Sanırım aranan ürün sonunda geldi... wi-fi' li arka hoparlörler, usb girişinden divx oynatabilme, şık bir tasarım ve ambilight :) detaylar ve resimler aşağıda... ülkemizde henüz tek bir yerde var ve fiyatı uçuk :) 3.000 YTL üzerinde
PHILIPS HTS9810 (5.1)
GÜÇ Toplam Ses Gücü (RMS) 800 Watt
SES VE GÖRÜNTÜ Kanal Sayısı 5+1 Dolby Dijital EX
STANDARTLAR Stereo Dolby Dijital EX
DOSYA FORMATLARI CD, MP3-CD, SACD Çok Kanallı, SACD Stereo, CD-R, CD-RW MP3, PCM, WMA MP3 Bit Hızı 32-256 kbps ve VBR
Disk Çalma Formatları Hızlı İleri/Geri, CD Metin Ekranı, Önceki/Sonraki Albüm Arama, Önceki/Sonraki Parça Arama, Birini/Albümü/Tümünü Tekrarlama, Rastgele Çalma, Resim Tekrar Oynatma FORMATLAR Çalma Ortamı
Sıkıştırma Formatları Resim Sıkıştırma DVD Video, DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, Video CD/SVCD, CD-R/CD-RW, Super Video CD, Resim CDsi MPEG1, MPEG2, Divx 3.11, Divx 4.x, Divx 5.x, Divx 6.0, JPEG
RADYO FM Stereo Stereo, MW Bantları 20 Kanal RDS (istasyon adı)
Otomatik Dijital İstasyon Bulma
Otomatik Hafıza Alma
AKSESUARLAR
FM Anteni var Kumanda var
EKSTRA ÖZELLİKLER
Çocuk Koruması Ekranda Gösterim Dillerinde
Güç Kaynağı Bekleme Durumundaki Güç Tüketimi Güç Tüketimi Kablo Kalabalığını Azaltacak Kablosuz Arka Hoparlörler Neodimyum Şerit Tweeter'lar Sayesinde Kristal Netlikte Ses Kalitesi Çok Kanallı SACD Dekoratif Çok İnce Flat Panel Hoparlörler Opsiyonel Duvara Montaj Seçeneği [simage][/simage] Var Türkçe Var
220-240V, 50Hz 1 Watt'tan az 165 Watt
[simage][/simage]
sanırım dts desteği yok özellikle harici kaynaktan
Bu alet sadece goruntuden ibaret, seste cok basarili olacagini zannetmiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: romeoclarks
Bu alet sadece goruntuden ibaret, seste cok basarili olacagini zannetmiyorum...
bu gibi setlerin geneli böledir ztn görüntü var ses yok
1000 lira bile vermem ben buna. Veren insanda zaten bu işten hiç anlamayan insandır görüntüsüne kapılıp birazda eşinden korkusuyla alır ancak.
Hele şu 800-1000 watt gibi sallamalar yokmu gerçekten çok komik.