Şimdi Ara

Philips bt 50 bluetooth hoparlör 59 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips BT50 Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör Ses Bombasıhttp://m.n11.com/philips-bt50-tasinabilir-kablosuz-bluetooth-hoparlor-ses-bombasi-P118818272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 14 Mayıs 2017; 22:31:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkı o. Hatta fazla bile

• D&R da denemiştim, 20 tl ederi var

• leitz a göre nasıl?
  • Aldık teşekkürler. Alternatif daha iyisi ve ucuzu varsa paylaşın. İptal Edip onu alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

http://www.hepsiburada.com/mini-bluetooth-speaker-sk-s10-siyah-p-BDSFMSPK001K-SI?magaza=Ay%C4%B1ks%20Online&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQjwgODIBRCEqfv60eq65ogBEiQA0ZC5-Vx4uE3sy3xgy3_t9bUmpxBGVkzX59cJzCebYGkMebgaAreg8P8HAQ

Ondan da aldık. Performansı çok uzun sürmedi. Teşekkürler. Farklı isimlerle piyasada dolanan bir ürün. Şok marketlerden 13 liraya almıştık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bt 50 nedir? Herkes kısaltmasından, kodundan ne olduğunu bilmek zorunda mı? Başlığı daha açıklayıcı yapın.
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam değiştirdim lakin biraz aceleden oldu aslında. konuyu açarken 25 tane kalmıştı ben de biraz acele ettim sonra da kaldı öyle. N11 mobilde stok bitiyormuş gibi gösteriliyor sonra artıyor ben de bilemediğimden her ihtimale karşı acele ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 14 Mayıs 2017; 23:0:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.