Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.521
Cevap
77
Favori
281.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende burda gördüm ve denedim bağlandı. Dedim ses sistemini de deneyeyim ona da banlandı. Ama şu oldu. Bende 55PUS7304 var. Ses sistemine bağlandım TV nin sesini kesti direk ses sisteminden verdi. Ve tek kumandayla ikisini kontrol edebildim. Yani Tv nin kumandasından sese bastım 5.1 in sesini kontrol ettim. Tv yi kapattım açtım otomatik bağlancak mı diye bağlanmadı. Eşleşmiş cihazlarda ses sistemi tanımlıydı ama bağlanmadı.

    Ses sistemini açınca direk blueetooth menüsüne geçmediği için ve her seferinde source den onu açmayayım diye düşündüm. Ancak bağlantı olmadı. Tv den tekrar arattırdım ve bağlandı. Bu seferde TV kumandası ile tv sesi açılıp kapandı ve tv nin sesini kesmedi. Ayarlarla da hiç oynamadım. Sonra da uğraşmadım. Yine denemek lazım.
  • anladım dostum ,her seferinde eşleştirme yapmak gerekirse çok konforlu olmaz bende beats solo kulaklığı bağladım , tv nin sesi kesildi ve ses kontrolünü kumanda ile yaptım ama tv ses ayarlarında en yüksek seviyeye geldiğimde bile ses çok düşüktü fazla kurcalamadım belki başkaca ayarları vardır.
  • Sesi yine de kulaklıktan açmak gerekiyor galiba. Kulaklık en son ayarlı seste kalmıştır muhtemelen. Kurcalamaya devam edicez :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben optik çıkışa bağlı bir kulaklık kullanıyorum ve çok memnunum bu şekilde kullanmaktan ama bu bluetooth kulaklık konusunuda deneyip açıklığa kavuştururuz merak edenler için. ben şimdi etrafa hue dizme işine geçeceğim, hue konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım edebilecek varsada sormak istediklerim var .
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Valla aynı noktadayız hocam :) hala karar veremedim. Düğün yaklaşıyor artık kesin kararı verip almam lazım.

    Philips'e daha yakınım ama tam anlamıyla karar veremedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Safakozan

    Ben aldım. Bluetooth klavye/Mouse. Hatta televizyondaki android oyunları oynayabiliyorsunuz bu klavye ile. (Benim tercihim ps4 kolunu tanıtıp oynamaktan yana.)

    Klavyeyi 0,1 tl yazdılar faturaya, fotoğraf da atabilirim.

    Bu olay tamamen o an mağazadaki satış temsilcisinin keyfine bağlı.

    Hafıza kartını iş yerinde unutmuşum, bu akşam canon eos 600d ile video çekip atacağım. Dün bir de bütün günü yatarak geçirdim. Mikrop kaptık herhalde, boğaz ağrısından yutkunamıyorum bile. Video bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın.
    2-3 hafta öncemi aldınız. o zman logitech bundle kampanyası vardı. 2019 philips tv ler yanında logi klavye hediye veriyor idi. yoksa 0,1 tl gösterme şansı olmuyor.
    normalde tv de indirim yapıp onları hediye gibi verebiliyorlar ama bu tv de merkez indirim vermiyor vatanda(vatana özel ürün olduğu için).




  • Uygun olan biri, alttaki linkin performansını 58pus7304 ile kaydedebilir mi acaba? @andreoni hocam 55 için çekmişti, arada kalan arkadaşlar için (benim gibi) ips ile karşılaştırabilmek açısından yardımcı olur:) Malum fiyat farkı indirimlerle 750tl civarında oldu.

    https://www.youtube.com/watch?v=3VZFpwlXKpg&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    4k cihaz dediğin tv'ye hdmi ile bağlanan cihazlarsa, o dediğin hdmi 2.0'ın kapasitesi oluyor.

    Ama direkt tv'nin kendi uydu alıcısı veya içindeki player kullanılırsa paneline ve işlemcisine göre 100 hz'te 1000 hz'te verebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 22 Ekim 2019; 4:55:18 >
  • an_believab_il kullanıcısına yanıt
    Ben note 9 ile çekmiştim. Daha iyi yada kötü video çeken bir telefonla fark olabilir. Yandan karşıdan çekilmesi de lazım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar özellikle tv de oyun oynayan arkadaşlara sormak istiyorum, oyun modu ve hdr oyun modlarında parlaklık ve keskinlik çok yükseliyor ama renk doygunluğunu yükseltsenizde renkler yoğunluğunu kaybediyor gibi geliyor bana grileşiyor sanki, ben monitör modunda kullanyorum genellikle yıllardır monitörde oyun oynadığım için en doğru renkeri sanki burdaymış gibi kullandığım denediğim birçok tv dede bu böyle bence genelde oyun modları tahammül edilemez şekilde patlatıyor görüntüyü belki benim alışkanlıklarımlada alakalı olabilir siz nasıl kullanıyorsunuz veya tavsiye edeceğiniz bir ayar varmı.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Tam Philips 55PUS7304 (the one) alacakken kafam tamamen karıştı.

    LG SM8600PLA nanocell teknolojisi mi?

    Yoksa Samsung 55Q60RA QLED TV mi?

    Bu yazdığım iki TV'ye göre 7304 ü kıyaslar mısınız?

    Teşekkürler.
  • Ben de ald9ım 58PUS7304. Kurulum yarına kısmetse.
  • remred R kullanıcısına yanıt
    Bende çok kararsızım şuan hocam, ama belirttiğiniz modeller ile arada 1000 TL fark var.
  • remred R kullanıcısına yanıt
    Ambilihgt için philips tercih ettim. Görüntü farkını anlamayız evde. Birinin siyahı iyidir diğerinin kırmızısı. Benim kafam hiç karışmadı. Hepsini araştırdım ve philips te karar kıldım. 7303 alacaktım baktım yeni çıkmış 7304 aldım. Önemli olan sorunsuz olsun. Hepsi aynı. Ambilight farklı :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Android TV arayüzünden memnun musunuz yorumunuzu rica ederim. LG ile arada kaldım, LG kumandasını mouse gibi kullanabilme ve arayüz dışında kafamda ki model 58PUS7304. Ama bu 2 durum kafamı kurcalıyor sadece :)

    Teşekkürler.
  • Bocaboston B kullanıcısına yanıt
    Bilmem bi sıkıntı yok şimdilik. Rahatsız olduğum bişey yok şükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TV'si kurulanlar Aida64 kurup özelliklerine bakabilir mi? Bu TV 4K ve 3GB ram olarak geçiyor özelliklerinde. Aida64 ekranı 1920x1080p ve rami de 2GB gösteriyor. CPU ise 4 çekirdek A53 olarak doğru şekilde gösteriyor. Sizin okumalar nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ekim 2019; 21:49:5 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

    55pus7304. 3gb ram diye hatırlıyorum bende. Bu ekranda 2 gb. Bilgisi olan? 7303 olanlar da böyle baksa karşılaştırsak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Başka programlar ile de baktım. Ram 2gb ve ekran 1080p. Sanırım programlar değerleri doğru okuyamıyor. Ekran boyunu da 49,5 inch gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an pus7304 serisinin 55 inç ve 58 inç modelleri hemen hemen aynı fiyat,58 inç almak daha mantıklı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.