Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
25
Favori
83.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    8602'yi mağazada incelediğimde bende ısınması ile ilgili biraz tereddüt etmiştim. O zaman kötülemek yerine metal kasadan dolayı böyle, parlaklık seviyesi en yüksek televizyon bu ondan böyle gibi şeyler söylemişlerdi. Magazada calısanlara güvenmeyin. LG 5 tv satışı yapana 3 gün bedava tatil verdiği için doğrusu yanlışı nedir bilmeden sadece satmaya calısıyorlar. Bu samsung sony philips içinde eminim aynıdır.

    not:8503 aldım
  • 4600 ₺ ye teknosadan aldim bunu ama bana teshir oldugunu soylemediler kargo bekliyorum bayramdan sonra teslim alicam teshir olmasinda bir sorun varmi teshir kullananlar sorun yasadilarmi acaba iade etmelimiyim acaba ayrıca her yerde teshir kalmis bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husnuyildiran kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürün demek bildiğin aldığın tv'yi artık ne kadar zamandır mağazada ise uzun süreli millete tanıtım amaçlı sergilemek demek sorun çıkarmı çıkmaz mı bunu bilemem onunda garantisi oluyor sonuçta.

    Bu tarz ürünlerin fiyatı daha ucuz olmalı siz ise zaten satış fiyatı 4500-5000 tl normal fiyattan aldığınız anlama gelir şayet teşhir ise iade isteyin bu benim tabi ki şahsi fikrimdir...

    Gelenim konuda ki ısınma olayına benim kendi düşüncem kendine has çerçevesi ile alakalı olduğu yönünde üstüne birde ambilight olunca üst kısım evet ısınıyor ama bunun soruna neden olduğu görülmedi..

    Ayrıca bu satış anında başınızı şişiren elemanlara güvenmeyin tv için hangi model olursa olsun; iyide dese kötüde dese siz kendiniz inceleyin kararınızı verin. Bu tv'yi diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ambilight oluyor geri kalanlar her bakımdan birbirinin aynı detay ve özelliği size sunar iken ambilight devreye girince arada ki farkı sizde anlayacaksınız. Yani şunun kırmızısı çok aşırı, şunun siyahı kötü, şunda 4k film daha canlı gibi laflar emin olun 4k film izlerken öyle anlaşılması kolay konular değil ama 4k film izlerken arkada ki ambilight ile birlikte uyum emin olun oyun olsun film olsun insanı mest edecek bir detay. Bunlar haricinde işin teknik kısımları daha üstün yada 1080p görüntüde biraz daha iyi görüntü veren modeller ve onlar ile alakalı tonla tartışmalı içerikleri de inceleyip tv'nizi alabilirsiniz...




  • Merhaba bende bu tv yi aldım. Çarşamba günü kurulumu yapıldı. Tv yi bugün inceleme fırsatım oldu. Sesle ilgili bir sorun olduğunu farkettim. Şöyleki,

    Tv nin kendi hoparlöründen ses çıkmıyor. Surround barı tv ye bağladığımda ise tv den ses çıkıyor, surround bardan ses çıkmıyor. Bu nasıl bir sorun anlamadım. Sanırım ayarlardan kaynaklanan bir sorun var. Yaşayan oldumu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Ustad teshirin ne oldugunu biliyorum da demek istedigim herhangi bir sorun yaratirmi eger urunde kozmetik yada teknik acidan bir sorun yoksa yinede geri vereyim mi? Sonucta iki yil garanti var yinede... Şuan vatandaki 55pus8602 lerde teknosadakilerde teshir urunu. O yuzden geri verirsem bu paraya ayni ozelliklerde baska bisey bulabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kumandanın üzerinde WİFİ yi tek tuş ile açıp kapatabilecek bir yerleştirme mevcut mu? ille menüyemi girmemiz lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoog

    Merhaba bende bu tv yi aldım. Çarşamba günü kurulumu yapıldı. Tv yi bugün inceleme fırsatım oldu. Sesle ilgili bir sorun olduğunu farkettim. Şöyleki,

