Arkadaşlar philipslcd aldım. 32pfl3605 modeli ama içinden duvara monte ile ilgili hiç bir şey çıkmadı. Daha önce seg almıştım içinden duvara monte edilen askı ve tvye vidalama ile takılan beyaz şeylerden vardı. Ama bunda o beyaz vidalardan da yok. tamam duvara monte metalleri kaliteli markalarda çıkmıyor içinden biliyorum ama o beyaz vidalardan da çıkmadı en azından onlardan çıksa idi seg için monte ettiğim yere asabilirdim. Ayrıca duvara monte şablonuda yok bu nasıl iş anlamadım.
servis gelip kurmuyormu zaten ? benm tv de kutuda bekliyor yarına kurulmayı
Arkadaşlar philips lcd aldım. 32pfl3605 modeli ama içinden duvara monte ile ilgili hiç bir şey çıkmadı. Daha önce seg almıştım içinden duvara monte edilen askı ve tvye vidalama ile takılan beyaz şeylerden vardı. Ama bunda o beyaz vidalardan da yok. tamam duvara monte metalleri kaliteli markalarda çıkmıyor içinden biliyorum ama o beyaz vidalardan da çıkmadı en azından onlardan çıksa idi seg için monte ettiğim yere asabilirdim. Ayrıca duvara monte şablonuda yok bu nasıl iş anlamadım.
Duvara asarken,en ufak bir hata vidalarda paneli tutan kasaya en küçük bir baskı,3-5 ay içinde televizyonunuzu kullanılmaz hale getirebilir,bu durumlarda panel garanti kapsamından çıkar,boş yere risk almayın !
arkadaşım geçen seneye kadar 3000 serilerini için philips yetkili servisleri ücretsiz kurulum yapmıyordu bu sene nasıldır bilemem ama duvara askı ile sorun yaşıyorsan yetkili servisi aramanı tavsiye ederim askı aparatını servisten yaklaşık 40-50 tl arası olur daha fazla derlerse pazarlık yapmayı dene bazen tutuyor:) eğer yinede ben asabilirimdersen yaklaşık 25-30 yl askı aparatı fiyatları ama bi yetkili servisi ara kurulum için.
Ahahahahaha.
3.000 TL'ye TV Al. Bir de bunu duvara asmaları için ayriyetten servis çağırıp para öde.
Şaka gibi.
lcd nin fiyatına bir baksaydın keşke 800 900 arası bişey sadece bu 3000 serisi için geçerliydi geçen sene ama bu sene bilmiyorum???