Şimdi Ara

philips hts 3610 ses gidip geliyor yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuda belirttiğim gibi elimde philips hts 3610 mevcut önceden gayet güzel çalışıyordu bir süre kenara koyduktan sonra tekrar kurup kulanmak istediğimde hoparlörlere ses geliyor gidiyor cızırtı çıkıyor ses tam gelmiyor anlıyacağınız bütün olaylar yaşanıyor 5+1 bir sistem buffer dahil olmak üzere hepsi aynı sorun oluyor kablolarda sorun olacağını sanmıyorum oksitlenmiş olacağını düşündüm ama değil tüm hoparlörlerde aynı sorun, girişleri ile oynayınca dvd player'dan ses gidiyo geliyor gibi anlıyacağınız sorun bu arkadaşlar nasıl tamir ettirebilirim sorun ne bende yapabilirmiyim neyi bozuk düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler

• sadece oksitlenme yok diye kablo sağlam demek yanlış olur kablo jacklarında temazsızlık olabilir
  • Kablo jacklarınıda kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok söküp tekrardan taktım fakat aynı durum devam ediyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

Kablo jacklarınıda kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok söküp tekrardan taktım fakat aynı durum devam ediyor hocam

Acaba ses kaynağında bir sorun olabilir mi?

Büyük İhtimal sorun ses kaynağında olabilir hocam peki nasıl anlayabiliriz durumu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kablo jacklarınıda kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok söküp tekrardan taktım fakat aynı durum devam ediyor hocam

Acaba ses kaynağında bir sorun olabilir mi?

Büyük İhtimal sorun ses kaynağında olabilir hocam peki nasıl anlayabiliriz durumu ?

Başka kaynak deneme şansınız var mı? TV, bilgisayar, telefon gibi...

malesef hoparlörlerin soket yapıları çok farkı ama hoparlörlerde sıkıntı olduğunu sanmıyorum dvd player de sorun olduğunu zannediyorum

• Muhtemelen dvd de dir.Ama bağlantıları eskiden kullandığınız şekilde mi yaptınız fotağraf filan koysanız.Bir baksak
    Ayrıca sesi pc den veya başka ses kaynağından alsanız.Bağlantı kompenent üzerineyse (artık adı neyse) dünüştürü alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.