Şimdi Ara

Philips Fidelio X1 Tr'de satılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips fidelio x1. Bu kulaklığı türkiye'de satan bir yer biliyor musunuz arkadaşlar?
    Chip ve donanimhaber incelemsini yapmış geçen sene ama tr'de satan bir mağaza bulamadım bir türlü.
     Philips Fidelio X1 Tr'de satılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 6 Ocak 2014; 2:05:37 >

• bu kulaklık kendi sayfasında bile yok bende cok merak ediyorum ama x1 yerine crash daha mantıklı gibi geliyor su gunlerde... aslında bu kulaklıklar yerine 7.1 destekli kulaklıklar daha iyi bir secim olur mu dıye de dusunmuyor değilim...
  • SilkDemise kullanıcısına yanıt
    X1'i o tip kulaklıklarla karşılaştırmak bile hakaret olur x1'e Ki zaten ikisi apayrı iki kulaklık özellikleri bakımından.
    Philips aşmış kendini x1'le. Hd 600,650 akg k702 anniversary gibi üst seviye ve fiyat olarak çok daha pahalı kulaklıklar seviyesinde. Bu kulaklığı bu fiyata satmaları zaten ayrı bir gizem.
    Gerek kalmadı zaten.Amazon'dan sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 8 Ocak 2014; 0:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

X1'i o tip kulaklıklarla karşılaştırmak bile hakaret olur x1'e Ki zaten ikisi apayrı iki kulaklık özellikleri bakımından.
    Philips aşmış kendini x1'le. Hd 600,650 akg k702 anniversary gibi üst seviye ve fiyat olarak çok daha pahalı kulaklıklar seviyesinde. Bu kulaklığı bu fiyata satmaları zaten ayrı bir gizem.
    Gerek kalmadı zaten.Amazon'dan sipariş ettim.

kulaklıkla ilgili deneyimlerinizi belirtirmisiniz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.