Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde 61,62 veya 66 sürümü olan varmı? Destek sitesinde eski sürümler yayınlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Elinde 61,62 veya 66 sürümü olan varmı? Destek sitesinde eski sürümler yayınlanmıyor.

V_12.11.0A.61_ for > (hmp3000)
    http://h otfile.com/dl/130305842/0d4f4d0/V_12.11.0A.61_(hmp3000).rar.html

* 66 yüklüyken eski 61 sürümünü yüklemiştim; altyazılar biraz daha büyük gibi..?!
    Daha sonra en son 67 olanı yükledim onu kullanıyorum şimdi.. isterseniz deneyin..
  • tavsiyeleriniz üzerine hepsiburada dan sipariş verdim, umarım memnun kalırım. 50 tl hediye çekim vardı, 140-50=90 tl ye gelmiş oldu.üstelik peşin fiyatına 12 taksitte yapıyorlar
  • arkadaşlar ürün geldi akşam kurdum. Oldukça hoşuma gitti, çok kibar ve şık. Kullanımı kolay, kumandası ve menusu kullanışlı ve güzel. Tepki süresi ve görüntü kalitesi tatminkar, ben beğendim. Ancak şöyle bir sorunum yardımcı olursanız sevinirim. Ben ürünü sony 40 s5500 lcd tv ye hdmı kablo ile bağladım. Bunda bir sorun yok. Ancak benim aşağıda linkteki 5+1 sinema sistemim var ve ona bağlamak ve sesi ondan almak istiyorum. Mevcut durumda bahsettiğim sinema sistemi hdmı kablo ile tv ye bağlı. Bu durumda philipste film izlerken sesi 5+1 den nasıl alabilirim? ilk aklıma gelen optik ses kablosu alıp sinema sistemine bağlamak oldu ama acaba sonuç alabilirmiyim? yada başka bir yolu varmı? lütfen yardım edin?

http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz560#pageType=TechnicalSpecs

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

arkadaşlar ürün geldi akşam kurdum. Oldukça hoşuma gitti, çok kibar ve şık. Kullanımı kolay, kumandası ve menusu kullanışlı ve güzel. Tepki süresi ve görüntü kalitesi tatminkar, ben beğendim. Ancak şöyle bir sorunum yardımcı olursanız sevinirim. Ben ürünü sony 40 s5500 lcd tv ye hdmı kablo ile bağladım. Bunda bir sorun yok. Ancak benim aşağıda linkteki 5+1 sinema sistemim var ve ona bağlamak ve sesi ondan almak istiyorum. Mevcut durumda bahsettiğim sinema sistemi hdmı kablo ile tv ye bağlı. Bu durumda philipste film izlerken sesi 5+1 den nasıl alabilirim? ilk aklıma gelen optik ses kablosu alıp sinema sistemine bağlamak oldu ama acaba sonuç alabilirmiyim? yada başka bir yolu varmı? lütfen yardım edin?

http://www.sony.com.tr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz560#pageType=TechnicalSpecs

optik kabloyu ses sistemine bağlayarak 5.1 ses alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darcon

quote:

arkadaşlar ürün geldi akşam kurdum. Oldukça hoşuma gitti, çok kibar ve şık. Kullanımı kolay, kumandası ve menusu kullanışlı ve güzel. Tepki süresi ve görüntü kalitesi tatminkar, ben beğendim. Ancak şöyle bir sorunum yardımcı olursanız sevinirim. Ben ürünü sony 40 s5500 lcd tv ye hdmı kablo ile bağladım. Bunda bir sorun yok. Ancak benim aşağıda linkteki 5+1 sinema sistemim var ve ona bağlamak ve sesi ondan almak istiyorum. Mevcut durumda bahsettiğim sinema sistemi hdmı kablo ile tv ye bağlı. Bu durumda philipste film izlerken sesi 5+1 den nasıl alabilirim? ilk aklıma gelen optik ses kablosu alıp sinema sistemine bağlamak oldu ama acaba sonuç alabilirmiyim? yada başka bir yolu varmı? lütfen yardım edin?

teşekkürler, sanırım başka yolu yok

• Arkadaşlar film izlerken ileri veya geri sarmayı nasıl yapıyoruz ? İleri tuşuna bastığımda bir sonraki filme geçiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jans21 -- 24 Eylül 2011; 13:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Arkadaşlar film izlerken ileri veya geri sarmayı nasıl yapıyoruz ? İleri tuşuna bastığımda bir sonraki filme geçiyor ...

ortadaki "OK" tuşunun sağındaki düğmeye basarsanız filmi ileri sarabilirsiniz. bir kaç kere basmanız halinde sarma hızı artacaktır.

http://www.techno-labs.com/showimage.asp?a=%5C26626%5C&b=3.jpg&c=album.jpg&d=0&e=F

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Elinde 61,62 veya 66 sürümü olan varmı? Destek sitesinde eski sürümler yayınlanmıyor.

