Şimdi Ara

Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
10
Favori
54.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayrıca elektronik ürünlerin iş günü 20 ye düşmüştü..bilginiz olsun 20 iş günü.
  • Hay ağzına sağlık ustam bende aynen mahkemeye vermek adına servis raporu istedim. Ayrıca 4k diye aldım ama uydu alıcısı 4k değil diyede dilekçeye yazacağım. Servise soruyorum abi 4k yayınmı varda uydusu 4k olsun diyor bende bu tv 4k biliyorsun demi o zaman niye 4k tv çıkmış dedim susa kaldı. Dediğin gibi koskoca TRT sırf philips için mi yayın formatı değiştircek güleyim bari boşa gitmesin yakında güncelleme çıkar ve trt hd güncellemesi olur bak gör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi hd yayınlardan yana sıkıntı yok..sizin tv de hd ler sorunluysa problem vardır..bende türksat 4k yayın gözüküyor..abi tıkladım..ses var görüntü yok..ve proğram yok ibaresi çıkıyor..anlaşılan 4k yayınları kesinlikle izletmicek..güncelleme ile giderilecek bir olay olduğunu düşünmüyorum..ppi olayı bu..yoksa yoktur..azsa az dır gibi..bu philipsten yana büyük kayıp olacak..milletin canı yandı bikere..sarsıldık..
    Eminimki servisler ve philips yöneticilerinin dahi bu olaydan haberleri yoktu.biz konuştukça 4k yayınlar çıktıkça daha da anlaşılır hale gelecektir sorun..dur bende çağırayım 4k yayın var izleyemiyorum diiim bakalım ne dicekler..
  • Ses var görüntü yok sorunda tam bu 4k uydu tuner içinde yokyok.bende baya bir araştırıyorum. Tam alicam ama dahili uydu 4k değil ne anlamı kaldı 4k nin ayrı reciver al kur o zaman niye 4k aliyoruz ayrıca lg 49UB 850v modelini sordum 4k uydu var dediler.sanirim lg alicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 4K TV de uydu alıcısı 4K değilse bu da bir sorundur diye düşünüyorum. Teknosa Ankara kentparkta soruyorum evet uydu alıcısı 4K dedi bende yanlış biliyorsun göstermiyor deyince oda bende şimdi öğrendim biz teknosa olarak 4k tv diye satıyoruz yani uydusuda 4k diy biliyoruz dedi. Sonuçta bizi neden uydu alıcısı varken tv içinde bir 4 k uydu alıcısına mahkum ediyor ki. Eğer 4K uydu koymayacak sa hiç koymaması daha iyi olurdu. Ben devam edeceğim davama. Sonuçta satarken de yanlış bilgilendirme var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dijitalevren

    Kesinlikle 4K TV de uydu alıcısı 4K değilse bu da bir sorundur diye düşünüyorum. Teknosa Ankara kentparkta soruyorum evet uydu alıcısı 4K dedi bende yanlış biliyorsun göstermiyor deyince oda bende şimdi öğrendim biz teknosa olarak 4k tv diye satıyoruz yani uydusuda 4k diy biliyoruz dedi. Sonuçta bizi neden uydu alıcısı varken tv içinde bir 4 k uydu alıcısına mahkum ediyor ki. Eğer 4K uydu koymayacak sa hiç koymaması daha iyi olurdu. Ben devam edeceğim davama. Sonuçta satarken de yanlış bilgilendirme var.

    Mahkemeye vericekseniz aldığınız firmayi da verin ama kesinlikle tuner 4k değil dunde bugunde açtim direk musteri hizmetlerine sordum sonuç 4k tuner yok bende dsmart modül olarak takicaktim bu durumda bu cihazda şu an takılsa bile 4k da calismiycak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    Philips in tek çaresi var..bu saatten sonra sadece açılan davalar neticesinde iade kabul ettirilir. 4k yok diye satan mağazalar geri çağırıp gelin ürünü iade alıyoruz demezler..muhtemelen 4k uydu alıcı hediye eder diye düşünüyorum.
  • Wallaha eğer 4k uydu alıcısı hediye ederlerse bir nebze müşteri durur bence. Yoksa ileride millet aha 4k göstermiyor deyip dava açar.
  • Dijitalevren kullanıcısına yanıt
    açılmış davalar var şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsutanem -- 10 Nisan 2015; 10:51:38 >
  • Bakalım bu davadan kim haklı çıkacak bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dijitalevren

    Wallaha eğer 4k uydu alıcısı hediye ederlerse bir nebze müşteri durur bence. Yoksa ileride millet aha 4k göstermiyor deyip dava açar.

    Benim umrumda olmazdı şahsen. Dahili uydu alıcısı içinde diye satılıyor bu uydu. Ayrıca android olması ve kodi yüklenebilecek olması cezbetmişti. Yani tv.min yanında uydu alıcı-media player-minix vs. ve bunların kablo karmaşından kurtulacak olmak vaadedilen.