    Tv nin kendi hoparlöründen ses çıkmıyor. Surround barı tv ye bağladığımda ise tv den ses çıkıyor, surround bardan ses çıkmıyor. Bu nasıl bir sorun anlamadım. Sanırım ayarlardan kaynaklanan bir sorun var. Yaşayan oldumu acaba ?
    Tv nin ses menüsünde hoparlör seçiminden kaynaklı bir sorun gibi duruyor.Menüden tv nin sesini kendi sesine ayarlayın,harici bir cihaz yada hoparlör seçimi varsa iptal edin.Bu arada tv nizi daha önce birine satıp iade almış olabilirlermi acaba çünkü ses ayarı fabika ayarı olarak kendi hoparlör sisteminden ses verecek şekilde ayarlı olmalıdır.
  • Sorun olur olmaz bilemem sana gelen teşhir ise ilk önce çizik veya göçük var mı servis kurulum anı bir incele. Benim teşhir olayında çok fiyatı hoşuma gitmedi sana satılan teşhir ise 4600 tl bence fazla sorun esasen fiyatında..

    -------------------------------------------------

    #saameet_06 Kumanda üstünden wifi aç kapa yada bunun içi tuşları özelleştirme olduğunu sanmıyorum.
  • mightythor M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

    Önce bende öyle düşünmüştüm.

    Philips yetkili servisini aradım. Onlarda sorun olabileceğini söylediler. Hatta bayramdan sonra cihazı aldıralım dediler.

    Ertesi gün tv yi aldığım Teknosa 'ya gittim.Teşhirdeki cihazı denedim. Tıpa-tıp aynı durum onda da vardı. Hatta danışman çocuk bile şaşırdı. Onunda dikkatini hiç çekmemiş.

    Aynı gün philips servisini bir daha aradım, dükkana da gittim. Çok bilgili olduğunu gördüğüm bir yetkiliye denk geldim. Bu tv' ler de soundbar' ın tv ye bütünleşik olduğunu, tv' nin tek başına ses vermediğini söyledi. Benden önce hiçbir müşterinin dikkatini çekmemiş:)

    Sonuç olarak, bu tv' de tv tek başına ses vermiyor.Aslında veriyor. Ses çıkış devreyi tamamlarsanız ses tv den çıkıyor. Yani ses çıkış jackı ters çalışıyor. Kablo takılırsa ses çıkıyor, kabloyu çıkarınca ses çıkmıyor. Enteresan bir durum olmuş.

    Özellikle teşhir ve kurcalanmış ürün olabileceğinden korkmuştum. Adamlar yanımda açtılar kurulurken, ayrıca ilk akşam çalışma saatine baktım, 2 saat yazıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sadece subwoofer takılabilir mi bu tv ye?
  • Benim tek çekincem şu; bir elektronik cihaz bu kadar anormal ısınıyorsa acaba 2-3 sene sonra ısınmaya bağlı bir sorun çıkarır mı? Bunu şu an bilemeyiz tv çıkalı daha 2 sene bile olmamış sorunlar henüz başlamamış olabilir. Şahsım adına çok büyük paralar ve aldığım zaman en az 7-8 sene idare etmeli.

    Bahsettiğim ısınma kaç saatte oluyor acaba onu da bilmiyorum, mağazayı baz almak istemiyorum zaten bir tv sabahtan akşama kadar açık kalmaz mağaza gibi. Kullanıcı arkadaşlar bu soruma bir cevap verebilir mi, kaç saatte oluşuyor bu ısınma?
  • ANIL A kullanıcısına yanıt
    Pasif olmaz herhalde gücü yetmez.

