Şimdi Ara

Philips 55PUS8807 Kısa İnceleme, Değerlendirme ve Görüntü Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV öneri, konuları belli kişilerin ticari alanı olarak kullanıldığı için ve forumda buna izin verdiği için konuyu siliyorum. Kişisel ticari alanlar yaratılmak istense de burası bir öneri ve tavsiye forumu. Para karşılığında potansiyel alıcıların kafasını bu şekilde karıştırılması doğru değil. Ortada para olmasa dahi bunun yanlış olduğu anlamını değiştirmez.

Şimdilik TV formunu ve DH'yi kullanmama kararı aldım, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 19 Aralık 2022; 13:39:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Philips 55PUS8807, 2023 yılında piyasaya sürülen, üst seviye bir 4K UHD televizyondur. Bu model, gelişmiş görüntü teknolojisi, Android TV işletim sistemi ve çok çeşitli bağlantı seçenekleri sunar.

İnceleme

55PUS8807, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Metal ayakları ve ince çerçevesi TV'ye zarif bir görünüm kazandırır. Görüntü kalitesi etkileyicidir ve HDR10+ desteği ile geniş bir renk yelpazesi ve yüksek kontrast oranları sunar.

Android TV işletim sistemi kullanıcı dostudur ve geniş bir uygulama yelpazesine erişim sağlar. Dahili Chromecast desteği, akıllı telefonlar veya tabletlerdeki içerikleri TV'ye yansıtmanıza olanak tanır.

Görüntü Ayarları

55PUS8807, görüntü kalitesini optimize etmek için çeşitli ayarlar sunar. En iyi görüntü deneyimi için aşağıdaki ayarları kullanmayı düşünebilirsiniz:

• Resim Modu: Canlı
    • Parlaklık: 50
    • Kontrast: 60
    • Netlik: 0
    • Renk: 50
    • Ton: Sıcak

Bu ayarlar başlangıç noktası olarak kullanılabilir ve kişisel tercihlerine göre ince ayar yapılabilir.

Sonuç

Philips 55PUS8807, görüntü kalitesi, özellikler ve kullanıcı dostu arayüzü ile üstün bir televizyondur. İster film izlemek, oyun oynamak ister içerik yayınlamak iste, bu televizyon mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hareketli sahnelerde herhangi bir sıkıntı var mı?
    Donma takılma vs
  • ışık sızma videosunu ambiliht kapalıyken çekmen lazım ki anlayalım tekrardan çekebilir misin ve karanlıkta. her açıdan sağ sol tam karşısı

• BU ARADA TAMAMEN ŞANS İŞİ. BİRİSİ DE AYNISINDAN ALMIŞ ŞU GÖRÜNTÜYE BAKIN. VE SERVİS YAPACAK BİRŞEY YOK DEMİŞ. YAZIK

Philips 55PUS8807 Kısa İnceleme, Değerlendirme ve Görüntü Ayarlarıwww.sikayetvar.com
    Philips TV Ekran Bulutlanması Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv/philips-tv-ekran-bulutlanmasi-sorunu
  • thedemirr T kullanıcısına yanıt

Müsait olduğum bir ara çekerim. Fakat ışık sızması vs. hiç yok. Zamanla ileride olur mu bilemiyorum, olursa zaten buradan bilgilendireceğim. Zaten kafamı kurcalıyan Ram olayı var onu çözmeye çalışıyorum. Eğer tahmin ettiğim olay var ise ürünü iade edeceğim. THH başvurdum zaten cevap bekliyorum.

• FrankMartin87 F kullanıcısına yanıt

Yok hayır hiç bir yerde hiç donma kasma yok. Fakat daha uzun süreli kullanımda neler olur bilemiyorum. Kullandıkça göreceğiz.

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Ram olayı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: thedemirr

Ram olayı nedir?

