TV öneri, konuları belli kişilerin ticari alanı olarak kullanıldığı için ve forumda buna izin verdiği için konuyu siliyorum. Kişisel ticari alanlar yaratılmak istense de burası bir öneri ve tavsiye forumu. Para karşılığında potansiyel alıcıların kafasını bu şekilde karıştırılması doğru değil. Ortada para olmasa dahi bunun yanlış olduğu anlamını değiştirmez. Şimdilik TV formunu ve DH'yi kullanmama kararı aldım, iyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 19 Aralık 2022; 13:39:25 > |
Philips 55PUS8807 Kısa İnceleme, Değerlendirme ve Görüntü Ayarları
Philips 55PUS8807, 2023 yılında piyasaya sürülen, üst seviye bir 4K UHD televizyondur. Bu model, gelişmiş görüntü teknolojisi, Android TV işletim sistemi ve çok çeşitli bağlantı seçenekleri sunar.
İnceleme
55PUS8807, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Metal ayakları ve ince çerçevesi TV'ye zarif bir görünüm kazandırır. Görüntü kalitesi etkileyicidir ve HDR10+ desteği ile geniş bir renk yelpazesi ve yüksek kontrast oranları sunar.
Android TV işletim sistemi kullanıcı dostudur ve geniş bir uygulama yelpazesine erişim sağlar. Dahili Chromecast desteği, akıllı telefonlar veya tabletlerdeki içerikleri TV'ye yansıtmanıza olanak tanır.
Görüntü Ayarları
55PUS8807, görüntü kalitesini optimize etmek için çeşitli ayarlar sunar. En iyi görüntü deneyimi için aşağıdaki ayarları kullanmayı düşünebilirsiniz:
- Resim Modu: Canlı
- Parlaklık: 50
- Kontrast: 60
- Netlik: 0
- Renk: 50
- Ton: Sıcak
Bu ayarlar başlangıç noktası olarak kullanılabilir ve kişisel tercihlerine göre ince ayar yapılabilir.
Sonuç
Philips 55PUS8807, görüntü kalitesi, özellikler ve kullanıcı dostu arayüzü ile üstün bir televizyondur. İster film izlemek, oyun oynamak ister içerik yayınlamak iste, bu televizyon mükemmel bir seçimdir.