Şimdi Ara

Philips HD7567/70 Viva Coffee Maker Kahve Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • filtre kahve olayına giriş yapmak istiyorum.
    bu ürün hakkında bilgisi olan veya farklı makine ve nasıl bir kahveyle başlamalıyım hakkında fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-hd7567-70-viva-coffee-maker-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtphilhd756770&categoryId=22005&SKU=MTPHILHD756770

• kimse yok mu ?

Orijinalden alıntı: elvismail

kimse yok mu ?

up

ben aldım yeni filtre kahve kullanıcısı olarak sevdim soru varsa yanıtlayabilirim

Orijinalden alıntı: elvismail

<!--ok-->

ben aldım yeni filtre kahve kullanıcısı olarak sevdim soru varsa yanıtlayabilirim

<!--ok-->

kahve hazırlamak ortalama kaç dakika sürüyor? Ve de marketlerde satılan nescafe 3ü 1 aradaya göre, veya nescafe gold'a göre kalite farkı nedir? Daha mı güzel oluyor tadı? Ayrıca kahve yapması zahmetli mi oluyor?
  • kağıt filtre kullanılan bir makina kıvamını ayarlayınca lezzetli oluyor gerçi kullandığın kahveye göre değişir ben tchibodan brazil mild aldım şeker koyma ihtiyacı bile hissetmiyorum 3 ü 1 aradaya göre bence daha güzel ayrıca 5 dk sürer hazırlanması 2 saat de sıcak tutuyor makina sonra kapanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.