Şimdi Ara

Philips FC 9225/01 Hepa Filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Yıl boyunca filtreyi bir kere bile bakmamışken , birden bire " ulan bi kere temizliyim bari" dedim. Sonunda bu manzarayla karşılaştım.

Philips FC 9225/01  Hepa Filtre

İnternetten filtre baktım n11 , gittigidiyor gibi yerlerde 20 liradan 100 liaraya kadar filtre var. Birde şu sitede buldum 30 TL, 7 TL de sünger filtre. Ama orjinal mi , işlevini tam yerine getiriyor mu bilmiyorum. Filtre için önereceğiniz bir satıcı yada site varsa çok memnun olurum.

http://www.supurgemarket.com/philips-9225-marathon-hepa-filtre-p-6137.html

Edit: Servisi aradım 25 TL dedi.Hiç heyecan yaşamaya gerek yokmuş.

Edit2: Bugün yolumun üstünde diye Bahçelievler ARSEL ELEKTRONİK e gittim. 45 TL fiyat verdi.Almadan çıktım. Burası farklı fiyat verince başka servisleri aradım. Mecidiyeköy TEZEL PROJE ÇÖZÜMLERİ VE ELEKT 70 TL fiyat verdi. Beşiktaş AKARDERE ELEKTRONİK dün 25 TL demişti bugün aradım 30 TL dedi. Levent İDEAL ELEKTRONİK 25 demişti, aradım tekrar doğruladım fiyat aynı.

Daha sonra philips müşteri hizmetlerini aradım. Fiyatlarının sabit olduğunu söyledilir.Konuştuğum servislerin isimlerini ve verdikleri fiyatları aldılar. 30 -45 dk sonra geri aradılar beni , filtre nin sabit fiyatı 25 TL ymiş. Servislere uyarı verdiler. İstediğim herhangi bir servise gidip 25 TL ye alabileceğimi söyledilir.

Servisler artık dolandırıcıdan beter olmuşlar.Sadece Philips değil neredeyse tüm servisler aynı durumda. Filtre yada başka yedek parça alacak arkadaşlar varsa servislerin verdiği faiş fiyatlara kanmasınlar iyice araştırsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 7 Temmuz 2015; 11:24:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.