Şimdi Ara

Philips Hts3300 ve Yamaha RX-V361 Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cahilliğimi mazur görün.Ben yaklaşık 2,5-3 senedir Philips Hts3300 DVD Ev Sinema Sistemi kullanıyorum.Daha sonra isteyen,soran arkadaşlar olursa kullanım ve artıları-eksileri hakkında fikirlerimi söyleyebilir.Ama benim aklıma takılan bişey oldu,öncelikle onu öğrenmem lazım.
    Şimdi olay şu:Ürün açıklamasında "Harici dekoder kullanmaya gerek bırakmayan dahili bir DTS ve Dolby Digital dekoder, ses bilgisinin tüm altı kanalını işleyerek surround ses sunar ve şaşırtıcı doğallıkta bir atmosfer ve dinamik bir gerçekçilik sağlar. Dolby Pro Logic II, herhangi bir stereo kaynaktan beş kanallı surround ses işleme olanağı sağlar." vede "Ses Geliştirme: Sınıf "D" Dijital Amfi• Ses Sistemi: Dolby Dijital, Dolby Prologic II, DTS,Stereo" açıklamaları bulunmakta.Bunun anlamı herhangi bir amfiye gerek duymadığı mıdır?Yada ben bunun yanına düşündüğüm Yamaha RX-V361 Receiver'ı alırsam beraber kullanabilir miyim,almalı mıyım,ve artıları eksileri neler olabilir?Kullanım amacım %90 sinema,%10 müzik amaçlıdır.361 i yeni ürün olduğu,sinema için tercih edildiği,fiyatının da uygun bulduğum için düşünüyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Bu kadar zor bir soru olacağını tahmin etmiyordum.Ama cevap gelmediğine göre hakkaten tam bilinmiyormuş demekki.
    "Sayin KARGILI ;

Tüketici Danisma Merkezi’mize göndermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

Bize iletmis oldugunuz sorununuzla ilgili olarak Merkezi Servisimize basvurabilirsiniz. Yetkili servis bilgisi ektedir.

Yetkili servisimizin size en iyi sekilde yardimci olacagina inaniyoruz.

Servis hizmeti sonrasinda daha fazla yardim ve destege ihtiyaciniz olursa lutfen bizi aramaktan cekinmeyiniz." diye paketledi Philips Musteri ilskileri.Bence biraz garip bişey oldu böyle.Ben soru soruyorum onlara,onlarda bana servislerinin numarası veriyorlar sor diye.E şimdi ne anlamı kaldı ki,bende numarasını bulup sorabilirdim aynı soruyu...Ah keşke sizden bir bilen olsaydı da cevap verseydi.
    Edit:Gerçi fazla yüklenmemek lazım adamlara belkide.Bide servise mail atayım bakalım,pek umudum yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargili -- 18 Haziran 2007; 17:19:25 >

• Yahu böylede bi garip oluyo ha.kendin pişir kendin ye gibi.Kendi soruma kendim cevap veriyorum.Notumda yazdığım gibi umudum pek yoktu mailime cevap vermezler demiştim.Ama tam tersi oldu baya bi hızlı cevap yazdılar saolsunlar.Cevap "Merhabalar Cihazın LİNE OUT tan başka bir anfiye bağlantı alabilirsiniz (bağlanan anfi komple takım olmalıdır)".Bende tam anlamadım komple takım nedir,Yamaha RX-V361 Receiver olur mu diye bi daha msj attım."Merhabalar,Bahsetmiş oldugunuz cihazı tanımıyorum.Komple derken hoparlor seti bahsetmiş oldugunuz cihaza ait olmalı.."diye cvp geldi.Gerçi yine pek anlamadım ama olsun be...En azından cvp veriyorlar.
  • @kargili
    aylarca ev sinema sistemi araştırdım ve rx-v361 aldım
    bu arada Philips Hts3300 DVD Ev Sinema Sisteminide mutlaka incelemişimdir
    ama araştırmalarım taze olmasına rağmen şuanda inan hiç bir özelliği aklıma gelmiyor, soruna cevap verecek arkadaşlarında 3300ü ezbere bildiklerini sanmıyorum
    Philips Hts3300 DVD Ev Sinema Sistemi nedir ne değildir en azından bağlantıların bir resmini veya teknik özelliklerini hadi bilemedin bir link verirsen mesajını okuyupta 2 satır cevap vermek isteyen arkadaşları büyük bir zahmetten kurtarmış olursun
    ilk mesajını da okudum ama ben bile o yoğunluğun arasında int.e giripde araştırmaya üşendim açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: kargili