    Dijital yada analog bağlasanız 5+1 sistem olması lazım sadece Woofer çalışır mı sanmam , muhtemelen surround bası sesler mute olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Amadeus

    Benim tek çekincem şu; bir elektronik cihaz bu kadar anormal ısınıyorsa acaba 2-3 sene sonra ısınmaya bağlı bir sorun çıkarır mı? Bunu şu an bilemeyiz tv çıkalı daha 2 sene bile olmamış sorunlar henüz başlamamış olabilir. Şahsım adına çok büyük paralar ve aldığım zaman en az 7-8 sene idare etmeli.

    Bahsettiğim ısınma kaç saatte oluyor acaba onu da bilmiyorum, mağazayı baz almak istemiyorum zaten bir tv sabahtan akşama kadar açık kalmaz mağaza gibi. Kullanıcı arkadaşlar bu soruma bir cevap verebilir mi, kaç saatte oluşuyor bu ısınma?
    Yok mu cevap verebilecek kimse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınmanın zararı yok kafaya takmayın kedilerim keyif yapıyo yanında sıcak sıcak ona bakarsanız ps4 alev alıyor sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    4 ay olacak kullanalı evet bu ısınma olayı bu konuda çok soruldu ben bir sıkıntı yaşamadım yaşanır ise buradan detay veririz. Yani bu ısınma belirli bir seviyede kalıyor öyle durmadan artan bir ısı yok.

    Ben bu ısınmanın Ambilight ve kendine has çerçeve ile alakalı olduğunu düşünmekteyim.
  • Pus8503 bu cihazdan daha iyimidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustibursa

    Pus8503 bu cihazdan daha iyimidir
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/1cae446f1
  • Arkadaşlar 55PUS8602 cihazını bir süredir kullanmaktayım, cihazla ilgili birkaç bilgi vereyim.


    Cihazın Artıları


    1- Panel beyazları sarı gösteriyor denmiş, bu yanlış kesinlikle. Ne yazık ki cihazın gösterildiği marketlerde yanlış görüntü moduna ayarlanması sonucu oluşuyor, "Standart" görüntü modu dışındaki modlarda beyazlar bembeyaz ve parlak. Özellikle ISF modlarını çok beğendiğini söyleyebilirim.

    Görüntü özellikle 4K demolarda büyüleyici diyebilirim. Panelin ne kadar kaliteli olduğunu görüyorsunuz ve Q-Dot renkleri çok güzel sunuyor, kontrast da çok yüksek.


    2- Cihazin parlaklığı çok yüksek olduğu için kullanım ömrü de uzun olacaktır, zira biliyorsunuz tüm ekranlar belirli ömre sahiptir, bu vakit ilerledikçe cihazın parlaklığı düşer. İşin iyi tarafı bu cihaz zaten aşırı parlak olduğu için "ISF Gece" modu bile gözleri yoruyor, ben kısarak kullanıyorum, bu da aynı zamanda cihazın kullanım ömrünü de önemli ölçüde uzatıyor. (Ekranlar full parlaklıkta kullanıldığı zaman hızla ömrünü kaybederler, %80 parlaklık-kontrast önerilir)

    Bu konuyla ilgili bilgi için:http://your4ktvguide.com/how-long-do-led-tvs-last-myths-vs-reality/

    Ayrıca bu parlaklığı asıl HDR videolarda farkediyorsunuz, resmen eve güneş doğuyor.

    3- Cihazın ısınması ile çok yazılmış, bu durumda şöyle bir detay var, cihazı uzun zamandır "ISF Gece" modunda kullanıyorum, hiç ısınmıyor. Ambilight'ın da ısınmayla hiçbir ilgisi yok. Sanırım sıcaklığın yükselmesi cihazın en yüksek parlaklığını kullanan modlarda oluyor, cihaz edge-led olduğu için köşe ledleri ısınıyor ve panel metal olduğu için çerçeveye yansıyor diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi ISF modlarında ısınmayı hissedemedim.

    4- Cihazin sesi yüksek ve güçlü, hafif de bass sesi geliyor. (Subwoofer etkisi beklemeyin tabi ki) Ayar olarak Oyun modunu öneririm, detaylı ayarlardan da Ses Temizleme (Voice Clarity) ve Sanallaştırma (Virtual Surround) kesinlikle açık olsun, bunlar bu cihazda çok güzel ayarlanmış, sesi yapaylaştırmıyor.

