Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.521
Cevap
77
Favori
281.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mahhhiro M kullanıcısına yanıt

    Bunu 58pus7304'e mi kurdunuz hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'ye USB ile son güncellemeyi yükledim android 11 e yükseldi. Fakat Zank remote ile daha önce arka plan uygulamalarını görüp kapatabiliyor iken güncellemeden sonra arka plan uygulamaları gözükmüyor. Aynı durumu yaşayan yada kontrol eden var mı acaba ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahhhiro M kullanıcısına yanıt
    Kanal ve uygulama yedeğini nasıl aldınız acaba ? Güncellemeden sonra TV kasılmaya donmaya başladı, fabrika ayarlarına dönüp temiz kurulum yapmak istiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PELOTON kullanıcısına yanıt
    -Ayarlarda, kanallar-kanal listesi kopyalama-usb ye kopyala
    -Uygulama yedeklemeyi x-plore uygulaması ile Uygulama yöneticisi-Yüklü içinden istediğim uygulamaları secip usb ye gönderiyorum.
    Temiz kurulumu tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PELOTON kullanıcısına yanıt
    And.9 da ben de Simple Control uygulaması ile arka plan uygulamalarını görüp kapatıyordum, and.11 de arka plan uygulamalarını göstermiyor, bu tarz bikaç uygulama denedim olmuyor.

    Bir uygulama var, tvQuickActionPro, kumandayı proğramlayıp kısayollar falan ekleniyor, arka plan uygulamlarını bununla kapattığımı hatırlıyorum ama uygulama çok da stabil çalışmıyor, yeni versiyonları varsa denenebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahhhiro M kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkür ederim, kasmanın sebebini buldum zank remote uygulaması imiş kaldırınca sorun düzeldi. Daha önce de bu tür sorunlar çıkardığını duymuştum ama güncellemeye kadar bende sorunsuz çalışmıştı. Madem arka plan 11 ile gözükmüyor uygulamaya da gerek kalmadı zaten. X-plorer uygulaması için uygulamaların ayarlarını da yedekliyor mu yoksa sadece apk olarak mı alıyor ? Tekrar teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PELOTON -- 5 Nisan 2023; 17:32:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PELOTON kullanıcısına yanıt
    X-plore ile sadece apk yedekliyorum, root suz cihazdan data alamazsınız zaten.

    #Simple Control u tavsiye ederim, telefonda olduğu gibi navigasyon tuşları geliyor, gizleyip kısayol atatabiliyorsunuz, logitech mouse ile bilgisayar kullanır gibi kullanıyorum tv yi.

    #tvQuickActionPro harika bir apk, kumandadaki kullabmadığınız tuşlara, ben renkli tuşları tercih ediyorum, uzun,kısa,çift basarak istediğiniz uygulamayı veya ayarlardaki kısa yolları tek tuşla açabiliyorsunuz, stabil versiyonu tek tek denemeniz lazım, ufak çocuk var kumandayı alınca yanlış basınca geri dönemiyor, ama favori uygulamam diyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bende de bu tvden var da android 11 nasıl geçebilriim, bu bilgiayar işlerinden pek anlamıyorum da

  • 50PUS7304 model telvizyonumu haftasonu Android 11 sürümüne güncelledim.

    Usb güncelleme ile yapayım dedim ancak cihaz için yeni yazılım inmiyor o şekilde.

    Ben de aşağıdaki siteden cihazıma uygun olan TPM191E ye uygun olan şu romu indirdim.


    https://download.p4c.philips.com/cgi-bin/eula.pl?ctn=55OLED935/56&dct=FUS&link=https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55oled935_56/55oled935_56_fus_aen.zip&ofn=FUS_TPM191E_201.0.215.200_prod.zip&scy=DE&slg=DEU


    Zipten çıkan Autorun.upg mi ne böyle bir dosya var, onu doğrudan flaş belleğin ana klasörüne koydum ve tvye takınca tv gördü, yükleme başladı.


    Baştan söyleyeyim ilk anda baya laglı çalışmaya başladı cihaz.

    Ayrıca Nebula Manager kullanıyordum çalışmadı ve markette de bulamadım.

    Button Mapper ve TvQuickActions kullanıyordum daha önce. Bu ikisi birden çalışıyormuş o yüzden kasılmalar oluyordu.

