Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle transmitteri bağladınmız değilmi?
    sanırım half sbs film izliyorsunuz, filmi başlatıp 3d menüsünden yanyana seçeneğini seçtikten sonra görüntüler üstüste gelip tam ekran 3d görüntü oluşuyor başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok direk gözlüklerinizi takın seyretmeye başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

pape..bende olmuyordu bırtek redde oldu..daha oncede bır fılmde hafıften olmustu..baska fılmde olmadı.medıa playerın markası ezcool

Hocam peki senin ezcool 3d film ve dts 5.1 ses destegi veriyormu peki? Bazi cihazlarda dts 2.0 yaziyor sen bu cihazdan dts 5.1 ses destegi ve 3d destegi alabiliyormusun?

Bunun disinda tam modelini yazabilirmisin rica etsem farkli modelleri mevcut cunku ayni markanin.
  • ezchool hd box.. dts seste olması lazım 3d half sbs de ızlıyor mıllet..ben actım fılmı yanyanayı sectım..sonra bırde altta 2d 3d cıktı..3d yı sectım ekranda bulanıklastı..boyle olması gerkemıyormu..ynaynayamı secıcem sadece..bırde 3 dyı secmem gerekmıyormu..brıd eben bunu adjust tutusmu ne onla yapmadım..tv nın kendı ayarlar menusunden gırdım 3d gelmıs oraya menmuye ordan yaptım bu ıslemı..ama sıl soru su..gozluk 5-6 sanıye yesıl yanıp yanıp sonuyor..devamlı yeşil yanarak beklemesı gerekmezmıı..baglanaıt kuramayıncamı sönuyor yoksa gozlukte sarz sorunumu var..sarz falan tutmuyorda kapanıyormu gozluk sızce..sızınkı nasıl..
  • gozlugun ısıgı yanıp yanıp sönüyor..devamlı yeşil yanması gerkemıyormu.benımkınde 5-6 kez yandı yandı söndü sonra tamamen ısık mısık gıttı hep kapalı gıbı..nerde gozlugu kullanan elemanlar..
  • quote:

ezchool hd box.. dts seste olması lazım 3d half sbs de ızlıyor mıllet..ben actım fılmı yanyanayı sectım..sonra bırde altta 2d 3d cıktı..3d yı sectım ekranda bulanıklastı..boyle olması gerkemıyormu..ynaynayamı secıcem sadece..bırde 3 dyı secmem gerekmıyormu..brıd eben bunu adjust tutusmu ne onla yapmadım..tv nın kendı ayarlar menusunden gırdım 3d gelmıs oraya menmuye ordan yaptım bu ıslemı..ama sıl soru su..gozluk 5-6 sanıye yesıl yanıp yanıp sonuyor..devamlı yeşil yanarak beklemesı gerekmezmıı..baglanaıt kuramayıncamı sönuyor yoksa gozlukte sarz sorunumu var..sarz falan tutmuyorda kapanıyormu gozluk sızce..sızınkı nasıl..

hocam ben daha gözlük almadım maalesef :/ keşke olsaydıda sana yardımcı olabilseydim :/
  • sagol pape..beklemedeyım forumu takıp edıyorum..
  • ben de beklemedeyim . lanet olasica darty hala göndermedi gözlükleri.

bu kadar lakayt bir firma görmedim. tv alalı 1ay oldu..beraberinde gelmesi gereken gözlükler gelmedi ..
  • bende dartyden 3tb harıcı hdd aldım gecen hafta sıparıs verdım bu hafta geldı..1 haftada yıne ıyı gelmıs..sehır dısına 1 ayda gıden varmıs..ve suan dartynın sıtesınden baktıgımda kargo bılgılerınde kargo hala yola cıkmamıs gorunuyor..kargo bılgılerınde kayıt bulunamadı dıyor..sıparıs hazırlanıyor gorunuyor..ama musterı hızmetlerı gercekten ıyıydı..baya ılgılendıler.
  • quote:

arkadaslar acil yardım lazım..gozlukler geldı pta 516 ve 215 kit..2 tv de denedık 2 sındede olmadı..yaptıgım ıslemı soyluyorum..tv ıyı actım usb yı takıtm yazılımı 1 sanıyede yukledı..artık 3 d ızleyebılırsınız dedı..tvıyı kapatıp actım kendıne gelsin dedım..sonra tv nın ayarlarına gırdım orda tv ayarlarından baktım 3 d secenegı gelmıs en alta..fılmı medıa playerda baslattım.. yanyana secenegın sectım ekran tam ekran oldu fıolmde..sorna aşağadakı menuye ındım 2 d 3 d vardıu 3 d yı sectım ekran bulanıklastı tabı 3 d oldugundan anırım sonra gozlugu takıtm yıne aynı..aslında bukadar yazmama sanırm gerek yoktu ama ben detaylı anlatmak ıstedıgım ıcın yazdım..bence gozlukte bır sıkıntı var..gozluğu sarz ettık acma dugmesıne basıyorum yeşil yanıp yanıp sonuyor 5-6 sanıye suruyor bu sekılde sonra kapanıyor..yeşilde devamlı yanması gerekmezmı..bırde sanırım bıukac yerde okumustum..3d fılmı baslattgınızda dırek 3d secenegı cıkıyor falan denılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam..yanı ayarlardan 3 d ye gırmem gerekmıyordu..ben kendım ayarladan gectım 3d yı sectım fılm oynarken..bıyerde bı yanlıslıkmı yapıyorum..ne yapmam gerektıgını en bastan tane tane yazarsanız cok sevınecem.uyuz oldum..gozlukte sıkıntı varsa sımdı uğras dur..

Sarj tutup tutmadigi konusunu soyliyim ilk olarak benim gozlugu sarja taktigimda kirmizi isik yaniyor ve bu isik sarj suresince sonmeden kirmizi kalmasi gerekiyor.. 3d goruntuyu acip gozlugu aktif hale getirmen gerek power tusundan sarj olmus gozluk su sekilde tepki vermeli bastigin zaman powera once yesil isik 3 5 kere goz kirpar gibi yanip sonmeli ve daha sonra artik bir isik yanmamali eyer sarj bitiyorsa kirmizi yanip sonmeye baslar ve ikaz verir.. Gozlugu aktif hale getirdiginde 3d goruntuyu ayarla gozlugun tusuna bas karanlikta bu tusa basarken gozlugun camlarina bak camlara isik geliyor gibi olmali .. Bir seyi unutma tv ni guncellemis olman gerekiyor ikinci olarak 3 d goruntuyu actiginda tv nin kumandasindan gelen secenege 3d baslat de eyer secenek gelmiyorsa amblight ozelligini kumandadan actigimiz tusa bas orda 2d/3d secenegini 3 d ye getir unutmaman gereken filmi koyup bu formata tv yi cekmen buda anlattigim sekilde oluyor en son gozlugu acmalisin .. İyi sanslar diliyorum..

• quote:

sagol pape..beklemedeyım forumu takıp edıyorum..

Sende sagol ne demek daha cok yardimlasicaz insallah
  • D İ K K A T

Son tren kalkıyor. Yarın yani 15 Aralıkta Media Markt beşiktaş fulyada doğum günü kampanyası varmış 9705 + 2 gözlük 2699 lira stok adedi 25. Almak isteyenlere duyuruluk.

Ayrıca misafirliğe gittiğim 3 evde SD yayın vardı, görüntüleri görünce midem bulandı desem yeri var. Ayrıca gelen farklı 2 misafirlerimde tv nin görüntü kalitesini farketti uydu alıcımda hd mi diye sordu hayır sd uydu alıcı deyince şaşırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

D İ K K A T

Son tren kalkıyor. Yarın yani 15 Aralıkta Media Markt beşiktaş fulyada doğum günü kampanyası varmış 9705 + 2 gözlük 2699 lira stok adedi 25. Almak isteyenlere duyuruluk.