    5- Philips'in cihazlarına verdiği yazılım desteği güzel, geçen çıkan habere göre 2014 TV'lerinin bile birçoğuna Android Oreo verecekleri söylentisi çıktı, iki güne IFA fuarında açıklayabilirler. Bu cihaz 2017 üst modellerden olduğu için çok kötü bir durum olmazsa güncelleme almaya uzun bir süre daha devam edecektir diye düşünüyorum.

    6- Ambilight'ı konuşmaya gerek yok, görsel bir şölen.

    7- Android olduğu için Digiturk Play gibi uygulamaları yükleyebiliyorsunuz, mobil uygulama ile ekrandan maçı açabildim, kontrolü kablosuz fare ile yaptım.

    Cihazın Eksileri



    1- Android TV ne yazık ki bana göre Google'ın göz ardı ettiği bir sistem. Öncelikle arayüz sezgisel çalışmıyor, örneğin kumandadaki klavyeyi kullandığınız zamanlarda, yazıyı yazdıktan sonra geri tuşuna basınca sadece sanal klavye kaybolmuyor, cihaz bir ekran geri gidiyor. Ya da bir başka örnek olarak bir arama yapmak istediğinizde hep sesli arama öncelikli geliyor, siz klavyeye bastığınızda tepki vermiyor, klavye bölümüne gitmeniz sonra yazmanız gerekiyor. Küçük şeyler gibi gözükse de YouTube gibi sistemleri kullanıyorsanız kullanım deneyimini yavaşlatıyor.

    Ayrıca birçok icerik sağlayıcısı Amerika endeksli olduğu için Türkiye'de bu sistem biraz yavan hissettiriyor. Gerçi bu diğer akıllı platformlar için de söylenebilir.

    2- Dediğim gibi cihazın parlaklığını en üstte kullanacaksanız üst çerçevede ısınma olabilir, ama zaten cihaz aşırı parlak.

    3- Kumanda klavyesi bazen bastıklarınızı iletemeyebiliyor.

    4- Google Android TV işletim sistemiyle oynamaya pek izin vermediği için Philips'in kendi eklediği arayüz geliştirmesi de yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 30 Ağustos 2018; 16:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 55pus9602 bulamıyorum artık hiçbiryerde. bayramdan önce mediamarkt web sitesinden sipariş verdim, bugün aradılar stok nedeniyle siparişiniz iptal diye.

    2018 modeleri var 55PUS8503 arada 1000 TL fark var. VA panel 8000 serisi yerine IPS panel 7000 serisinden almak mantıklı olur mu acaba? görüntü kalitesi çok değişir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

    Arkadaşlar 55PUS8602 cihazını bir süredir kullanmaktayım, cihazla ilgili birkaç bilgi vereyim.


    Cihazın Artıları


    1- Panel beyazları sarı gösteriyor denmiş, bu yanlış kesinlikle. Ne yazık ki cihazın gösterildiği marketlerde yanlış görüntü moduna ayarlanması sonucu oluşuyor, "Standart" görüntü modu dışındaki modlarda beyazlar bembeyaz ve parlak. Özellikle ISF modlarını çok beğendiğini söyleyebilirim.

    Görüntü özellikle 4K demolarda büyüleyici diyebilirim. Panelin ne kadar kaliteli olduğunu görüyorsunuz ve Q-Dot renkleri çok güzel sunuyor, kontrast da çok yüksek.