V_12.11.0A.61_ for > (hmp3000)
    http://h otfile.com/dl/130305842/0d4f4d0/V_12.11.0A.61_(hmp3000).rar.html

* 66 yüklüyken eski 61 sürümünü yüklemiştim; altyazılar biraz daha büyük gibi..?!
    Daha sonra en son 67 olanı yükledim onu kullanıyorum şimdi.. isterseniz deneyin..

Teşekkürler hemen indirip deneyeyim!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Arkadaşlar film izlerken ileri veya geri sarmayı nasıl yapıyoruz ? İleri tuşuna bastığımda bir sonraki filme geçiyor ...

ortadaki "OK" tuşunun sağındaki düğmeye basarsanız filmi ileri sarabilirsiniz. bir kaç kere basmanız halinde sarma hızı artacaktır.

http://www.techno-labs.com/showimage.asp?a=%5C26626%5C&b=3.jpg&c=album.jpg&d=0&e=F

Çok teşekkürler Sn Dinçer...

• ben 1 aydır bu cihazı kullanıyorum güzel hızlı seri bir cihaz ama her film oynattığımda altyazı boyutunu 22 ye getir vs ayarları kaydetmemesi can sıkıcı bir durum umarım yeni yazılımla bu sorunu çözerler. birde bende usb hub baglamak istiyorum şimdiye kadar tek hdd yetiyordu şimdi ikinciyi de aldık illa ki harici elektrikle calisan bir usb hub mu lazım yoksa elektrik adaptoru olmayan normal bir 4 lü usb hun işimi gorur mu ayni anda 2 hdd baglamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

ben 1 aydır bu cihazı kullanıyorum güzel hızlı seri bir cihaz ama her film oynattığımda altyazı boyutunu 22 ye getir vs ayarları kaydetmemesi can sıkıcı bir durum umarım yeni yazılımla bu sorunu çözerler. birde bende usb hub baglamak istiyorum şimdiye kadar tek hdd yetiyordu şimdi ikinciyi de aldık illa ki harici elektrikle calisan bir usb hub mu lazım yoksa elektrik adaptoru olmayan normal bir 4 lü usb hun işimi gorur mu ayni anda 2 hdd baglamak için.

Altyazı hafızaya almayı sanırım yeni yazılımlarla çözerler.. usb için; ''A4 Tech Hub-54 4 Port USB Hub USB 2.0 2'' modeli iş görüyor.. Ben usb bellek ve 500gb hdd bağlıyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darcon

quote:

teşekkürler, sanırım başka yolu yok

teknosadan hama marka optik ses kablosu aldım ve gayet güzel sonuç verdi, 5+1 e bağladım ve çok güzel ses aldım, doğrusu hem kullanımı, hem görüntü kalitesi hemde ses kalitesi çok güzel.

• quote:

tavsiyeleriniz üzerine hepsiburada dan sipariş verdim, umarım memnun kalırım. 50 tl hediye çekim vardı, 140-50=90 tl ye gelmiş oldu.üstelik peşin fiyatına 12 taksitte yapıyorlar

Ürünü yollamayı başarabilmelerini um. Hepsiburada.com'dan son yaptığım alışverişte ürünüm yanlış yollandı 20 gündür de doğru ürünü yollamadılar. Bugün kavga gürültü para iadesi noktasına geldik. Bakalım paramızı iade alabilecek miyiz!!!!