Ayrıca misafirliğe gittiğim 3 evde SD yayın vardı, görüntüleri görünce midem bulandı desem yeri var. Ayrıca gelen farklı 2 misafirlerimde tv nin görüntü kalitesini farketti uydu alıcımda hd mi diye sordu hayır sd uydu alıcı deyince şaşırdılar.

Fiyat iyiymis kaçırmamak lazım. Ama ben Beşiktaş'tan alsam Ankara'ya kargo ile gönderme şansım oluyor mu. Bunun hakkında bilgisi olan???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mağaza yarın kaçta açılıyormuş?
  • katarmaan valla gozlukte ısık mısık yanmıyor bende anlamadım..ototmaıtk ekrana 3d baslat dıyede gelmıyor..tv nın guncellemesını en son 2 ay once yaptım tv yenı gelkdıgınde yenı yazılımı ındrmıstım..yazılımda eskı degıldır kanımca..menude 3 d secenegıde cıkıyor kendım secıyorum amblıghtı actıgım yerden..yanyana yapıyorum 3 d yı secıyorum bırde..ama gozlukte ısık falan veya ekranda hıcbısey yok..bırde gozluk 3-4 dakıka sonra kapanıyor kendı kendıne nasıl dıcen..3-4 dakka sonra ışık kırmızı yanıp sonuyor kendı kendıne..
  • indiana 8.12.2011 de yeni yazilim yayinlandi.Guncellemeyi yap bir de oyle dene bakalim.
  • ok oğretmen..acaba fılmdenmı dıyorum..suanda 2 tane denedım fılm gıbı kısa seyler..flyıng monsters ve huber kardesler..ıkısıde half sbs 3d..fılmlerdemı bı sıkıntı var acaba..
  • Yine de olmazsa gözlükleri gönder.İnşallah sonuç alırsan 3D görüntü kalitesinden bilgi verirsen memnun olurum.Bir de kaça aldın bu seti...Ben de artık alayım diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 14 Aralık 2011; 15:24:01 >
  • gozluk hepsıburadada ındırımde 150 transmıterda 67..kımse dogru duzgun 3d den bahsetmıyor...gozluktemı sorun var benım ındırıdgım half sbsmı uyuumsuz ..bırı bı fılm soyleısnonu ındırım..hepsıburadayı aradım arız akaydı yapıp yaırn gerı yollıcam..bugece bırkez daha dneeme sansım var bırılerı yardım edecek olursa..
  • quote:

gozluk hepsıburadada ındırımde 150 transmıterda 67..kımse dogru duzgun 3d den bahsetmıyor...gozluktemı sorun var benım ındırıdgım half sbsmı uyuumsuz ..bırı bı fılm soyleısnonu ındırım..hepsıburadayı aradım arız akaydı yapıp yaırn gerı yollıcam..bugece bırkez daha dneeme sansım var bırılerı yardım edecek olursa..

Gözlüğü göndermeden önce çevrende bu tv den veya 8 serisi kullanan varsa dene derim.Yada bulunduğun yerde teknoloji mağazalarında 2010-2011 model 8-9 serisi tv varsa rica etsen denerler herhalde.Ayrıca tv ye bağlı olan transmitterde arızalı olabilir, bunuda gözardı etme.
  • valla transmıterda olabılır.sınopta yasıyorum burda tv kımsede yok..magazalardada yok aynı tv den..trransmıterın ısıgı yanması gerkeıyormus mavı ısık ılk basta yanıyormus bend eısık mısık yanmadı..gozlugu goremeyınce trasnmıter sanırım kırmızıaya donuyor o yuzden..ama transmıter calısmasa tv nın menusunde 3 d ayarları cıkarmıydı..transmıteır soktugumda 3d ayarlarıda gıttı tv den..ben bu ısten bı halt anlamadım..benı bulur zaten boyle seyler..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.