Şimdi olay şu:Ürün açıklamasında "Harici dekoder kullanmaya gerek bırakmayan dahili bir DTS ve Dolby Digital dekoder, ses bilgisinin tüm altı kanalını işleyerek surround ses sunar ve şaşırtıcı doğallıkta bir atmosfer ve dinamik bir gerçekçilik sağlar. Dolby Pro Logic II, herhangi bir stereo kaynaktan beş kanallı surround ses işleme olanağı sağlar."

Burada bir abes yok DD, DTS dijital kodları 3300 set çözüyor demek ki. çözmese satamazlar zaten ki punduna gelip birisi alırsa başka... yanına analog 5.1 DD, DTs çıkış veren bir çözücü yada dvd çalar almak durumunda kalır ki zira setin dvd çaları var bir de...
    DP ise stereo analog sinyallerin yapay olarak 5.1 kanala dağıtılması. DD, DTS değildir.

quote:

"Ses Geliştirme: Sınıf "D" Dijital Amfi• Ses Sistemi: Dolby Dijital, Dolby Prologic II, DTS,Stereo" açıklamaları bulunmakta.Bunun anlamı herhangi bir amfiye gerek duymadığı mıdır?

philips setin içinde amfi var. şunu unutma audio hop.ler olan her yerde yükselteç gereklidir.her şekilde vardır ve gereklidir.

quote:

Yada ben bunun yanına düşündüğüm Yamaha RX-V361 Receiver'ı alırsam beraber kullanabilir miyim,almalı mıyım,ve artıları eksileri neler olabilir?Kullanım amacım %90 sinema,%10 müzik amaçlıdır.361 i yeni ürün olduğu,sinema için tercih edildiği,fiyatının da uygun bulduğum için düşünüyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

philips setin yanına yamaha düşünüyorsun. 3300 ü dvd çalar olarak kullanabilirsin. hoplaörler çalışmaz. ama iki tane set varmış gibi düşün elinde. bu arada 3300 dijital çıkışı olduğunu var sayıyorum. o olmazsa bi halta yaramaz. CD dinlemekten başka... o da line out varsa...
    361 o kadar abartılmamalıdır ama bütçe dostu ve ses konusunda vasat olmadığı net. yalnız hop.leri de hesaba kat. philips setin uydularını yamaha ya aşırıya kaçmamak kaydıyla kullanabilirsin yoksa 3300setin uydularını bozar kullanılmaz halae getirir.burası net.

• Cevap veren herkese tekrar teşekkürler.Anladım ki bu sistem aslında bana göre değilmiş.Tamam başlangıç için herşey dahil bir sistem ama yinede değiştirme vakti gelmiş sanırım.
    @machiner
    Kusura bakmayın haklısınız,özellikleri vermem gerekirdi.sanki hepinizde bu sistemden varmış gibi düşünmüşüm.HTS3300.
    Başka bir forumda arkadaşın dedikleri de aynen tahmin ettiğimiz gibi:"Kılavuzdan inceledim, harici olarak ürüne sadece 1 cihaz bağlayabilirsiniz. O da AUX girişinden. AUX girişi "surround" dediğimiz Dolbi Digital ve DTS sesleri asla gerçek olarak veremez. Tabii kendi entegre DVD'sinden alabilirsiniz bu sesleri ama diyelim ki XBox bağlamak istediniz. 5.1 kanal destekli bir oyundan 5.1 ses alamazsınız."
    Yani demek oluyoruki satılık Philips HTS3300 .Yeni bir sistem için şimdiden para ayırmaya başlasam iyi olur.

• 3300 ün dijital girişi varsa bağla oradan 5.1 destekli oyunu dinlersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin aklına kurt düşmüş birkere, yani virüsü kapmışsın
    sana şimdiden hayırlı olsun
    anfiyi belirlemiş gibisin ama
    uzun ve birazda karmaşık bir yola çıkıyorsun
    sana nacizane tavsiyem; beklentilerini ve bütçeni tam olarak belirle
    ve de sabırlı ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.