Şimdi Ara

Philips GoGear Spark Digital Audio Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips GoGear Spark Digital Audio Player:

Özellikleri:
    -Kapasitesi: 2GB
    -1.46-inç
    -Ekran Çözünürlüğü: 41 x 41 x 15
    -Kulaklık Bağlantısı: 3,5 mm
    -Ürünle Elde Edilen Programlar: Windows Media Player 10/ PlaysForSure/ Device Manager
    -Oynatma Halindeki Pil Ömrü: 27 saat
    -Çözünürlük: 128x128
    -Sıkıştırma Formatı: MP3/ WAV/ WMA
    -Resim Sıkıştırma Formatı: JPEG
    -Slayt: EVET
    -Ses Dosyası Formatı: WAV

İhtiyaç Duyduğu Bilgisayar Özellikleri:
    Windows 2000, XP, Vista
    Pentium III 800 Mhz işlemci veya üzeri 128 MB RAM
    500 MB disk alanı

GoGear Spark USB kablosu üzerinden şarj olmaktadır. İlk kullanımdan önce cihaz en az 2 saat süreyle şaraj etmek gerekmektedir. Cihaz, bilgisayara bağlanır bağlanmaz şarj olmaya başlayacaktır.

Seçim yapmak için cihazın köşelerine dokunuyorsunuz. Menüler arası geçiş çok kolay.

Müzik dinlemenin yanı sıra radyo da dinleme imkanı sağlamaktadır. 20 adet radyo istasyonunu hafızasında saklayabilmektedir. GoGear Spark'la kayıtta yapabilir, sesli kitap dinleyebilirsiniz. Cihaz, yüksek ses kaydı saklama kapasitesine sahiptir. Ayrıca GoGear Spark USB Bellek yerine de geçmektedir. Böylece Flashdisk taşımaktan kurtuluyoruz.

Ses kalitesinin yüksekliği Full Sound teknolojisinden kaynaklanmaktadır. Bu teknoloji ses ayrıntıları sıkıştırılmış MP3 dosyalarını yeniden yapılandırarak, CD müziği gibi hiçbir bozulma olmadan müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Ürünle birlikte kulaklık, kemer klipsli silikon kılıf, USB kablosu ve kullanma kılavuzu ediyorsunuz.

Philips GoGear Spark Digital Audio Player

• Ses kayıt özelliğini deneyen var mı? Anfide ders kaydı için kullanışlı mıdır?
  • güzel cihaz ama tuşları ekranın altında olduğundan tuşlara sert basmanız veya cebinizde darbe görmesi durumunda ekranın kırılma durumu var.
    hassas bi cihaz
  • Clip+ ile karşılaştırılır mı,alternatif midir?
  • arkadaşlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum acaba aranızda kullanan varmı görüşlerinizi bildirirseniz çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bastaa
    arkadaşlar ben bu cihazı almayı düşünüyorum acaba aranızda kullanan varmı görüşlerinizi bildirirseniz çok güzel olur

+1
  • bende almayı düşünüyorum. 4gb modeli şuan hepsiburada'da indirimde ancak hiç yorum göremedim hakkında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibog
    bende almayı düşünüyorum. 4gb modeli şuan hepsiburada'da indirimde ancak hiç yorum göremedim hakkında.

Kesinlikle önermiyorum.Bu cihazı dinleme fırsatım oldu ses kalitesi berbat(FULL SOUND hiçbir işe yaramıyor)Ayrıca sesi çok düşük
  • Boşverin bunu aynı paraya aynı hafızaya Clip+ alın.
    Nerden mi;

http://www.genismarket.com/98-sandisk-sansa-clip-4-gb-mp3-player-siyah-fiyati-63-dolar.html

Taksitli isterseniz de sanal pazarda 100/12 veya istediğniz kadar taksit şansı var.
    Benim ki yolda
    Umarım

• Ben fiyatı uygun bulduğum için aldım memnunum.
    Ancak bir önceki mp3 ümle kıyaslarsam (samsung yp u3) onun önüne geçemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.