Bildirim
Philips Fidelio X1 Tr'de satılıyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu kulaklık kendi sayfasında bile yok bende cok merak ediyorum ama x1 yerine crash daha mantıklı gibi geliyor su gunlerde... aslında bu kulaklıklar yerine 7.1 destekli kulaklıklar daha iyi bir secim olur mu dıye de dusunmuyor değilim... -
X1'i o tip kulaklıklarla karşılaştırmak bile hakaret olur x1'e Ki zaten ikisi apayrı iki kulaklık özellikleri bakımından.
Philips aşmış kendini x1'le. Hd 600,650 akg k702 anniversary gibi üst seviye ve fiyat olarak çok daha pahalı kulaklıklar seviyesinde. Bu kulaklığı bu fiyata satmaları zaten ayrı bir gizem.
Gerek kalmadı zaten.Amazon'dan sipariş ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 8 Ocak 2014; 0:50:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: destroyer333
X1'i o tip kulaklıklarla karşılaştırmak bile hakaret olur x1'eKi zaten ikisi apayrı iki kulaklık özellikleri bakımından.
Philips aşmış kendini x1'le. Hd 600,650 akg k702 anniversary gibi üst seviye ve fiyat olarak çok daha pahalı kulaklıklar seviyesinde. Bu kulaklığı bu fiyata satmaları zaten ayrı bir gizem.
Gerek kalmadı zaten.Amazon'dan sipariş ettim.
kulaklıkla ilgili deneyimlerinizi belirtirmisiniz ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- logitech g435 alınır mı
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods seri no sorgulama
- freebuds 6
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X