İnsan bir ürünü para harcamak için sipariş de etmez, ağımda ihtiyacım olan 2 adet wireless routerı parasını ödediğim halde 1 ayı geçkin bir süredir kullanamıyor olmak da cabası!!!www.soygunsahtekarlikburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 27 Eylül 2011; 16:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

tavsiyeleriniz üzerine hepsiburada dan sipariş verdim, umarım memnun kalırım. 50 tl hediye çekim vardı, 140-50=90 tl ye gelmiş oldu.üstelik peşin fiyatına 12 taksitte yapıyorlar

Ürünü yollamayı başarabilmelerini um. Hepsiburada.com'dan son yaptığım alışverişte ürünüm yanlış yollandı 20 gündür de doğru ürünü yollamadılar. Bugün kavga gürültü para iadesi noktasına geldik. Bakalım paramızı iade alabilecek miyiz!!!!

İnsan bir ürünü para harcamak için sipariş de etmez, ağımda ihtiyacım olan 2 adet wireless routerı parasını ödediğim halde 1 ayı geçkin bir süredir kullanamıyor olmak da cabası!!!www.soygunsahtekarlikburada.com

2 gün sonra ürün elime ulaştı, daha önceki alışverişlerimde de sorun yaşamadım. Demek ki sizin şansızlığınız olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

2 gün sonra ürün elime ulaştı, daha önceki alışverişlerimde de sorun yaşamadım. Demek ki sizin şansızlığınız olmuş

Philipss'i ben de oradan aldım sorunsuz geldi. İlk alışverişimde değildi. 5. ya da 6. alışverişim olması lazım bu sonuncunun. Bir gün size de yanlış ürün gönderirler muhakkak ondan sonra da müşteriyi nasıl kanser ettiklerini görürsünüz.

Hayırlı olsun bu arada Phillips kullanıyorum, memnuniyetsizliğim yok. Yapmayı vaad ettiği işi sorunsuz yapıyor. Anlamadığım tek nokta en son arkadaşımın aldığı i3 2310Qm işlemcili 1 GB ekran kartlı makinede dahi 1080p'ler takılırken bu küçücük aletler neden takılmıyor onu anlayamıyorum.

Update konusunda tavsiyem ellemeyin hiç, cihazı sorunsuz kullanıyordum ilk gelen yazılımla hiç sorunlu videom yoktu update'den sonra ise hiçbir şey değişmedi. İlk açılışta usb belleği görene kadar no usb disk uyarısı veriyor update sonrası. Gereksiz iş yaptım güncellemeyi yükleyerek.

• Acaba iphoneyi usb ile bagladigimizda icindeki video ve resimlere bakabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6966 -- 29 Eylül 2011; 8:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: impressM

ben 1 aydır bu cihazı kullanıyorum güzel hızlı seri bir cihaz ama her film oynattığımda altyazı boyutunu 22 ye getir vs ayarları kaydetmemesi can sıkıcı bir durum umarım yeni yazılımla bu sorunu çözerler. birde bende usb hub baglamak istiyorum şimdiye kadar tek hdd yetiyordu şimdi ikinciyi de aldık illa ki harici elektrikle calisan bir usb hub mu lazım yoksa elektrik adaptoru olmayan normal bir 4 lü usb hun işimi gorur mu ayni anda 2 hdd baglamak için.

Altyazı hafızaya almayı sanırım yeni yazılımlarla çözerler.. usb için; ''A4 Tech Hub-54 4 Port USB Hub USB 2.0 2'' modeli iş görüyor.. Ben usb bellek ve 500gb hdd bağlıyorum..

teşekkürler hocam.
    bir sorum daha olacakti dual filmlerde sorun yok options ses menusunden diger sese geçiyor fakat bir filme ait harici bir ses dosyası ( dublaj sesi ) varsa harici sesi filme nasil entegre ediyoruz bu cihazda bu mumkun mu ? pc de harici ses dosyasi yükle diyorduk bs veya vlc playerda 1 saniyede oluyordu şimdi bu cihazda bunu hala bulamadim olmuyor sanirim .

• artıları eksileri nedir ürünün..altyazıda görünmeme vs gibi sorun varmı?
    tavsiye ederseniz vatandan alacağım haber bekliyorum dostlar..
    lg fullhd televizyonunm var?
    bağlantı hdmi mı peki? tşk...

yoksa sony 700h var onu mu alsam acil cevap bekliyorum.tşk..
  • Dune HD TV-301'i bekliyordum lakin bunu o kadar beğendim ki, almaya karar verdim. Kısmetse gelecek 1 tane edineceğim. Bir de yakında çıkacak olan 5000 modelinin bu üründen farkı nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.