Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
66
Favori
165.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • arkadaşlar bu tv'yi bimeksten sipariş geçeceğim sizce +3 yıl garanti uzatmaya gerek var mıdır (237 TL) ?
    Uydu kanallar google play vs hepsi ok
    Tekrar teşekkürler...
    009.25 Update yapmadım.
    ege 1903.. Hayırlı olsun Güle güle kullanın...
    Youtube. Evet for tv uygulaması var. Ben onu güncelledim, oturum açamıyorum :s
    Ve elle apk kurma işini anlatır mısın
    Telefonda kullandığımız uygulamaların (hemen hemen) tümünü apk ile tv ye kurabilir miyiz. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1) google play store'dan terminal emulator uygulamasını indirin
    2) uygulamayı açtığınızda siyah bir komut ekranı gelecek oraya harfiyen aynı şekilde şunları yazın "am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings"
    3) daha sonra Enable unknown sources (bilinmeyen kaynaklar) seçeneğini işaretleyin çıkın.

hemen hemen tv'de kullanılabilecek bütün uygulamarın apk'sını yükleyebilirsiniz. ben daha önce de belirttiğim gibi play store'dan "cihazınızla uyumlu değil" gibi uyarı veren çoğu uygulamanın apk'sını chrome'dan bulup indirip kurdum. harici usb ile apk yüklemeyi denemedim o yolla apk yükleyen de var.

dahili gelen youtube uygulamasını ben de güncelledim play store'dan ama oturum açma sorunu ve mobil cihazla eşleme sorunu olunca uygulama yöneticisinden güncellemeleri kaldır dedim, tekrardan eski sürümünü kullanmaya devam ediyorum. youtube ve facebook sorununa çözüm bekliyoruz :)

• Eyvallah.. Sağol..

Aynı sorunu bende yaşıyorum, logoları düzeltemedim. Tekrar kanal arama favori düzenleme işine de giremedim uğraşamam o kadar. (Tekrar kanal arayınca logolar doğru çıkar mı bilmiyorum ama) listede logo görünümünü kapattım en sonunda o şekilde kullanıyorum. Logolar için çözüm bulan olursa bende öğrenmek isterim.
    + ve - lerini merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler..

markası da : TEC SA-3255 ( 32" - 55")

• ...

• ...
  • Kardeşim baya uğraşmışsın eline sağlık. Çok yardımcı oldun. Gayet iyi duruyor bu şekilde de.

• Arkadaslar philips 55PSU7600 serisini aak isitiyorum yanliz duvara monte olarak kullanicam birde tv unitesini sagli sollu kitaplik seklince yani tvyi montajlayinca solda 15 cm sagda 15 cm mesafa kalicak kitaplikla arasinda.bu mesafa amblight icin sikinti olur mu?

• Merhaba arkadaşlar.10 gün içerisinde 2 adet 55PFS8109 eskitmiş biri olarak yazıyorum.Bu tvde kesin kronik sorun var diyebilirim.İlk televizyonu teknosadan aldım.Neyse arkadaşlar geldi kurulumunu yaptı.Gündüz vakti belli olmayan sorunlar gece olunca ortaya çıktı.Ekranda ışık sızması.Normal olsa hiç uğraşmam ama ekranda silüet var :) Aradım Teknosayı önce iade almadılar zorlayınca tamam dediler.Benim adıma servise gitmiş tv.Servisten aradılar 1 gün sonra.Beyfendi tv de sorun yok,biz sorun göremedik dediler.Sorunu anlattım.Siz gece mi bakıyorsunuz tv ye dedi.Evet dedim.Işık sızması normal bişey gündüz vakti bişey gözükmüyorsa sıkıntı yoktur dedi.Bişey demedim nasılsa paramı geri aldım diye.Uzatmadım paramı aldım ben dedim kapadım.3 gün sonra Vatan Bil. gidip aldım.Ertesi gün gelip kurdular.Gündüz vaktı belli olmayan daha doğrusu üstüne düşmediğimiz ekranda akşam sorunları gördük.Işık sızması ve ekranın 3 4 yerinde beyaz lekeler.Ki bu lekeler gündüz vakti canlı renklerde adamın gözüne giren cinsten.Ardık servisi hala gündüz vakti mi bakıyorsunuz tv ye diyor :) Yarın gelip alacaklar tv yi.Daha da zorlamam bu tvden almam.Gerçekten harika bir tv ama 2 kere de aynı sorunla karşılaştım.Alıcak olanlar 2 kere düşünsün.Resim isteyenler için yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byzasz -- 14 Temmuz 2015; 18:01:11 >

• isacivak kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan bende de var.Hemde 4 adet farklı yerlerde.Ne sonuç aldın.

Orijinalden alıntı: saitates

Arkadaslar philips 55PSU7600 serisini aak isitiyorum yanliz duvara monte olarak kullanicam birde tv unitesini sagli sollu kitaplik seklince yani tvyi montajlayinca solda 15 cm sagda 15 cm mesafa kalicak kitaplikla arasinda.bu mesafa amblight icin sikinti olur mu?

Cevaplayabilecek deneyimli philips kullanicilari yardiminiz bekliyorum...

• arkadaşlar bu sehpadan mevcut, 55" tv'yi koyarsam yanlardan 5 cm taşacak, bu şekilde kullanan var mı veya sorun olurmu denge açısından, bir de duvara monte edebilirim hangi askı aparatını önerirsiniz

http://www.teknosa.com/urunler/110012670/tec-supports-max-55-maxima-ultra-slim-55-hareketli

şu model nasıl sizce?

• Byzasz kullanıcısına yanıt
    Olay ondan sonra çok farklı yerlere gitti. Ondan dolayı burada birşey paylaşamadım. Süreç hala devam etmekte. Tamamıyla bir sonuç aldığımda uzunca bir mesaj yazacağım.

Ama özet olarak anlatmam gerekirse parlak alanlardan dolayı hiçbir şey yapmıyorlar. Sadece sana parlak alanların nasıl oluştuğu hakkında güzelce bir bilgi veriyorlar o kadar. Kısacası bu TV'yi aldığıma alacağıma bin pişmanım diyebilirim... Şans işte; bu sefer yüzüme gülmedi...

Note 4 icin miracast ile ekran goruntusunu yansitamadim ayrica bir bilen lutfen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 15 Temmuz 2015; 12:26:53 >

allaha şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

lg'deki gibi saçma memory hataları filan da vermiyor.
  • lolipop için philipse e-mail yollasak aslında toplanıp. pfs8109 kullanıcıların tamamı atarsa düşünürler belki. kaldırır diye düşünüyorum. lolipop kitkattan daha fazla donanım gerektirmiyor sonuçta.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.