Şimdi Ara

Philips Aqua Touch S5050 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar yakın zamanda alıp incelemeye tabi tuttuğum tıraş makinesinin videosu. öncelikle 2 haftaya yakın süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Eskiden bir defa daha tıraş makinesi kullanmıştım fakat cildimi tahriş etmiş ve devam edememiştim. Sanırım eski kullandığımda lift and cut özelliği vardı ve sanırım o nedenle tahriş sorunu yaşamıştım. Philips Aqua Touch S5050 de ise hiç tahriş sorunu yaşamadım. İlk bir iki gün tıraş uzun sürerken şimdi sabahları jilete göre çok daha kısa sürüyor ve kılları güzel alıyor.

İNCELEME VİDEOSU

6 ay sonrası
    ÜRÜN YORUMU VİDEOM
    İnceleme ve 6 ay sonrası videodan sonra şimdi de traş olurken çektiğim video ile sizlerleyim. Çok yoğun istek olduğu için çektim.

TRAŞ PERFORMANSI

O kadar kişi bakmış ve belkide ürünü almış ya da vazgeçmiş ancak şuraya 2 kelime yazılmamış :))
    5 yıl önce bir forumda araç arızası ile ilgili bir video paylaşmıştım. 80k kişi bakmış ve bolca teşekkür ancak... (neyse yuttum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 19 Aralık 2019; 14:50:2 >

• Bakanlar ve bu videolardan fayda görenler keşke bir iki kelam bir şeyler yazsalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.