    Button Mapper'ı kaldırdım. Kasılmalar düzeldi.

    Ayrıca TvQuickActions programında Uygulamaları Bağla gibi bir ayar vardı sanırım onunla bir tuşa ekranın altında çıkan dock tarzı bir uygulama listesi ekledim ve Nebula yerine onu kullanmaya başladım.

    Yalnız rom üzerinden güncellediğim için sanırım bir sürü ön yüklü uygulama çıktı. Onları temizlemem gerekti. Neyse ki çok zor değil. Üstteki uygulama listesini aktif ederseniz oradan daha kolay kaldırılıyordu sanırım.


    şuanki haliyle gazet güzel oldu.


    Bu arada sanırım Android 11 Android 9 dan az birşey daha ufak dosya boyutu olarak. En azından hafızayı doldurma gibi bir olayı olmadı.


    Not: Eski versiyona nasıl dönüldüğünü bilmiyorum. Güncellemeyi yapmak isteyenler için bir bilgi vermek istedim. Ben sorun yaşamadım ancak sorun yaşayıp geri dönmek isterseniz nasıl yapıldığını iyi araştırın.



    Siteyi de ekliyorum.


    Philips 58PUS7304 İNCELEME.
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.toengels philips blog
    Philips: Download Latest TV Firmware / TV Software - Download der neuesten TV Firmware / Software Versionen - Toengels Philips Blog
    https://toengel.net/philipsblog/firmware-download/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

    hcam bende verdiğiniz linkten indridim flaşa yükledim ama flaşı tvyi takınca tv görmüyor, acababaşka ayar vs gerekiior mu?

  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Hocam, tvde yüklü sürüm ve güncelleme için indirdiğiniz sürümler hangileri? Doğru sürüm olup olmadığını teyit edelim de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

    50PUS7304 televizyonumu Android 11 e güncelledikten sonraki deneyimlerim şu şekilde;


    -Öncelikle bazı uygulamaları artık cihazımda yok. Mesela Nebula Manager markette görünmüyor ve yüklü olan da güncelleme sonrası hata verdi ve açılmıyor. Mecbur kaldırmak zorunda kaldım. Harici yüklenen uygulamalar için gerekli bir araçtı Nebula, ancak farklı bir çözüme geçmek zorunda kaldım.(böyle daha güzel oldu gerçi)


    -A11 güncellemesiyle bir çok uygulama yüklendi. Onları tek tek kaldırmak zorunda kaldım. Yine de A11 dahili hafızada A9 a göre daha düşük yer kaplıyor gibi geldi bana. Cihazı şişirme gibi bir durum olmadı, aksine rahatladı diyebilirim.

    -Kumada tuşlarına fonksiyon atamak için Button Mapper ve Tv Quick Actions kullanıyordum. Tuşlarla ilgili biraz sıkıntı yaşadım. Button Mapper'ı kaldırdım ve her istediğimi Tv Quick Actions ile yapmaya başladım. Pro versiyonunu tavsiye ederim, güzel ve başarılı bir uygulama.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.vodik7.tvquickactions&hl=tr&gl=US

    Nebula Manager yerine de bu uygulamanın Dock özelliğini kullanıyorum. İstediğim bir tuşa atama yapıp (ben TEXT tuşuna atadım) ekranın alt kısmında istediğim tüm uygulamaları tek sıra halinde gösteriyor.

    Tv Quick Actions ile açık kalan son uygulamaları da kapatmayı ekledim. Ancak bu işlem pek de çalışıyor gibi gelmedi.


    -Muhtemelen Tv Quick Actions kaynaklı olabilir ama bazen yön tuşları basılı kalıyor gibi imleci sürekli hareket ettiriyor. uygulamayı bi sıfırdan yükleyip deneyeceğim bu sorunu.


    -Cihazda güncelleme sonrası harici yüklediğim video izleme uygulamalarımdan birisindeyken görüntü ayarı yaptım. Android 11 e geçtikten ve bu ayarı yaptıktan sonra izlediğim tüm videolarda akıcılık çok iyi oldu. Videonun çözünürlüğü 480p yazıyorken bile akıcılığı çok iyi oluyor. Ayarları müsait olunca çeker paylaşırım.

