Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
66
Favori
165.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1...77...152153154155
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kurtarmaz. tamamen ölmüş. en son bu haldeyken ben de 1000 liraya birine verdim gitti. paneli sağlam diye.

• Hocam açıkçası, bugün yine götürdüm, bıraktım.. Yapan kişiye de 'galiba artık gitti bu, sen alıyor musun tv leri' diye de sordum.. Bakarız dedi... Sanırım ben de dediğiniz gibi bırakacağım bu gidişle...

Philips e bayılıyorum, hele ki ambilight olayı... Ama malum...

Yeni ne alınabilir, fikir önerilerine açığım.. Tcl, thomson vs... 75"düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ne kendi elim vardı TV ile uğraşmaya, ne de tamirciye götürmeye. Yaptırsam en fazla 1 yıl dayanır, artık yavaştan vedalaşma zamanı geldi gibi. Paneli sağlam 55 inç. 3d gözlükleri, kumandası ve kutusu dahil eksiksiz olarak sizce ne kadara gider? Sahibindene koymayı ya da tamirciye vermeyi düşünüyorum, eğer farklı bir şekilde değerlendirilemeyecekse. Panele manzara yapıştırsam tablo gibi dursun salonda olmaz mı :D, Projeksiyon ile idare ediyorum, sene sonu adam gibi bir TV almak istiyorum kasım indirimlerinde.

Bu sene çok iyi fiyata LG-Samsung-TCL alanlar oldu, ben TV yerine büyük boyutlu monitör almayı da düşünüyorum, 49 üstü. Samsungun 55 inç var sanırım kavisli. Profesyonel/endüstriyel/kurumsal ekranlar da alınabilir, uzun süre açık kalmaya dayanaklı oluyorlar. Viewsonic, Dahua vs markalar gördüm. TV artık bitti, hdmi çıkışı olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 2 Nisan 2026; 12:39:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım, mantıklı.. Tv devri bitti evet.. Hdmi den devam.. Ben de öyle kullandım hep..

Ben onvo aldım qled. on numara. ambilight işi sona erdi o kadar para verilmez philipse artık.

• Sorma hocam, aynen katılıyorum.. 15 yıldan fazladır ambilight için philips kullandım, farklı modellerini... 49" 8109 a sanırım veda edip, normal Google tv ile devam edeceğiz gibi görünüyor.. Aynı düşüncedeyim sizinle.. Aslında bende philips hue de var ve 8109 ile uyumlu ve de gerçekten farklı ambiyans oluşturuyor ama gel gör ki philips tv hantallığı ve şu son aylardaki çözülemeyen sıkıntıları...

3d bilmiyorum sizin için önemli mi ama ben seviyorum ve sanırım yeni tv lerde 3d kalmadı..

8109 hem 3d aktif, hem 4 side ambilight, hem Android, hem q klavye uzay kumanda vs... İşte dediğim gibi bir yere kadar...

Şu an öyle bir düşüncedeyim ki dijitsu ya okeyim :) :) sorun çıkartmasın yeter :) :)

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.