Bildirim
Philips 55pus7803 vs samsung 55nu7400

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Samsung'un 7400 u 100 Hz değil maalesef. Ben de bu civarlarda bakıyorum da philips55pus7303 u gözüme kestirmistim, bu hafta 55pus7803 un fiyatında düşüş/kampanya..vs birşeyler oldu benim de aklımı celdi. İnternette de bu 7803 ile alakali pek yorum bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yerde 100hz olarak gordum sonra arastirinca 50hz oldugu belli oldu :(.
Philips e tv konusunda tam guvenemiyorum kahit ustunde ozellikleri ve fiyati gayet uygun gozukuyor ama markaya guvenemiyorum iste samsung kadar.
Bugün itibariyle bende philips 49pus7803 kullanicisi olarak araniza katildim. Samsung ile kıyaslama yapamam ama memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 49pus7803 ile 49mu7400 arasında kalmıştım mağazadan etiket altı fiyatla 3800 e philips aldım. izleme mesafesi 3m yerden 49 olmasına rağmen görüntü tatmin etmiyor 55 kesin faciadır -
-
Facia derken. Daha mı kötü olur 55 inç. 49 sizi neden tatmin etmedi. Küçük olduğu için mi?quote:
Orijinalden alıntı: toramante
bende 49pus7803 ile 49mu7400 arasında kalmıştım mağazadan etiket altı fiyatla 3800 e philips aldım. izleme mesafesi 3m yerden 49 olmasına rağmen görüntü tatmin etmiyor 55 kesin faciadır
55 kullanıyorum ve harika. Sadece tv izleyecekseniz, Hd kanallar oldukça fazla artik ve görüntü cok güzel. Youtube ve Netflix 'den bahsetmiyorum bile.
55 inç olanın 49 inç a göre daha kötü olabileceğini düşünüyorum bende 49 inç var izleme mesafem biraz kısa iki duvar arası 3.8 m tvnin bulunduğu yer ile göz arası mesafem yaklaşım 3 metre buna benzer bi izleme mesafeniz varsa 55inç keyif vermez gibi geliyor.iki boyuttata tvnin yenileme hızı 5o hz ben 49 inçte hareket konusunda biraz sıkıntı yaşadım 55 te bu daha fazladır o yüzden faciadır dedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X