    Belki de cihazım Android 9 dayken birşeyler görüntü motorunu kısıtlıyordu ve güncelleme sonrası bu sorun ortadan kalktı. Her türlü televizyondan memnuniyetim bir anda arttı diyebilirim.



    Genel olarak memnunum A11 güncellemesinden.





  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Hocam, ben flaş belleği önce tv nin ayarlarında Güncelleme kısmındaki Usb den Güncelle seçeneğinin yardımına göre formatlamıştım. Ardından aynı kısımdan cihaz tanımlama gibi bişey vardı onu yaptım.

    Sonra indirdiğim zip dosyasından çıkan Autorun.upg yi (Tv/Ayarlar/Güncelleme kısmının Yardım menüsünde yazdığı şekilde, isminde başka bişey olmayacak) flaş belleğin direkt içine attım. kesinlikle klasöre falan atmıyoruz.


    Bu şekilde gördü güncellemeyi.

  • son birkaç aydır dahili uyduda sinyal yok ekranı çıkıyor karşıma. giderek de sayısı artmaya başladı. fişten çekip başlattığımda kimi zaman da sadece kumadadan kapatıp beklemeye aldığımda düzeliyor. ama sonuncusu 2 gündür düzelmedi.

    bu sorunla karşılaşan oldu mu başka?

    sadece dahili uydu kullanıyorum çanak veya box yok.



    Philips 58PUS7304 İNCELEME.
  • saklubilig S kullanıcısına yanıt

    Hocam, dahili uydu alıcı zaten bir çanak anten kablosuna bağlanıyor. Sizde de çanak anten ile ilgili sorun olmuş olabilir. Apartmanların merkezi sistem uydu dağıtıcısı olur, o kutudaki çıkışlar zaman zaman arızalanıyor. Eğer fazladan boş çıkışlar var ise kendi kablonuzu farklı bir çıkışa takıp deneyebilirsiniz.

    Eski oturduğum binada benzer sorunu sık sık yaşıyorduk. Boş çıkışlar da arızalıydı o evdeki dağıtıcıda. Çözüm için dağıtıcının komple değişmesi gerekiyordu. Ben de binadan taşınarak çözmeyi seçtim Philips 58PUS7304 İNCELEME. 

  • TV takılmaya başladı ses kısarken ya da açarken takılıyor birden kısılıyor ya da birden açılıyor ses. Netflix, BluTV ve diğerlerinde takılmalar oluyor. Bu tür problem yaşayan olduysa çözümü varsa yardımcı olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de mevcut, özellikle ilk açıldığında kanal değiştirme ses açma kısma vs işlemleri uzun bir beklemeden sonra hepsini birden şeklinde yapıyor. Son yazılım güncellemesinden sonra başladı özellikle. Sanırım temiz kurulum istiyor ama bütün programları tekrar yüklemek ve ayarları yapmaya üşeniyorum şuan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt

    3 ay önce 50PUS7304 tvyi Android 11 e güncellemiştim. Sonrasında aynı sorunu ben de yaşadım. Yukarıda deneyimimi paylaşmıştım.

    Muhtemelen kumanda tuşlarını özelleştirmek için kullandığım uygulamadan kaynaklı diyordum.

    Sizlerde Button Mapper veya TvQuickActions gibi programlar var mı?


    Eğer yoksa belki de kumandayı tekrar eşleştirmemiz gerekiyor olabilir.

    Bu da çözüm olmazsa muhtemelen temiz kurulum gerekecektir.


    Android 11 güncellemesi sonrası başka sorun yaşayan varsa paylaşılırsa belki sebeplerini bulabiliriz.

  • PELOTON kullanıcısına yanıt

    İlk açılışta muhtemelen tv kasılıyor biraz ondan yapıyordur hocam.

    Bende de alakasız zamanlarda birden tuş takılı kalmış gibi hareket ettiği oluyor.

    Çok sık karşılaşmıyorum. Karşılaştığımda bi açık uygulama temizliği yapıyorum Ram Cleaner ile. Tuş özelleştirme uygulamasını tekrar açıyorum. Sonrasında pek sorun yaşamıyorum. Tuş özelleştirme uygulaması kullanmıyorsanız yazılımsal sorun vardır.

  • benim tv de de sağ üst köşede ve ortaya doğru tozlanma olmaya başladı 2 sene sonunda. açıp temizlenir mi acaba

  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.