Şimdi Ara

PHILIPS HTR5000 Ev Sinema Sistemi 330tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *Ses *D/A dönüştürücüsü : 24 bit, 192 kHz *Frekans tepkisi : 40 - 20 000 Hz *Sinyal gürültü oranı : >60 dB *Bozulma ve Gürültü (1kHz) : >65 dB *Crosstalk (1kHz) : >35 dB *Dinamik Aralık (1kHz) : >85 dB *Ses Sistemi : Dolby Dijital, Dolby Prologic II, DTS, Stereo *Ses Geliştirme : Tiz ve Bas kontrolü, Gece Ayarı, Sınıf "D" Dijital Amfi *Ekolayzer ayarları : Bilimkurgu, Konser, Drama, Aksiyon, Dijital, Klasik, Jazz, Rock *Topl Xip 0 am Ses Gücü (RMS) : 700 W *Çıkış gücü (RMS) : 6 x 115W *Tarama/Alma/Aktarma *Tuner Bantları : FM Stereo, MW *Otomatik dijital istasyon bulma : evet *Otomatik Hafızaya Alma : evet *Kanal Sayısı : 40 *RDS : İstasyon Adı *Bağlanabilirlik *Ön / yan bağlantılar : Kulaklık çıkışı *Diğer bağlantılar : TV girişi (ses, cinch), AUX (yardımcı) giriş, Çok kanallı analog ses, Dijital optik giriş, Dijital koaksiyel giriş, Dijital koaksiyel çıkış, Line out (hat çıkışı), FM Anteni, MW Anteni *Güç *Güç kaynağı : 220-240V, 50Hz *Güç tüketimi : 180 W *Bekleme durumunda güç tüketimi : < 1 W *Hoparlörler *Uydu Hoparlörü : 2 yollu, Manyetik korumalı ön bölge *Uydu hoparlör frekans aralığı : 140-20000 Hz *Uydu hoparlör empedansı : 3 ohm *Uydu hoparlör sürücüleri : 1" konik tweeter, 3" orta ses aralığında woofer *Orta Hoparlör : 2 yollu, Manyetik korumalı *Orta frekans aralığı : 140-20000 Hz *Orta hoparlör empedansı : 3 ohm *Orta hoparlör sürücüleri : 1" konik tweeter, 2x 3" orta ses aralığında woofer *Subwoofer tipi : Pasif *Subwoofer frekans aralığı : 40-140 Hz *Subwoofer empedansı : 3 ohm *Subwoofer sürücüsü : 6,5" yüksek güçte woofer

Not:Ürün cok az kulanılmıştır hatta iki üc kere 15 dakkia calıştı öylece durduğu icin kulanmadığım icin satmak istedim cihazda en ufak bir cizik bile yoktur faturasıyla duruyor istanbul kadıköy ve civarı elden teslim edilecektir tüm aksesuarları kulanılmadan durmaktadır.
    İletişim: mj ve 546 881 22 17

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Vakti zamanında Teknosada ki fiyatı 400 YTL civarıydı yanılmıyorsam, Sonra hepsiburada.com bir kampanya yaptı ve bir player ile berabner bu seti çok çok iyi hatırlıyorum 399 YTL'ye satmıştı :D askerlik dönüşü kampanyalarını yakalayıp alamamıştım. Sonra ikinci elde aradım ama bulamadım.

Bu bir ses sitemi arkadaşlar, orada ki cihazı oynatıcı sanmayın yani, özellikle hem optic, hemde analog desteği olması çok güzel, bass'ların yetersizliğinden bahsediyor herkesde daha ne istiyorlar şunun üzerine onu anlamıyorum. Fiyat için bir yorum yapamıyorum özür dilerim. Olurda indirim düşünürseniz (ciddi bir indirim) Ben buralardayım, bir Ö.M atın yeter, hayırlı satışlar dilerim, alanada, satanada hayırlı uğurlu olsun İnşallah...
  • Teşekürederim yorumların icin şu anki satış fiyatı 450 ile 600 arası nete satış fiyatları var bence fiyatı makul kücükde olsa bir pazarlık yapılır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anlıyorum dostum. Haklısınız tabi ki sonuçta ürün sıradan bir ürün değil. Neyse dostum ben fazla kalabalık yapmayayım dükkanın önünde :D İyi satışlar dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.