Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER 79 TL.HEPSİBURADA.COM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
3
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsunamic

HB'de sepete bazı kitapları ekleyince kargo ücreti almıyor. Kitap kitaptır, havaya 5,45 vereceğime 2 lira daha verdim 87 TL'ye geldi cihaz + kitap...

hangi kitabı attınız acaba..
    ben bulamadım..
  • Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum bununla 3D film izleyebiliyor muyuz TV'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum bununla 3D film izleyebiliyor muyuz TV'de.

Televizyonun 3D özelligi yok ise izleyemezsiniz bildigim kadariyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

quote:

cihazın oynatabilmesi önemli, benim tv 3d ama cihaza güvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

quote:

Eger 3D televizyonunuz var ise cihaz 3D half sbs olanlari oynatir ama 3D bluray iso oynatmaz.3D bluray iso oynatan sadece 2-3 tane pahali cihaz var bildigim kadariyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eger 3D televizyonunuz var ise cihaz 3D half sbs olanlari oynatir ama 3D bluray iso oynatmaz.3D bluray iso oynatan sadece 2-3 tane pahali cihaz var bildigim kadariyla.

vay vay vay kimleri görüyorum

ben de telefona mesaj yanlışlıkla geldi sanmıştım arayayım bir diyordum abi hahah bakınca anladım

LG570S aldım kendi dahili oynatıcısı DTS çözemiyor, deck sistem var bir işe yaramıyor hali ile, tek tek de filmleri ac3'e çevirmek ölüm oluyor ben bunu takibe alıp fiyat düşünce tekrar yapıştırayım

bu arada seni burada gördüğüme şaşırdım süpersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vay vay vay kimleri görüyorum

ben de telefona mesaj yanlışlıkla geldi sanmıştım arayayım bir diyordum abi hahah bakınca anladım

LG570S aldım kendi dahili oynatıcısı DTS çözemiyor, deck sistem var bir işe yaramıyor hali ile, tek tek de filmleri ac3'e çevirmek ölüm oluyor ben bunu takibe alıp fiyat düşünce tekrar yapıştırayım

bu arada seni burada gördüğüme şaşırdım süpersin

Sevgiler kardesim Profile bakinca bu ismi bir yerden taniyorum dedim bende Seni de görmek güzel

Koskoca LG Dts codec lisansini bir türlü almadi.Onu alsa media player bile cok fazla elzem olmayacak ama mecburen simdi aliyoruz :)

• Wifiden de bağlanabilen önerebileceğiniz bunun gibi bir cihaz var mıdır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 GB'lik Blurayleri sorunsuz tik demeden acıyor. Hiç bir zaman ne takıldı ne birşey. Altyazisi 22 boyuta kadar cikiyor en fazla. 70 ekran CRT TV'de 22 boyut gercekten yeterliydi ortalama 2,5m izleme mesafesinde. 46" plazmada 21 ayarlıyorum 22 büyük geliyor. Altyazi gercekten sıkıntı değil. 1TB 2,5" harici hard disk takılı sürekli. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marea60

Wifiden de bağlanabilen önerebileceğiniz bunun gibi bir cihaz var mıdır arkadaşlar

HMP5000 önerebilirim
  • Bir buçuk ay önce 130 TL ye aldım

Bu arada;

* 3000 de Wifi yok, 5000 de var
    * DTS 5.1 çözüyor
    * Uğraşmama rağmen desteklemediği video yada altyazı fotmatı bulamadım
    * Ses sisteminize optik çıkışından bağlayabilirsiniz

ÜRÜNÜ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
  • quote:

Sevgiler kardesim Profile bakinca bu ismi bir yerden taniyorum dedim bende Seni de görmek güzel

Koskoca LG Dts codec lisansini bir türlü almadi.Onu alsa media player bile cok fazla elzem olmayacak ama mecburen simdi aliyoruz :)

hayır sadece dts sorunu değil, filmlerin fps'sinde bir sorun oluyor oynatırken, hızlı akıyor bazen hissediyorum ben, kıllanıyorum, şart oldu bu aleti takbe alayım düşer düşmez alacağım

ekleme:

fazladan varsa alabilirim fiyat yükselmiş millet
    gerçi hep yükseltip indiriyorlar öyle olur yine dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 5 Haziran 2012; 15:50:05 >

• quote:

quote:

hayır sadece dts sorunu değil, filmlerin fps'sinde bir sorun oluyor oynatırken, hızlı akıyor bazen hissediyorum ben, kıllanıyorum, şart oldu bu aleti takbe alayım düşer düşmez alacağım

ekleme:

fazladan varsa alabilirim fiyat yükselmiş millet
    gerçi hep yükseltip indiriyorlar öyle olur yine dilerim

O zaman vatan'in %25 indirimlerinden hmp5000'i 154 tl ye almani tavsiye ederim kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

HB'de sepete bazı kitapları ekleyince kargo ücreti almıyor. Kitap kitaptır, havaya 5,45 vereceğime 2 lira daha verdim 87 TL'ye geldi cihaz + kitap...

ben bulamadım..

"Yaşlı adamın savaşı", kişiye özel bir kampanya olabilir mi acaba?
  • quote:

O zaman vatan'in %25 indirimlerinden hmp5000'i 154 tl ye almani tavsiye ederim kardesim

wifi den başka bir artısı var mı abi
  • hepsiburadadan dun aksam alip urunu kargolanan arkadaslar var mi? ayrica bu urundeki optik cikisa 5.1 analog ses sistemini nasil baglayabilirim acaba? ses sisteminde girislerin hepsi tos.

• quote:

quote:

wifi den başka bir artısı var mı abi

wi-fi + 40 puntoya kadar altyazi destegi farki diyebiliriz.Ama nedense kumandasinda ses ayari yok.Mantigi hala kavrayabilmis degilim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

quote:

ben bulamadım..

"Yaşlı adamın savaşı", kişiye özel bir kampanya olabilir mi acaba?

muhtemelen öyledir .. bende olmadı çünkü
  • quote:

Teşekkürler başlık için...

quote:

Orijinalden alıntı: RHM

aldım bende haber veren arkadaşa teşekkürler

rica ederim arkadaşlar güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 5 Haziran 2012; 18:01:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.