Bu sinema sistemini kullanan varmı arkadaşlar? 420 W ses çıkış gücüne sahip. Bir ev için kullanıcısı için idealmidir.?
• DTS, DolbyDigital ve ProLogic II surround ses • HDMI 1080p, daha net görüntüler için yüksek tanımlamaya geliştirme Birden çok kaynağa bağlanıp tadını çıkartın • Yüksek hızlı USB 2.0 Bağlantısı, USB flash sürücülerden video/müzik oynatır • EasyLink, tek uzaktan kumandayla tüm EasyLink ürünlerini kontrol eder Her tür filmi ve müziği oynatır/çalar • DivX videolarının gelişmiş oynatımı için DivX Ultra Sertifikalı • WMV, DivX, WMA, MP3 ve JPEG dijital kamera fotoğraflarını oynatır • CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL çalar •Toplam Güç (RMS): 420 W •Çıkış gücü (RMS): 4x55W, 2x100W •D/A dönüştürücü: 24 bit, 192 kHz •Frekans tepkisi: 40-20000 Hz •Sinyal gürültü oranı: > 60 dB •Ses Sistemi: Dolby Dijital, Dolby Prologic II, DTS, Stereo •Ekolayzır ayarları: Aksiyon, Klasik, Konser, Drama, Oyun, Dinlenme, Rock, Spor •Ses Geliştirme: Sınıf "D" Dijital Amplifikatör, Gece Modu
Beklentilerin çok yüksek değilse güzel bir ürün. Ben kullanıyorum memnunum. Bu ürünün en iyi özelliği uygun fiyatına rağmen hem optik hem de koaksiyel girişe sahip olmasıdır. Bu özellik genellikle daha pahalı üst ürün gruplarında bulunmaktadır. Nereden alacaksın bilmem ama ben Vatan dan 10 gün kadar önce 338 TL 'na almıştım. TV nin sesini ses sistemine almak için optik girişli ürüne gereksinim duymuştum, en uygun fiyat bunda vardı.
Bu ürün artık üretilmiyor, bulacağın birçok yerde teşhirler kalmıştır, en uygun fiyat nette İst.Bil. firmasında ama stoklarında yok(sordum). Uygun fiyatlı ürünler içinde bu çok güzel bir seçenek.
Eğer yakından gördüysen hoparlörleri küçük, ayaklı değil. Ben duvara astım.Ama arkalar için uygun ayak bulursam alacağım ilerde.Ses gücü ve desteklediği formatlar açısından iyi. Ortalama kullanıcıyı fazlasıyla tatmin eder. Zaten 40 olan en yüksek sesi açamazsın bile.10-12 yetiyor bana.