Ürün'de 4 GB ram olması gerekiyor. Hangi programla denersem deneyim örnek olarak AIDA64 ile sistem bilgilerine baktığım da Ram 3 GB gözüküyor. Ben bunu Philips Türkiye'yi özellikle arayıp sordum almadan önce ve 4 gm ram var dediler, zaten harici tüm sitelerde 4 gb ram gözüküyor. Yetkili servisi aradığım da net cevap alamadım. Philips Türkiye ile mailleştik, ürünün 4 GB ram olduğunu ve 3.taraf yazılımların ne gösterdiği bizi bağlamaz gibi bir cevap verdiler. Bende o zaman yetkili servisinize söyleyin ürünün bana 4 GB ram olduğunu kanıtlasınlar dedim. Ben kendilerine resimleri çekip attım, sistem bilgilerinde ram 3 gözüküyor. Satın aldığım MediaMarkt (Online üzerinden) baya ilgilenmeye çalışdılar fakat hala geri dönüş alamadım.

Ben de en sonunda MediaMarkt'a bir mail daha atıp, artık beklemeyeceğimi ve THH başvurup belirtilen özelliğin dışında bir ürün satıldığı için iade talebi açtım. Ben 3 haftadır net cevap almaya çalışıyorum işte şundan dır bundan dır diye fakat artık ürünün 4 GB olduğunu düşünmemeye başladım. Ayrıca MediaMarkt sanki 1 ay süresini geçirmeye çalışıyor gibi geldi bana ondan 1 ay dolmadan başvuru yaptım.

Fakat üründen memnunum her hangi bir sorun yok ama 4 olması gereken Ram neden 3 olsun ki. Yada belki de 4 Gm Ram vardır farklı nedenlerden dolayı öyle gözüküyordur o zaman gelsin servisiniz bana göstersin açıklasın diyorum. Aldığım ürünü bilmeye hakkım var benim.

Eğer ürünü iade edebilirsem bu sefer 65 inc büyüklüğe çıkıp yine philips alıcam büyük ihtimalle. Bu sefer Mini Led alacağım. Philips 65PML9507.

Bakınız;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 20 Kasım 2022; 1:47:10 >

• 3 gb ram olması etkiler mi peki? Yavaşlık olarak hız olarak yani olumsuz olarak etkiler mi?

• thedemirr T kullanıcısına yanıt

Tabiki de etkiler. Android cihaz olduğu için ram ve işlemci iyi bir seviyede olması lazım.

• Sana zahmet akşam müsait olunca karanlık da ki ışık testi de atarsan çok sevinirim
  • Merhaba bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama ips panel olduğu için beklemedeyim.50 inch olanı mva panel ama ekran küçük işte.Siyah başarısı nasıl 1600:1 kontrast bu ips panelde var mı? Ayrıca yabancı forum sitelerinde de kontrol ettim.puss8807/12 ile biten ürünlerde de 4 gb ram görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamgibiadam -- 21 Kasım 2022; 14:32:13 >
  • adamgibiadam kullanıcısına yanıt

Siyah görüntüsü bence gayet iyi. Sitelerde 4 gb gözüküyor bende biliyorum hatta philips ile mailleştiğimiz de onlarda 4 gb ram olduğunu söylediler fakat sistem bilgilerinde 3 gb gözüküyor. Başvuru yaptım beklemedeyim, en azından bir açıklama yapacaklardır.

• Son durum nedir
  • Bir gelisme var mı hocam. 55" olanını kullanıyorum. aynı değerler bende de mevcut.
  • @seboist322 Konu edit.

• SA , PUS8807 modellerindeki

Android uzerinde tam ekran sorununun cozumu varmi.Ekran genisletme vs gibi ozellikler TV modunda calisiyorken , Android modunda calismiyor. Haliyle disney , netflix vs tam ekran olmuyor , tavsiyeniz var mi?

• Arkadaşlar tvnizdeki görüntü ayarları nedir ben pek memnun değilim görüntüsünden ayarlarıda tam anlamıyla beceremedim var mı şu ayarı yapın daha iyi olur diyen
  • Arkadaşlar 55PUK7150 serisi android destekli tv sahibiyim. Ancak google store da disney plus yer almamakta. Nasıl dahil ederim. Bu sorunla karşılaşan var mı , yardımcı olabilirmisiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.