    Görüntü netliğiymiş, hareketli görüntü keskinliğiymiş falan bunlar 5-10 sene öncesinin tartışmaları. Hala burda hareketli görüntülerde sıkıntılar var deniyorsa ben kaçar.
  • Aynen öyle alırken 4k diyorlar aldıktan eve getirdikten sonra iş bitiyor. Bunlar resmen dolandırıcı gibi davranıyorlar.
  • eagle kullanıcısına yanıt
    sizin gibi böyle objektif gerçek deneyimlerini paylaşsa herkes çok çok faydalı ve yol gösterici olur,
    fakat özellikle cep telefonu kısmında herkesin kullandığı cihaz mükemmel, sorunsuz
    objektif olmak çok önemli bence
    tekrar teşekkürler
  • Vallahi okuyunca şaşırdım .

    Ben 3 aydır kullanıyorum , Digitürk hd'ye geçtiğimden beri hiç bir sıkıntı yaşamadım . Maç yayınları canavar gibi ve görüntü gayet başarılı , Trt HD'de maç izlemedim hiç orasını bilemiyorum .

    Usb konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım . Harici HDD'lerle ilgili hiç problem görmedim. Hdmi 2.0 ile direkt pc bağlantım var , zaten tv'nin youtube app'i de gayet iyi 4k videolar konusunda problem görmedim. 4k yayın ile ilgili bir fikrim yok.

    Aynı fiyata LG 55UB830V bunun dışında tv bulma imkanınız yok. İkisnin de birbirlerine göre avantajları ve dezavantajları var. Yani fiyat skalasında alternatif olmadığı için çoğunluk tarafından tercih ediliyor zaten. üzerine 1000 daha koyabilecek olan hiç kimse gielip bu tv ile uğraşmaz açık söylemek gerekirse .

    Bence Phillips'in yaptığı en büyük salaklık Tv'nin h265'i desteklemiyor oluşu . Onu da yazılımsal olarak çözme ihtimalleri var mı çok emin değilim açıkçası.




  • grcim G kullanıcısına yanıt
    Cihazı alalı yaklaşık 2-3 ay oldu ve şuan ki durum ile ilgili bir değerlendirme daha yapayım.

    HDMI'dan 4K destekli (şuan ekran kartım Dvi slotundan destek verebilmekte) bir ekran kartı alana kadar 4K ile ilgili bir yorum yapamıyacağım. Yalnız internetten indirdiğim demo .265 uzantılı 4K videoyu PowerDVD 14 ile açıp TV'ye görüntüyü verdiğimde, görüntü kalitesine hayran kalmayan bir misafir daha olmadı.

    H.265 desteklememesi 4K için büyük sıkıntı ama H.265 destekli bir ekran kartı alacağımdan benim açında büyütülecek bir durum değil.

    Smart tv, android v.b. gibi yazılımları olan TVlerimizin codec desteği malumunuz. İlk haftadan itibaren HTPC (bildiğiniz PC) yardımıyla film izliyorum. Görüntü kalitesi bütçesine göre harika. Artık 720p ve 1080p videolar arasında ki görüntü kalite farkını pixel pixel hissedebiliyorum. 1080p blu-ray indirmek bana gereksiz geliyordu, düzenlenmiş sürümlerini 4-5gb şekilde indirip izliyordum. Bu TV'den dolayı detaylar o kadar belirgenleşmeye başladı ki bırakın 720p izlemeyi 1080p'yi bile blu-ray versiyonunu indirmem gerekiyor.


    Daha önce digitürk kullanıyordum ve görüntü kalitesinden memnundum. Artık tivibu'ya geçtim ve HD ve SD yayınlar daha da netleşti.

    Unutmadan ekranın yansıma yapması dezavantajlarından birisi.

    Son olarak, sizde pc'den görüntü aktararak film izleyecekseniz mutlaka PowerDVD 14 edinin ve ayarlardan TrueTheater Enhancements'i aktifleştirin.

    HD Yayın
     Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

    SD Yayın
     Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

    Media Player Classic ile Görüntü Kalitesi
     Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

    PowerDVD 14 ile Görüntü Kalitesi
     Philips 55pus7909 / 49pus7909 4K TV

    Çektiğim Örnek Görüntü




  • eagle kullanıcısına yanıt
    power dvd de görüntü kalitesi daha iyi galiba.ben de eve gidince deneyeyim
  • wasaby W kullanıcısına yanıt
    Hd2.0 tv de de var. 3.0 gerekli 4k için bunuda harici bir media player ile mümkün kılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan68100 kullanıcısına yanıt
    hocam tam anlamadım dediğinizi.televizyonda hdmi 2.0 girişi var zaten.4k için bundan yukarı bir görüntü aktarma teknolojisi de yok benim bildiğim kadarıyla.hdmi 2.0 ile 4k 60fps alınabiliyor sağlıklı bir şekilde.benim bilgisayardaki ekran kartı da 4k destekliyor.hdmi 2.0 destekli bir kablo alırsam bilgisayar üzerinden 4k videoları oynatırım diye düşünüyorum

    sizin dediğiniz usb 3.0. usb ile bir işim olmayacak ki burada
  • Ozaman ben yanlış biliyorum kusura bakma hocam yanlış yönlendirme yapmayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba
    günlerdir okuyorum araştırıyorum maks. 3000 tl gibi bütçem var
    bir türlü karar veremedim 55pus7909 mu yoksa 55pfs8109 mu alayım ? yada başka bi öneriniz var mıdır ? işin içinden çıkamadım şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.