Şimdi Ara

PHİLİPS 8440 vs. SONY RF810RK hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-mdr-rf810rk-ev-sinema-sistemi-kulakligi/ProductDetails.aspx?productId=evsonymdrrf810rk&categoryId=17414


    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-hc-8440-hc-8440-kablosuz-fm-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=5378

    arkadaşlar deneyiminiz bilginiz dogrultusunda bana hangisini önerebilirsiniz. veya bu fiyat aralığında başka kablosuz hangi modlei önerebilirsiniz.
    yurtdışından da türkiyeye kargo gönderen yerden de alabilirim. NEDİR ÖNERİLERİNİZ.







  • arkadaşlar hiç mi fikri olan yok?
  • Iki kulaklik da iyi,sony de stokta var alinabilir.
  • SAKIN PHILIPS ALMA KULLANDIM BU MODELİ TAMAMEN TRAŞ




  • philips için vatana gittim geçen gün.
    sony internet sitesinde görünmüyordu. gittiğimde kayseri vatanda sony rf810rk vardı. 132 liraya aldım. yabancı sitelreden baktıgım kadarıyla sony açık ara önde idi. bende hemen sony i aldım. alır almaz 1 sat içinde geri iade ettim. sesteki hışırıtı evdeki bütün dneemelerime ramen gimedi azalmadı. kanalları deiştirdim antenin yerinin değiştirdim olmadı. bide yazmışlar üzerine Hİ-Fİ diye, lan hışırtılı hi-fi mi olur . zar zor iade edip paramı geri aldım. phlipsi deneme imkanım henüz olmadı ama takip ediorum piyasayı.
  • efpa 1. linkdeki ürün kızılötesi ile çalışıyor. yani kulaklıgın vericiyi görmesi lazım diğer modeller ise temelde radyo dalgaları ile çalıştıgı için böyle bir zorunluk yok. yani bu modeller evin içinde başka odalarda da dinlenebiliyor.

    benim iade ettim ürünün vericisi analogmuş bazılarında dijital yazıo veri iletimi için. aslında kutuda ayzmışlar bu ürün büyük metal parçalardan çelik yapılardan ıvırdan zıvırdan etkilenebilir, eviniz anayol üzerindeyse etkilelenebilir falan filan. çoğu yerde de kablosuz ağların bu tip kulaklıklar için sorun olabileceginden bahsedilmiş. ulan çölün ortasında mı kullanıcaz

    VE ASIL SAÇMA KONU bataryalarını 16 saat sarj ediosunuz ama 11 saat (yanlış hatırlıo olablirim) kullanım süresi oluo. ee ne anladım ben bu işten? kendiniz AAA pilde kullanabiliosunuz. onlarla şarj daha uzun gidiomuş. zor bi mesele kablosuz kulaklık konusunda F/P ürününü bulmak.




  • up..
  • Merhaba,
    Sony Rf810rk kullanıcısı olarak, ses kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim..
    Bence üründeki tek handikap, ürünü bilgisayara bağladıktan sonra hafif bi tısslama olması. Öyle ki bu tısslama müzik dinlerken hafiften hissedilirken, müziği kapatıp sadece hoparlör sesini dinlediğinizde bariz hissedilir olmakta.

    Saturn mağazasında Philips ve AKG K 912 AFC marka, kablosuz ürünlerde denedim ve bu tısslama sesini onlarda duymadım. Artı ses kalitesi bariz bir şekilde AKG de daha kaliteliydi. Tasarım olarak hoşuma gitmediği için AKG yi tercih etmedim. Sonuçta Sony de kalite ve performans olarak azımsanacak bir ürün değil !..

    Ben Sony RF810 u 129 liraya aldım..
    Philips 149, AKG K 912 AFC 169 liraydı.. Yukarda belirttiğim gibi tasarım olarak hoşuma gitseydi AKG yi alırdım.. "Philips ve AKG'nin şarj etmek için Dock üniteleri var, Sony de yok"
    Yinede böyle bir ürün almak istiyorsanız kendi seçiminiz olacak. Ben tasarım a önem verirken, sizler ses kalitesinin bir tık önde olmasına önem verebilirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 2 Şubat 2011; 23:40:37 >




  • Philips SBC-HC8440 Kablosuz Kulaklık PS3 veya xbox360 da kullanılır mı?
  • normal 3.5 luk çıkışı olan her şeyde kullanabilrsin.
  • bende şimdi çıkıp gezeceğim biraz vatanda %25 hafra sonu indirimiyle PHILIPS SHC5100/10 Kablosuz FM Kulaklık. 103 TL

    Bimekste ise Sony MDR-RF810RK Kablosuz Kulaklık: 129 TL Sony'nin handikapı cızırtı varmış deneyeceğim eğer öyle ise direk Vatan a gidip Philipsi alırım 103 TL bişe

    değil haftada 1-2 film izlerim zaten..
  • adige13,

    Diğer başlıkda philipsle ilgili görüşlerimi belirttim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adige13

    bende şimdi çıkıp gezeceğim biraz vatanda %25 hafra sonu indirimiyle PHILIPS SHC5100/10 Kablosuz FM Kulaklık. 103 TL

    Bimekste ise Sony MDR-RF810RK Kablosuz Kulaklık: 129 TL Sony'nin handikapı cızırtı varmış deneyeceğim eğer öyle ise direk Vatan a gidip Philipsi alırım 103 TL bişe

    değil haftada 1-2 film izlerim zaten..

    Philips shc 5100 almayı düşünüyorum, bu ürün hakkındaki görüşleriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim, bir de HC8440 modeli var onunla kıyaslarsak nasıldır acaba?
  • ben PHILIPS SHC5100/10 kullanıyorum gayet memnunum şarjı,sesi,ergonmik oluşu memnunum diğer modeli bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.