Bildirim
Phılıps Azur Ütüm Yere düştü 100 Lira tamir Ücreti İsitiyorlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tencerelerde vardı o bi ara ama hepsinde geçerlimi bilmiyorum
tfalin yeni powerjeans serielr öndeki ayar kolumu düğmesi,mi ne ise o yüzden bana çok kullanışsız geliyor
zahmet veriyor adama
o yüzden kardeşime 4620i almıştım -
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
tfalin yeni powerjeans serielr öndeki ayar kolumu düğmesi,mi ne ise o yüzden bana çok kullanışsız geliyor
zahmet veriyor adama
ürünü yenilediler. ve o zımbırtının yerine daha güzel bir ayar düğmesi yapmışlar. fiyatını arttırmışlar. bide kendi kendini temizleyen taban komuşlar göya.. -
Bence Tefal almayın, 3-4 sene sonra illaki problem çıkarıyor 4 seneden fazla Tefal'i sorunsuz kullanan görmedim hiç.
-
Biz eskiden Tefal kullanıyorduk. 6 yıl kullandık son zamanlarda yakmaya başladı. Alt komşumuzda da Tefal var onlar da yaktığını söylüyor. Gittik Philips Azur GC 4230 aldık 2 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. -
valla bizde bi tefal var zamanında ykmden almıştım 10-12 sene olmuştur eminim
1.5 yıl önce kazanlı tefal aldım oda harika
hatta ufak tefek işler için eskisinide hala kullanıyoruz
sadece kartuş parası masrafı çıkardı eskisi
yani ben tefali gözüm kapalı alırım
ama dediğim gibi powerjeans serilerindeki düğme çok dandikti
aslında ürünlerin kasalarıda dandikti
gören çin malı zanneder ama üstünde madeinfrance yazıyor işin ilginci -
Her markaların sorunları olabiliyor tabii ki ama Phılıps ve tefal en iyileri ama phılıps daha iyiymiş sanırım araştırdığıma Göre Tost makineside alıcam ufak birşey araştırma içerisindeyim. . .
Candoğan Bey'e ve diğer arkadaşlara ilgilerinden teşekkür ederim Bir kampanya haberi falan alırsanız yazarsanız çok memnun olurum ütüsüz ev olmuyor. . . -
Dostum, sana tavsiyem; istanbulda oturuyorsan git Doğubanktan aynı fiyata veya ufak bir farkla yesyeni bir ütü al. Tamir parası vermekten çok iyidir. -
Yok Abi İzmirdeyim ben Phılıps Shoplara bakıyorum şu an için Tefalden Vazgeçtim -
Bütçen müsaitse Braun Çifttabalı olan modelleride düşün derim. -
Yok Braun İstemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X