kablo ile görüntü ve ses aktarımı yapabilecekmiyim? ikincisi en iyi randıman alacağım bağlantı şekli bumu olur? yardımlarınızı bekliyorum..
  • Philips HTS 335W'i 1 ay once aldim. Arka kolondan sesi 2.1 +2 (arkadan da surekli ses gelsin modeli!) gibi dusunmemek lazim. Dolby logic modu, TV ve eski kayit CD'lerde anlasilmiyor ama HD film veya gercek 5.1 ses kayitlarinda harika. Ben bir modifikasyonla on ve arka hoparlorlerin yerini degistirdim daha basarili sonuc veriyor (ayni ohm girisleri, jacklarin yerini degistirmek yeter). Bir de setup menusunden odanizin boyutuna gore center ve on hoparlor metre ayarini denemenizi tavsiye ederim ayni zamanda seti kuran demirhome ekibi tum volumleri +6dB yapmisti daha iyi sonuc icin ben center: 0dB, on 1 dB ve arkalari +6dB'de tutuyorum deneyerek bulmak lazim. HDMI sorunsuz, ipod bagladim harika, SPDIF ile bilgisayari baglamak mumkun, USB'ler (Toshiba memory stick ve external sarj gerektiren portabl harddisk calismiyor) sorunsuz calisiyor.
    Tavsiye ederim.
    Not: Wireless hoparlorler ana receiverdan 6 m uzakta, birbirlerini gordukleri surece ve onunde engel olmadikca (bazen bu siz olabiliyorsunuz!) sorun yok. Kablosuz internet problemsiz, cep telefonu sinyali alma vb. yok!
  • ben de bu sistemi 2 gün önce aldım ama ön 2 hoporlordan hışırtı sesi geliyordu servisi çağırdım götürmem lazım dedi bu arada böyle bir sesin tüm sistemlerde mevcut olduğunu söyledi
    aldığım yere götürdüm yenisini verdiler hiçbir şey demeden
    benim anlamadığım bu ses normal mi kaldıki servis normal diyor ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ranula

    ben de bu sistemi 2 gün önce aldım ama ön 2 hoporlordan hışırtı sesi geliyordu servisi çağırdım götürmem lazım dedi bu arada böyle bir sesin tüm sistemlerde mevcut olduğunu söyledi
    aldığım yere götürdüm yenisini verdiler hiçbir şey demeden
    benim anlamadığım bu ses normal mi kaldıki servis normal diyor ?


    Bu bahsettiğiniz hışırtı sesi disci koymadan-setup menüsünde veya disc koyulduktan sonra ana menüdemi yapıyor yoksa film esnasındada bu ses varmı?

    Eğer ilk söylediğim yerlerde yapıyorsa philips bu hışırtı sesini gidermek amacıyla sitesinde firmware yayınladı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.