    2- Cihazin parlaklığı çok yüksek olduğu için kullanım ömrü de uzun olacaktır, zira biliyorsunuz tüm ekranlar belirli ömre sahiptir, bu vakit ilerledikçe cihazın parlaklığı düşer. İşin iyi tarafı bu cihaz zaten aşırı parlak olduğu için "ISF Gece" modu bile gözleri yoruyor, ben kısarak kullanıyorum, bu da aynı zamanda cihazın kullanım ömrünü de önemli ölçüde uzatıyor. (Ekranlar full parlaklıkta kullanıldığı zaman hızla ömrünü kaybederler, %80 parlaklık-kontrast önerilir)

    Bu konuyla ilgili bilgi için:http://your4ktvguide.com/how-long-do-led-tvs-last-myths-vs-reality/

    Ayrıca bu parlaklığı asıl HDR videolarda farkediyorsunuz, resmen eve güneş doğuyor.

    3- Cihazın ısınması ile çok yazılmış, bu durumda şöyle bir detay var, cihazı uzun zamandır "ISF Gece" modunda kullanıyorum, hiç ısınmıyor. Ambilight'ın da ısınmayla hiçbir ilgisi yok. Sanırım sıcaklığın yükselmesi cihazın en yüksek parlaklığını kullanan modlarda oluyor, cihaz edge-led olduğu için köşe ledleri ısınıyor ve panel metal olduğu için çerçeveye yansıyor diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi ISF modlarında ısınmayı hissedemedim.

    4- Cihazin sesi yüksek ve güçlü, hafif de bass sesi geliyor. (Subwoofer etkisi beklemeyin tabi ki) Ayar olarak Oyun modunu öneririm, detaylı ayarlardan da Ses Temizleme (Voice Clarity) ve Sanallaştırma (Virtual Surround) kesinlikle açık olsun, bunlar bu cihazda çok güzel ayarlanmış, sesi yapaylaştırmıyor.

    5- Philips'in cihazlarına verdiği yazılım desteği güzel, geçen çıkan habere göre 2014 TV'lerinin bile birçoğuna Android Oreo verecekleri söylentisi çıktı, iki güne IFA fuarında açıklayabilirler. Bu cihaz 2017 üst modellerden olduğu için çok kötü bir durum olmazsa güncelleme almaya uzun bir süre daha devam edecektir diye düşünüyorum.

    6- Ambilight'ı konuşmaya gerek yok, görsel bir şölen.

    7- Android olduğu için Digiturk Play gibi uygulamaları yükleyebiliyorsunuz, mobil uygulama ile ekrandan maçı açabildim, kontrolü kablosuz fare ile yaptım.

    Cihazın Eksileri



    1- Android TV ne yazık ki bana göre Google'ın göz ardı ettiği bir sistem. Öncelikle arayüz sezgisel çalışmıyor, örneğin kumandadaki klavyeyi kullandığınız zamanlarda, yazıyı yazdıktan sonra geri tuşuna basınca sadece sanal klavye kaybolmuyor, cihaz bir ekran geri gidiyor. Ya da bir başka örnek olarak bir arama yapmak istediğinizde hep sesli arama öncelikli geliyor, siz klavyeye bastığınızda tepki vermiyor, klavye bölümüne gitmeniz sonra yazmanız gerekiyor. Küçük şeyler gibi gözükse de YouTube gibi sistemleri kullanıyorsanız kullanım deneyimini yavaşlatıyor.

    Ayrıca birçok icerik sağlayıcısı Amerika endeksli olduğu için Türkiye'de bu sistem biraz yavan hissettiriyor. Gerçi bu diğer akıllı platformlar için de söylenebilir.

    2- Dediğim gibi cihazın parlaklığını en üstte kullanacaksanız üst çerçevede ısınma olabilir, ama zaten cihaz aşırı parlak.

    3- Kumanda klavyesi bazen bastıklarınızı iletemeyebiliyor.

    4- Google Android TV işletim sistemiyle oynamaya pek izin vermediği için Philips'in kendi eklediği arayüz geliştirmesi de yok.
    Ayarlar için tavsiyeniz varmı başka tv ler için sitelerde tavsiyeler var ancak bu tv için bulamadım kontras değeri vs ekran görüntüsüde verebilirsiniz zahmet olmazsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.