Şimdi Ara

PHILIPS DIAMOND VISION 5000K TAKTIRDIM FOTOGRAFLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 9 Temmuz 2015; 23:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Gecem gündüz oldu

Hayirli olsun karsi tarafdakiler kulagini cinlatirlar..

• Bunun yerine uzunları açıp gezseydiniz. Yiyceğiniz küfür gene aynı olurdu hem de paranız cebinizde kalırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yanlışınız var,bunlar çakma xenon değil,bildiğiniz ampul. bende de var kimse rahatsız olmuyor
  • BU XENON DEGIL BILDIGINIZ HALOJEN SARI FARIN BEYAZ MODU BILIP BILMEDEN KONUSMAYIN AYNI GUCTE 55 WATT

• Olması gerekenden kuvvetli farlar zenondan bile daha göz alıcı. Bir kaç tane araçta denk geldim, aracımda alçak olduğu için gözlerimi deldi resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabaya bak göstergeye bak. Adamlar arabanın malzemesinden çalıp ibreye eklemişler 250 km/h ibre ney laa?

Farlar güzel olmuş bende alayım beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 9 Temmuz 2015; 23:57:45 >
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki msjımda olduğu gibi göz almiyorsa bende alırım bundan, bi de H4 ampul mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Bir önceki msjımda olduğu gibi göz almiyorsa bende alırım bundan, bi de H4 ampul mü?

Yok benim arac sümbül H7 kisalar sende aracina gore olanini alabilirsin

• Fotograflari bile goz aliyorken karanlikta karsidan gelirken goz almayacagini iddaa etmek?

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Fotograflari bile goz aliyorken karanlikta karsidan gelirken goz almayacagini iddaa etmek?

Arabadan indim karsiya 100 150 metre gittim baktim hic bi etkisi yok fotografta parlamis

• Guzel gorunuyor. Resim de guzel cikmis. Neyle cektin usta?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Guzel gorunuyor. Resim de guzel cikmis. Neyle cektin usta?

LG G3 Telefonumla

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Guzel gorunuyor. Resim de guzel cikmis. Neyle cektin usta?

LG G3 Telefonumla

Ibreler falan temiz cikmis. Osram nightbreaker plus almistim epey oldu. Patlarsalar dusunebilirim bunlardan

• Şimdi bu ampulü direkt olarak herhangi bir araca takabiliyor muyuz? Bluevision modeli de varmış galiba, onu daha çok öneriyorlar.

Ayrıca zenon farın dezavantajı olan yağmu-çamur şartlarında bariz biçimde performans düşüklüğü bunlarda da varmış.

Canlı görmeden yorum yapmak zor. Fotoğraflar o kadar kötü ki, neye benzediğine dair hiçbir halt anlaşılmıyor maalesef.
  • Beyaz ampul yağmursuz günlerde güzel lakin kışn yağmurlu havalarda var ile yok arası birsey.
    Karşıdan gelenin gözünü aldığı için ufak çarpma ve sürtmelere de katkısı olmuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Şimdi bu ampulü direkt olarak herhangi bir araca takabiliyor muyuz? Bluevision modeli de varmış galiba, onu daha çok öneriyorlar.

Ayrıca zenon farın dezavantajı olan yağmu-çamur şartlarında bariz biçimde performans düşüklüğü bunlarda da varmış.

Canlı görmeden yorum yapmak zor. Fotoğraflar o kadar kötü ki, neye benzediğine dair hiçbir halt anlaşılmıyor maalesef.

Her araca uugulanir mesela aracin h4 olabilir h1 h7 vs.. Her araca oluyor

• Ulan asil sari far gozumu kor ediyo hayvan far ayari yapmadan kullaniyo gozumun icine icine sonra bende far ayarini 4 numaraya alip gozumun safagina sokuyom

• Cakma xenon kullananlari Allaha havale edit
    Yorum erkeklige yakismaz karsidaki adamin gozunu yiyosun resmen gecen mahallede yuruyorum fakirin biri yapmis xenon merceksiz ayarsiz elimle kapata kapata yurumeye devam ettim insanlari anlamiyorum xenon niye koyarsin varsa paran git opsiyonel eklet yoksa holojen farla yoluna devam et bende holojen farlayim ama milleti kor etmem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.