Şimdi Ara

Philips Gogear Spark Firmware Sorunu[Kafayı yedi alet]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürükle bırak şeklinde müzik atarken o meşhur hafıza dolu hatasını verdi.Hatayı vermesine ragmen pc tanıyordu aleti.Güncelleyelim dedik demez olaydık.Songbird ve device managerden yapmaya çalıstım olmadı resetledim olmadı.Artık pc bagladıgımda alette hiçbir reaksiyon olmuyor pcde ise tanıyor fakat içi boş gözüküyor.Alette loading der gibi yeşil şeyler dolup duruyor sürekli ve alet açılmıyor.Yardım lütfen

• Nick'in çok güzelmiş.

Reset atmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Nick'in çok güzelmiş.

Reset atmayı deneyin.

Hiç bişe yaramadı.Teşekkürler
  • Kulanım klavuzunda kurtarma modunda pc'ye bağlama gibi bişey vardı. Bulabilirsem benim ıvırzıvırlar arasından yazarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Kulanım klavuzunda kurtarma modunda pc'ye bağlama gibi bişey vardı. Bulabilirsem benim ıvırzıvırlar arasından yazarım buraya.

Gözünü seviyim bul hocam.Bide ben bunu mersin media markttan aldım.Yine ora götürsem bakarlarmı.Garanti belgesini bulamıyorum sorun olurmu
  • Device/Firmware Manager
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SA2925A/37&scy=us&slg=en&mid=Link_Software

Programı indirip, kurun.. F5'e basarak player'ı usb'ye takın ve reapair modunda sorunu çözer sanıyorum..
    Program player'ı görmezse, geri tuşuna basılı tutarak usb'ye takın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Şubat 2012; 19:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Device/Firmware Manager
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SA2925A/37&scy=us&slg=en&mid=Link_Software

Programı indirip, kurun.. F5'e basarak player'ı usb'ye takın ve reapair modunda sorunu çözer sanıyorum..
    Program player'ı görmezse, geri tuşuna basılı tutarak usb'ye takın..

Program bende var .Repair olmuyor hata veriyor.Playerin ekranında loading ekranı gibi dolan yeşil şeyler oluyor hep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programı açıp, mp3 player'ı kapalı olarak ve geri tuşuna basılı tutarak usb'ye takıp biraz beklenirse programın penceresinde cihaz modeli görünecek.. ondan sonra reapair yapılacak.. mp3 player açık vaziyette usb'ye takmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

programı açıp, mp3 player'ı kapalı olarak ve geri tuşuna basılı tutarak usb'ye takıp biraz beklenirse programın penceresinde cihaz modeli görünecek.. ondan sonra reapair yapılacak.. mp3 player açık vaziyette usb'ye takmayın..

Geri tuşundan kastın sol ekran degilmi
  • Up
  • Ben F5 i denedim oldu.
    Arkadaş yanlış yazmış ama: geri tuşu değil options tuşuna basılması gerekiyor.
    Yani üst kısımdaki tuş.

Bu arada ben mp3 ün içindeki songbird programının setup ını çalıştıramadım.
    Şifre filan istedi ?? Sen yükleyebildin mi Sikörtıl ?
  • Arkadaşlar iyi ki Buraya yazmışsınız yoksa 40 tl bayılacaktım servise, Az önce açılmayan cihazım açıldı ve çok sevindim, Konuyu açana ve cevaplayanlara Teşekkürler ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.