Şimdi Ara

jazz DE-006 dijital audio decoder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=261&pf%5Fid=bd12515

linkteki ürünü alıyorum arkadaşlar, evde pc ye bağlı show 5+1 var, salonda dvdye bağlı philips mx740, philips pro logic decodere sahip, show da decoder yok, bu ürünü philipsle dvd arasına bağlayıp ürünün dts decoderinden yararlanmam mümkün mü acaba? gerçi üründen çıkan ses philipse gidecek orada dolby pro logic den hoperlöre gene dağılacak..

show a bağladığımda 5+1 zoltrix ses kartı ile beraber kullanmak istiyorum, aslında onboard 5+1'i kullansam daha mı iyi olur, oc olayına onboard ses olması veya olmaması durumu hangisi iyidir

• bi ara bende araştırmıştım bu decoderleri fakat Soultrap'in tavsiyeleri sonucunda almaktan vazgeçmiştim..

buralara bi bak istersen.

http://www.digit-life.com/articles/de005jazzspeakers/?87919

http://www.technoyard.com/hardware/audio-devices/jazz-de006/page_1.html

• Soultrap sana ne demişti? o kullanıp memnun kalmamış mı ?

ben siparişi verdim, artık çok geç, yukarıdaki mesajımdaki philips prologic decoderli amfi ile dvd player arasına takıp dts elde mi edeyim (mümkün mü?) yoksa decodersiz show (bilgisayara bağlı)a mı takayım sizce ? bilgisayarda oyun oynayıp ve müzik dinliyorum, dolby decoder farkını hissedermiyim ?
  • bendeki show un linki ve incelemesi:
    F&D IHOO 5.1 acoustic system
    http://www.digit-life.com/articles/ihoo51/index.html
    philips mx 740 ın linki : (harici amfi+senon subwoofer ile beraber kullanıyorum)
    http://www.consumer.philips.com/global/b2c/ce/catalog/product.jhtml?divId=0&groupId=AUDIO_GR&subCatId=HOME_AUDIO_CA&subCatId=RECEIVERS_SU&productId=MX740_UK

• bu decoderle DTS ve ac3 ses dormatlarını çözdürebilirsin tabiki.incelemelere baktıysan ordada yazıyordu zaten. ama ses kaltiesi olarak fazla birşey elde edemiyorsun pc için. yani computer hiç gerekli değil ama senin siteme iyi gidebilir. pek kimse kullanmadığı için fazla bir bilgimizde yok. sen artık yorumları yazarsın buraya. Bu arada Soultrap bana pc için gereksiz demişti , home cinemada belki iyi performans verir.
  • peki teşekkürler yarın alacağım, fark olursa yazarım artık :)
  • cihaz bozuk çıktı, yorumu 1 hafta sonra yazarım
    ses kartımın optic çıkışı 2 hoperlör ya da kulaklık içinmiş, c media mixer de öyle yazıyor, bu optik kiti 5+1 amaçlı kullanamazmıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by amdfanatic</i>
    <br />cihaz bozuk çıktı, yorumu 1 hafta sonra yazarım
    ses kartımın optic çıkışı 2 hoperlör ya da kulaklık içinmiş, c media mixer de öyle yazıyor, bu optik kiti 5+1 amaçlı kullanamazmıyım ?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>o zaman senin ses kartı(obboardsa anakart) baya eski.çıkış 2 hoparlor içinse tabiki 5+1 için kullanamazsın.

bu arada aletin ne sorunu çıktı ya?
  • ses kartı zoltrix nightingale pro 6

decoderdeki sorun ise şu oldu: digital ekranındaki yazıların yarısı görünüyordu diğer yarısı görünmüyordu (3 yazıyorsa sayının yarısı yoktu), ayrıca sesi de kesik kesik çözdü (2 kanal olarak optikte), anlaşılan bozuktu, salı günü yenisini vereceklermiş, umarım tamir edip yollamazlar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by amdfanatic</i>
    <br />ses kartı zoltrix nightingale pro 6

decoderdeki sorun ise şu oldu: digital ekranındaki yazıların yarısı görünüyordu diğer yarısı görünmüyordu (3 yazıyorsa sayının yarısı yoktu), ayrıca sesi de kesik kesik çözdü (2 kanal olarak optikte), anlaşılan bozuktu, salı günü yenisini vereceklermiş, umarım tamir edip yollamazlar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> merakla yorumlarını bekliyorum. büyük ihtimal yenisini gönderirler..
  • optik ve koaksiyel ile kesik kesik 2 kanal ses alabildim
    analog olarak 5.1 ses aldım, dolby pro logic bir ses sistemim oldu
    ses olayı bence oldukça göreceli ama ben sonucu beğendim, eskiye oranla daha iyi oldu, sesin hoperlörlere ayrıldığını hissettim...
    digital 5.1 ses alabilmeyi isterdim ama şimdilik analogla idare edeceğiz..

optik ya da koaksiyel neden 2 kanal ses çıkışı var zoltrix de acaba ? diğer optik kitli ses kartlarında ya da onboard seslerde ya da dvd player lar da da mı 2 kanal ?
    <br />optik ve koaksiyel ile kesik kesik 2 kanal ses alabildim
    analog olarak 5.1 ses aldım, dolby pro logic bir ses sistemim oldu
    ses olayı bence oldukça göreceli ama ben sonucu beğendim, eskiye oranla daha iyi oldu, sesin hoperlörlere ayrıldığını hissettim...
    digital 5.1 ses alabilmeyi isterdim ama şimdilik analogla idare edeceğiz..

optik ya da koaksiyel neden 2 kanal ses çıkışı var zoltrix de acaba ? diğer optik kitli ses kartlarında ya da onboard seslerde ya da dvd player lar da da mı 2 kanal ?

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    dostum sen bunu dvd playerla birlikte kullanmıyacakmıydın.normalde dijital girişten alırsın 5+1 ses .senin zoltrizle ilgili bi problemin var.bence sen düzgün bi ses kartıyla digital girişten deneme yap.işte o zaman kalite farkı olup olmadığını iyice anlarsın.

• onu da ancak yeni bir board alırsam deneyebilirim heralde
  • live ses kartında var mı bu optik zımbırtılar acaba?
    <br />live ses kartında var mı bu optik zımbırtılar acaba?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>var . live 5.1 lerde.
  • dark dan bir arkadaş optik ya da koaksiyelden win xp de 5.1 ses alınamayacağını yazmış
    <br />dark dan bir arkadaş optik ya da koaksiyelden win xp de 5.1 ses alınamayacağını yazmış

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>kim yazmış abi onu.yanlıştır öle şey olurmu.
  • walla @amadfantic darktaki adam alamamış 5.1 digital ama böle bişey olması bence imkansız.mesela creative firması inspire 5700 diye bi set yapmış digital.Eğer bu alet winXp altında 5.1 digital ses vermiyor dersen gülerler. Bence sen live 5.1 bi ses kartıyla deneme yap.
  • peki çok sağol ilgin için....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.